😀 Moguce je. Ja sada nemam instaliran Norton pa mozda necu biti sasvim detaljan, ali princip je tu. Sve update fajlove nalazis u Program Files/Common iles/Symantec. I sada instalaciju ortona snimis na hard pa u latest definition (ili tako nesto) prepises poslednju definiciju koju si pronasao u pomenutom Symantec direktorijumu. akodje i ostale nove fajlove prekopiraj na odgovarajuce mesto. Sada kada instaliras NAV odatle dobijas instaliran Norton sa najnovijim updateom. Ukoliko imas W2000/Xp u Dociments and Settings/All users i Users imas naci ces i podatke o registraciji nortona ako si to uradio. Komplikovano? Pa nije, kada jednom odradis posle je lako.nidzoni je napisao(la):Interesuje me je li moguce, a ako jeste, kako da prebacim updateove skinute opcijom Live Update kad formatiram hard disk i ponovo instaliram Norton. Jer svaki put moram da skidam novi 10 mb i vise.
nidzoni je napisao(la):Znam i ja tu foru sa skidanjem fajla od 3.5 Mb sa njihovog sajta, to i ja radim. Nije mi jasno kako 3.5 mb moze da bude isto sto i 10 mb? Da li taj jedan fajl pokriva sve ranije updateove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari