Šta je novo?

Live For Speed S1 full (dal ima neko)????

Imam ja

Jel ima neke sanse

da se dodje do jednog primerka???
neko pivce :bottle: za uzvrat-ili mozda nesto filmova :eyebrows:
plz

Prvo sam obrisao prethodni post, pa sam se ipak predomislio. Moram da objasnim o cemu se radi, posto je slucaj malo specifican.

LFS full S1 moze slobodno da se download-uje, prema tome potraznja "jednog primerka" nije sama po sebi nikakva piraterija, moze da se smatra uslugom, posto je dosta veliko ne moze svako da skida tako nesto.

E sad, od te full verzije moze da se koristi samo isto ono sto je sadrzano u demou - dok se na neki nacin ne posalju pare autorima i dok vam oni za uzvrat ne posalju kljuc i "uputstvo" za otvaranje full verzije. Ako nesto u medjuvremenu nije promenjeno, u pocetku je cak bilo da je taj kljuc potrebno obnavljati s vremena na vreme. Takodje je bilo potrebno obnavljati kljuc nakon svake reinstalacije. Ako nisam bas tacno formulisao ne zamerite davno sam to citao, verujem da je nemanjas vise u toku pa ce me ispraviti.

Prema tome ne verujem da bi vam neko dao svoj licni kljuc koji je posteno platio i time samo sebi napravio problem.

Prvo nekoliko stvari oko LFS-a.
- Igru su od nule napravila tri čoveka.
- Cena igre (S1) je 1000 dinara.

Ja sam, dobrim delom iz poštovanja obzirom da i sam programiram za pare, platio odmah čim je moglo da se plati iz više razloga:
- Igra je u trenutku kupovine (upropastili me ovi s Benchmarka sa ETCC) bila apsolutno najbolja simulacija vožnje.
- Rad koji je uložen je fantastičan i stvarno nije korektno malom timu uzimati pare za pošten posao, druga stvar je kad uzmem CMR4 za 100 kinte, boli me uvo za CodeMasters.
- Rekao bih najveći razlog je da (dok sam imao prethodna kola) sam mogao da potrošim benzina za crvenu za manje od sat vremena jurcanja po gradu.

kao sto rece Tom

jel ima neke sanse da se dodje do primerka, nekom razmenom ili nesto?
ja nema sanse da ga skinem sa neta, tako da svaki dogovor mi nesto znaci :)

Moze ti narezati S1 bilo ko, ali bez key-a se naigrati neces (jedna staza i troje kola).

Piraterija nemoguca, ko ti da key, izgubice sam mogucnost da igra.

igrica je mnogo dobra

najbolja voznja koju sam do sad vozio; aj ako se odlucim da je registrujem, treba ce mi full verzija, cimnucu vas ponovo.
Hvala u svakom slucaju, pozdrav :)

Vrh Dno