Ne, ne filmovi. Samo utakmice, uzivo. Bez tih nakacenih.
Кол'ко си спреман да издвојиш за таблет? 🙂 Windows 8 модели ово одрађују без проблема, али нема ниједног испод 50 000 :-devil-:Da li je moguce?
Sta je potredno od hardvera (procesor, graficka) i softvera (apk, verzija androida)?
Preporuka 😉
Навео сам Windows 8 таблете јер многи имају тастатуру или су неки облик хибрида, на преклоп, ultrabook са екраном осетљивим на додир... тј. много су више од "играчке" и могу се користити као машине за озбиљан рад, поготово модели који имају Core i5 процесор 😀Ma lud sam za igracku da dam toliko. A i nije mi to primarno, vec ako moze, moze, sta treba pa da vidim.
Pa ono sto sam video je od 17k do 27k (prestigio), videcu sta mi vise lezi 8" ili 9,7" ili 10,1". Naravno da bih bio zadovoljan sa 5580, ali ako mi je mali za pdf i ostale stvari onda cu ove vece. Ali mi se ne daje preko 250e za igracku.
Zasto bih? Totalna glupost. Pored kompa, laptopa i telefona ne vidim potrebu za tim skupim hibridima. Mislio sam da mi nece ni tablet trebati al ajd, nisu skupi, a iz kreveta za citanje, surf, i slicno su idealni. Nisu teski, ne greju, a i odlicni su za putovanje zbog baterije i dimenzije. Osim prestiza ne vidim zasto bi neko dao preko 300e za to.
Probajte xbmc, pojavio se krajem prošle godine za android. Navi-x program plugin radi bez problema. na njemu ima dosta sportskih strimova. Takođe i sportsdevil video plugin radi i mislim da na njemu može da se nađe skoro svaki sport. Kvalitet strima varira od izvora do izvora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari