Liveware 3.0 je verzija koju sam ja skinuo jos davno, pod w2k je sljakalo tu i tamo, bilo je par problema, no skontao sam da su za sad najbolji zadnji driveri koje sam nasao na creative-ovom site-u:
sblive51xpdrvupdate.exe 9,284,122 bytes
Odlicno sljakaju, a tu su audiohq i surround mixer od dodatnih programa, vise su nego dovoljni (a i ne koristim ih, osim kad podesavam broj zvucnika itd...) .. Sto je bitno , kartica stabilno radi, bez problema... baj d vej imam Live! 5.1 Platinum (sa LiveDrive II, i IR-om (remote), remote ne koristim , ne treba uopste, to je vise za prvih par dana zabave...
Tako da sve radi i to pod problematicnim w2k (tj live! je problematicna pod w2k-om

))
A ako nekoga zanima poboljsanje samog cipa (emu10k1) i moci ove kartice ima raznih driver-a po netu koji iskoristavaju max ovog cipa... tako da liveware tu i nema neke primjene

)))
p.s. svi ti moguci remote centri, dodatne aplikacije itd ... totalno nepotrebno, samo zauzimaju sys/cpu time i mem. (toliko glupih dodataka, a uopste nisu ni vizuelno dopadljivi, a ni upotrebljivi u normalnom radu
Toliko od mene ...