Vlada je napisao(la):Live! Value daje jaci signal na izlazu za slusalice nego na line out-u. Probajte tu varijantu, da povezete liniju sa izlazom za slusalice umesto na line-out.
Vlada je napisao(la):Izlaz uokviren zelenim je Line out i on ima malo slabiji izlaz. Izlaz uokviren crnim je Speaker out i on ima nesto jaci zvuk. Probaj obe varijante jer nemogu da tvrdim da je i kod tebe isto ovako.
Vlada je napisao(la):Izlaz uokviren zelenim je Line out i on ima malo slabiji izlaz. Izlaz uokviren crnim je Speaker out i on ima nesto jaci zvuk. Probaj obe varijante jer nemogu da tvrdim da je i kod tebe isto ovako.
DamjanMX je napisao(la):Bas me zanima, jel to mene moj Live zeza ili svaki uopste ima slab izlaz....???
Tvoj Live je Ok, jer svaki ima slab izlaz...
Vlada je napisao(la):Live! Value daje jaci signal na izlazu za slusalice nego na line out-u. Probajte tu varijantu, da povezete liniju sa izlazom za slusalice umesto na line-out.
DamjanMX je napisao(la):Pa lepo....nosio sam komp na neku zurku....i zvuk sa npr. cd playera je bio osetno jaci nego zvuk doveden iz mog live!-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari