gp2scg je napisao(la):
Nema nikakve veze, a? .........
Mozda bi ja to i igrao, ali mi se smuci kada vidim kako treba da se instalira...mozda jednog dana, kada me nebude mrzelo da izgubim ceo dan oko instalacije

Za original sigirno necu imati para...
POZ!
Mogao si odmah lepo da iznesesh prave razloge zasto ti se ne igra GTR a ne da iznosish neistinite cinjenice i time zbunjujes neke koji jos manje znaju od tebe. Nko bre ne voli monopoliste i zelenashe kao sto je EA, EA sports... ali to ovde nikako nije predmet price.
Kada je neka igra zaista dobra onda nije ni vazno ko ju je izdao tj ko je izdavac. Nekoliko godina unazad jedina vredna simulacija F1 serijala je bila upravo igra izdavaca EA sports ali to nema nikakve veze sa tim koliko im je fudbal, basket ili hokej losh.
Ne razumem vase konstantne rasprave o tome koja je igra bolja. Sve one imaju svojih dobrih i losih strana i jednostavno tesko je naterati drugoga da veruje u isto ako on to ne zeli. Vrlo nas malo ima ljubitelja ovog zanra i ovakve diskusije treba svesti na minimum.
GT4 pretpostavljam da nudi sjajnu zabavu iako nisam probao ali verujem utiscima onih koji jesu. Problem je samo sto nema teorijske sanse da bude toliko rasprostranjen tj zastupljen kod domacih igraca jer treba pod 1 posedovati konzolu a kompjuter poseduje svako. Tu dolazi i najvaznija stavka u danasnje vreme a to su mogucnosti multiplay igranja gde su GTR i LFS u prednosti. LFS ima ogroman potencijal i konstantno napreduje ali jos nije dostigao jedan nivo koji bi recimo zavredio da se organizuje neko ligasko takmicenje tj sampionat. Upravo ovo poslednje poseduje GTR sa svojim brojem automobila i licenciranih a i addon staza ali i on nazalost ima svojih mana prvenstveno zato sto je pravljen na zastarelom i prevazidjenom enginu ali zato ce se do kraja godine, ako ne gresim pojaviti GTL koji ce israviti upravo te mane. Do tada ce, nadam se, i S2 izaci FULL i bas se radujem tome. Gotovo je sigurno da cemo tada moci i da uzivamo u rFactoru za koji ce tek tada poceti da se radi gomila modova od najpoznatijih moderskih grupa koje sada cekaju kao zapete puske (F1, DTM, BTCC, ALMS.....)
Sve u svemu ceka nas odlicna zima, jos ako do tada svi budemo imali aDSL bice :guitar:
Dakle molim vas bez rasprave, iznosite samo prednosti i mane po vasem misljenju.
I savet za gp2scg ne budi toliko iskljuciv i ne sudi o igri posle 5 krugova. Lepo ti je VIP napisao, kako je moguce da je nekima jos uvek dobra posle nekoliko hiljada predjenih krugova a probali su sve druge igre.
Ja licno o GT4 ne mogu da sudim i jako mi je zao sto ne posedujem PS2 ali i da ga imam i dalje nista ne bi moglo da promeni moje misljenje posto su to ipak 2 sveta. PS2 sedis kuci i igras sam ili eventualno sa prijateljem a simulatore na PC igras uzivo u LAN protiv 10 zaludjenika koje poznajes ili eventualno preko neta ali opet sa ljudima koje znas ili sa onima koje ne znas, izbor je tvoj. Znam da i PS2 moze na net ali opet se vracam na pricu o rasprostranjenosti kod nas.
Pozdrav