Šta je novo?

Live messenger problem

• Začetnik teme Začetnik teme adzo89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

adzo89

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
319
E ovako imam jedan veliki problem za mene,naime instalirao sam windows 7 i sve sam super koristio dok danas nije iskrsao neki problem i nije htjelo nikakve programe da mi pokrene dok nisam odradio onaj chkdsk utility.I od tada mi sve super funkcionise osim live messengera!Stoji mi ikonica dolje kao da je upaljena(ali offline) i nikako ne mogu da je otvorim,jel zna neko neki nacin na koji bih mogao rijesiti ovaj problem?

Sta kaze u task manageru,da li je aktivan proces.Probaj da ga iskljucis pa da ga upalis opet ili reinstall msn-a..
poz

kaze da je aktivan,sve sam probao-i ponovo sam ga instalirao al opet ista stvar-sve radi uredno jedino me on *****ava....

Ikreno da ti kazem jedino sto mi jos pada na pamet je da je blokiran od strane firewall-a ili neceg slicnog,ne bi bio prvi put.Ne znam koju verziju koristis ali mozes da probas sa nekom novom ili cak starijom varijantom a ako ne onda mozes da pokusas sa pidguin-om ili meebom.Pokusaj sa nekim drugim programom za svaki slucaj da budes siguran da je bas do msn-a..
Poz

Odradi sken MB-AntiMalware-om!

uspio sam,e ovako uninstalirao sam mesanger al onda sam posao u program files i vidio sam da je ostao jedan fajl i njega sam izbrisao i ponovo sam sve instalirao i uspjelo je 🙂

Nazad
Vrh Dno