Šta je novo?

LittleBigPlanet 2

Jedva cekam neki info o KZ3, pogotovo o MP delu, za SP me briga bas. Mogli bi i KZ3 temu da otkljucaju.

Hip-hop gamer, zaebavas da ga jos uvek slusas :d

Ne slusam, ovo sam procitao negde, posto ionako nema drugih informacija.

Jedva cekam neki info o KZ3, pogotovo o MP delu, za SP me briga bas. Mogli bi i KZ3 temu da otkljucaju.

I sta da pises u njemu? Do E3-a verovatno nece biti informacija. A pitanje je da li ce se i tada pojaviti...

Nekako njemu ne verujem, a i ne verujem da konzola moze da izgura 60.
Meni je dosta i 30, neka malo poprave teksture(ako mogu), promene okruzenje, ubace jos neki wow efekat, ubace unistivu okolinu i vrlo rado cu im dati pare ;).

Pazi, samo zamena Quincuxa sa MLAA-om znacajno poboljsava performanse. Jos koja optimizacija i moze da se desi. Uostalom, 3D implementacija je skoro sigurna.
Teksture tesko da mogu, ionako su neke bile bas zestoko detaljne. Tu i tamo bi se pojavila neka malo ruznija, ali to je obicno bilo zato sto bi je gledao iz blizine. Uzmi RAGE-ove teksture i zumiraj do tog nivoa i dobices isti rezultat.

Poslednja izmena:
LittleBigPlanet 2 Collector’s Edition
5161797676

http://blog.eu.playstation.com/2010/11/09/littlebigplanet-2-collectors-edition/#comments

Pakovanje je lepse od standardne verzije sa tim providnim rukavom ali mi i dalje nije jasno zasto stavljaju dvaput na omot info za Move. Zamisli kad budu u sledecim igrama dodavali i ogromni 3d logo. Bljak.

Ne mogu znaci da verujem ! :)

[YOUTUBE]odBQdGx9uLc[/YOUTUBE]

Jedva cekam mnogo dobro

Sent from my X10i using Tapatalk

Isto to

Hehe, koji ludaci. :D

[YOUTUBE]0QR1jptNhAo[/YOUTUBE]

Ne znam, meni ovaj koncept za platformsku igru i dalje ne odgovara, fali mi mnogo klasicniji pristup umesto ovoga. Sve je prelepo, dizajn je vrhunski, muzika takodje, ima specifican sarm, uopste, kompletna ideja je fenomenalna, ali ne verujem da cu moci duze da igram. Mnogo su mi konfuzne neke stvari za ovaj zanr, mnogo pojavljivanja svega i svacega na ekranu i skretanja paznje, mnogo onog "pravljenja" raznoraznih gluposti itd.

Uz malo drugaciji koncept, bila bi jedna od najboljih igara ikada, ovako mi je samo super da je vidim.

Verovatno imam suvise duboko u mozgu urezanu ideju o tome kako platformska igra treba da izgleda i sta tu treba da se radi, pa mi je tesko da prihvatim promene u ovom pravcu. Potpuno isto mislim i o prvom delu. Inace, obozavam side-scrolling platforme, uvek sam ih obozavao. Ovo je delovalo kao next-gen u tome kad se pojavilo, nisam mogao da verujem da je neko to uradio tako dobro (na prvi pogled).

Steta, LBP generalno je bio kao stvoren za mene kad sam ga prvi put video, ali tada sam ocekivao klasicnu platformu, samo za vise igraca i u ovom njihovom predobrom fazonu (odusevio sam se kad sam video da je side-scrolling posle 1000 godina). Mogla je da bude jedna od igara koje bih non-stop igrao, samo da su krenuli u drugom pravcu...

Necu ni da pominjem ove sto prave fps-ove, rpg-ove i ostalo u LBP-u...koji smor sto uopste postoji ta mogucnost.

Secam se one najave: "A platform game...or...a PLATFORM FOR GAMES." Velika greska sto se mene tice.

Mada bi' mogao da probam neke klasicnije nivoe sa vama u drustvu, mozda mi se vise svidi :)

Poslednja izmena:
Potpuno se slazem.. toliko je dobro izgledala pre nego sto je izasla ali malo smara zapravo dok igras. Da li zbog te inercije i tezine i ima li mesta tome, neam pojma, dosta je to u stvari prost (na los nacin) gameplay.. povuces poluge, skoci sa inercijom ovamo, skoci tamo, opet poluga, itd.. :)

I mene je to smorilo u prvom delu, ali kada realno pogledas, nije problem u igri, vec sto sam ja od LBP ocekivao nesto drugo :).

Pa realno LBP ni nema veze sa klasicnim platformama. Sta ja znam, meni je kec kad sam ga video na trailerima bio WOW, a smorila me igra strasno brzo, em nista nisam kapirao sta treba da radim (jer me nije zainteresovala igra). Ne znam, cudna igra.

LBP je kao Garry's Mod za HL2 ili nešto kao Incredible Machine. Veći je užitak praviti nivoe nego ih igrati, barem meni.

LBP je kao Garry's Mod za HL2 ili nešto kao Incredible Machine. Veći je užitak praviti nivoe nego ih igrati, barem meni.

Nije dobro kad se udje u tu fazu sa bilo kojom igrom :)

Salu na stranu, dizajn nivoa je jedna od najbitnijih stvari u igrama uopste, a u platformama posebno. Zasto bi ljudi pravili nivoe i kako bi pravili dobre? Zasto bi' ja uopste zeleo da pravim nivoe? Hocu da igram igru, i to sa sto bolje osmisljenim nivoima (to moze da traje mesecima), a ne da sam pravim neke najosnovnije.

Poslednja izmena:
Ne znam o čemu pričate, meni je lbp jedna od retkih igara koje sam igrao i posle prelaženja sa jednakim uživanjem. Pravi primer kakva igra treba da bude!

Ne znam o čemu pričate, meni je lbp jedna od retkih igara koje sam igrao i posle prelaženja sa jednakim uživanjem. Pravi primer kakva igra treba da bude!

Meni je npr smetalo to prelazenje, tj to nije tipicno prelazenje neke igre!

Mogao si i da ne predjes i da se igras samo online... Bilo bi fino kada bi zaista odradili fin SP sa finom pricicom, naravno za takav zanr se nista preterano ne ocekuje.

Inace sam koncept igre je odlican, samo kada bi bio SP bolji...

Vrh Dno