Šta je novo?

Live! Value i izlaz....

DamjanMX

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2000
Poena
619
Bas me zanima, jel to mene moj Live zeza ili svaki uopste ima slab izlaz....???

Kakvo je stanje sa ovim novim kartama....Audigy i Audigy 2 ???

meni je izlaz sasvim ok, i kad slusam na stubu i kad prebacim na slusalice (neke obicne)

ako te bas zanima, mozemo da poredimo, pocupacu ovu moju pa ti je pozajmiti ako hoces

da, nažalost live!value ima malo tiši audio izlaz, delimir ima live 5.1 a ja value i kod mene na live-u je znatno tiši izlaz nego kod njega (probao sam moju kartu u njegovoj mašini)

E pa to me je i zanimalo, znaci live full ipak ima jaci izlaz......primetno ili???

Posto hocu da pazarim novu zvucnu, a bas nemam para za audigy(2)....

pa primetno jeste, al sad da ti kažem u procentima baš ne mogu. Moj ti predlog da ipak uzmeš 5.1 a ne value ako se dvoumiš između njih dve.
Pozdrav:wave;

sve novije audio kartice imaju osetno slabiji izlaz pocev od ovih integrisanih na plocama do audygi a
kad se samo setim onog soundblastera mislim da je imao oznaku 16 ili nesto slicno on je mogao terati zvucnike od par vati bez pojacala:wave;

Meni se isti kao Damjanov Live Value ponasha bash chudno...To se deshava josh od kupovine istog...ZNachi formatiram HDD i sve uradim isto (po pitanju drajvera,instalacija-tad nisam znao za ghost) i zvuk mnogo slab...onda posle odredjenog vremena neshto zeznem opet i onda sve uradim isto i onda odjednom sve OK...Onda na istom OS-u jednom stavim drajvere i on se slabo chuje...Onda nabavim nove (mislim da du bili oni od 5.1 kartice) i izlaz se "pojacha"...Znachi mislim da ima veze i sa OS-om i sa drajverima i sa ko zna chim...:D

Live! Value daje jaci signal na izlazu za slusalice nego na line out-u. Probajte tu varijantu, da povezete liniju sa izlazom za slusalice umesto na line-out.

Vlada je napisao(la):
Live! Value daje jaci signal na izlazu za slusalice nego na line out-u. Probajte tu varijantu, da povezete liniju sa izlazom za slusalice umesto na line-out.

Cek....koliko ja znam live value ima line 1 i line 2 izlaze kao i mic i line-in od ulaza.....kakav sad izlaz za slusalice???

Izlaz uokviren zelenim je Line out i on ima malo slabiji izlaz. Izlaz uokviren crnim je Speaker out i on ima nesto jaci zvuk. Probaj obe varijante jer nemogu da tvrdim da je i kod tebe isto ovako.

Vlada je napisao(la):
Izlaz uokviren zelenim je Line out i on ima malo slabiji izlaz. Izlaz uokviren crnim je Speaker out i on ima nesto jaci zvuk. Probaj obe varijante jer nemogu da tvrdim da je i kod tebe isto ovako.

Ja ne znam koji live ti imas....ali u svoj dokumentaciji su ta dva izlaza kod mene obelezena kao front i rear....cak i na samoj kartici pored dzekova ima 1 i 2.

Vlada je napisao(la):

Zeleni izlaz je za prednje zvucnike, a crni je izlaz za zadnje zvucnike ako je aktiviran mod 4 zvucnika, u protivom ne radi.

DamjanMX je napisao(la):
Bas me zanima, jel to mene moj Live zeza ili svaki uopste ima slab izlaz....???

Tvoj Live je Ok, jer svaki ima slab izlaz...

Vlada je napisao(la):

Tacno tako! Zbog toga sto je jedean izlaz slabiji (valjda za rear speakers) ja ga ne koristim. Podesio sam setup na dva zvucnika i to ide preko jaceg izlaza. A na taj izlaz sam stavio neki razvodnik da bi mogao da koristim i slusalice i stub...

DamjanMX je napisao(la):
Pa lepo....nosio sam komp na neku zurku....i zvuk sa npr. cd playera je bio osetno jaci nego zvuk doveden iz mog live!-a...

Ako pustas muziku iz Winamp-a onda podesi da ti je output Waveout a ne Directout. Neobjasnjivo je koliko je Waveout jaci od Directout-a.

Nazad
Vrh Dno