Šta je novo?

live + ac'97

jddipqd

Čuven
Učlanjen(a)
17.10.2000
Poena
725
Da li je moguće naterati obe da rade zajedno kada je sistem pod punim opterećenjem?
Znače vrti se neka igra i recimo live pušta zvuk iz nje, a ac'97 pušta neke mp3ojke... ili obrnuto, svejedno je.
Dok je malo zauzeće sistema sve radi savršeno, ali kada se sistem optereti zvuk počne nenormalno da preskače.

Ne znam sta da ti kazem... ja na AC97 pustam zvuk sa divX koji ide na TVout-u dok na Live! slusam mp3 i surfujem netom... Koju plocu, cpu, os imas?

JOBAH je napisao(la):
Ne znam sta da ti kazem... ja na AC97 pustam zvuk sa divX koji ide na TVout-u dok na Live! slusam mp3 i surfujem netom... Koju plocu, cpu, os imas?
DivX nije puno opterećenje... troši max 40% procerorskog vremena.
Evo sad sam probao da pustim 3 filma istovremeno i mp3 i prva dva rade normalno dok slika od trećeg secka, ali zvuk sve vreme radi bez problema.

Sa 4in1 4.42 i AC'97 39.80 u 3DMarku (2000 ili 2001), Morrowindu, UTu zvuk secka nenormalno. Zanimljivo je da uz UT 2003 radi savršeno...
Danas sam stavio nove drajvere (4in1 4.43 i AC'97 40.10) i situacija se drastično popravila...
3DMark 2k radi savršeno, 2k1 secka samo pri promeni testa, UT je i dalje očajan ali znatno bolje nego ranije. UT2k3 naravno i dalje savršeno
Izgleda da ću morati da čekam još par revizija drajvera dok sve ne proradi kako treba :(

Inace ploca je MSI K7T266 Pro2-A, cpu [email protected] a os XP pro

JOBAH je napisao(la):

AC97? zar nije CT5880? :D:D:D
poz

Nazad
Vrh Dno