Šta je novo?

LittleBigPlanet 2

LBP2 je naslov za koji sam veoma zainteresovan, samo sam u svakodnevnoj dilemi: LBP2 ili KZ3, jer ne mogu sada da priuštim obije igre, već bih jednu morao da odložim do juna.
Pitam se da li bi juna Maloj Velikoj Planeti pala cijena, jer KZ-u sigurno neće....

Kako si dosao do zakljucka da KZ-u sigurno nece.. :)

Online radi odlicno. Meni je i na prvom delu radio super. Bilo je vrlo malo laga. Sada ga uopste nema. 2.deo ima masu extra malih igara kao sto su pang (ako se iko seca), trke na misevima i slicno. Nisam jos presao single ali non stop te teraju da nadjes da igras sa nekim. Sledeca extra stvar je sto ikas novih pokreta, gadgeta i nivoi u single kampanji su vise,kako da objasnim, konkretniji, dinamicniji i bas je igrica napredovala. Meni je lbp fransiza medju najboljim igrama na ps3.

Odluci se koju hoces da igras online. Onda kupi prvo onu drugu, predji, prodaj, pa na kraju kupi prvu :D

Upravo i razmišljam zbog onlajn igranja koju da kupim...LBP2 bi bio dobrodošla promjena, plus nema razloga da se KZ3 igra od prvog dana dok ne prođe neka početna histerija i GG ''zakrpama'' ne riješi startne probleme.Znači, argumenti su realno na strani LBP2....Bilo bi ''dobro'' da mi u nastavku KZ3 bete ide loše kao dosad, lakše bih se odlučio.
Inače, ne razmišljam o prodaji bez obzira koju kupim, tržište u CG je jako malo, a poslije pojave pirata vjerovatno je postalo još manje.Uostalom, ove igre bih zadržao kad bih čak i imao mogućnost da ih prodam...
Borise, od kraja februara do juna KZ3 neće pojeftiniti na dvd.co.uk, to ti mogu garantovati.Hoće li biti neka akcija na sajtovima koji pripadaju thehut grupi i na shopto, ne bih znao...

Poslednja izmena:
Mozda da prospes sok u ruter pa da lagujes i da ne mogu da te ubiju, to svi rade :)

Vrh Dno