Darko je napisao(la):Normalna debljina tacke za 19"-icu bi trebala biti od 0.20 ili cak i 0.19; nikako veca.
mipko je napisao(la):wowww koji to ima 0.19 mm tacku ???
...
Zato znam da citam pa savetujem odokativno po specifikacijama. A unapred sam rekao da nisam ni video ni cuo za monitor...Ashley je napisao(la):Ti si Darko neki mnogo pametan savetodavac kad savetujes coveka, a nisi ni cuo ni video monitor...
E to je vec druga strana. Covek je pitao za kvalitet monitora, a ne za "best-buy"... Slazem se da je cena "prva liga", ali ja bih ipak dodao malko vise u uzeo neki samsungov DFX ili MB model.Ashley je napisao(la):Kad god pozelis, mozes doci da ga pogledas... A kad ga budes video, onda cu te pitati ima li igde takav monitor za 190e.
kakvi bre pogoni i tacke???Darko je napisao(la):Ovako, tacno taj model nisam video u zivotu, a sada prvi put cujem za njega. ALI, po onome sto si napisao rekao bih da je krsina. Zasto?
Evo. Kombinacija katodne cevi od 19" i velicine tacke od 0.26mm je katastrofa za danasnje standarde. Moja 15-ica ima debljinu 0.27, a i najgori 17" samsung ima 0.23 debljinu. Normalna debljina tacke za 19"-icu bi trebala biti od 0.20 ili cak i 0.19; nikako veca.
A i rezolucija mu nije jaca strana, koliko vidim. Bice da je proizveden u pogonu za low-cost 17-ice, pa dodata prosirena katodna cev.
Rezultat = KRSINA. Izbegavaj.![]()
Jesam i mogu slobodno da tvrdim da je sjajan. NF ne bih uporedjivao - prvo zbog cene, a drugo zbog one dve cuvene linijice, koje meni strasno idu na jetru. DFX i MB modeli to nemaju; a MB ima sjajne karakteristike i kristalnu sliku. Verovatno da i taj Liteon ima. A ako je zaista toliko dobar, recite gde mogu da ga nabavim pa da probam; mozda ga i zadrzim...Broz je napisao(la):DFX?!?!?!?!
MB?!?!?
Brate pa jesi li video ti to u akciji???
To je go**o nevidjeno i ne zelim to da vidim na kumovom stolu nikako
O NF moze da se razgovara...ali o ceni ne moze![]()
Darko je napisao(la):...
Jesam i mogu slobodno da tvrdim da je sjajan. NF ne bih uporedjivao - prvo zbog cene, a drugo zbog one dve cuvene linijice, koje meni strasno idu na jetru. DFX i MB modeli to nemaju; a MB ima sjajne karakteristike i kristalnu sliku. Verovatno da i taj Liteon ima. A ako je zaista toliko dobar, recite gde mogu da ga nabavim pa da probam; mozda ga i zadrzim...
A Bahati, znam o cemu pricam jako dobro. I nadam se da si dobio odgovor na nforcershq forumu, odgovorio bih ti ja ali sam zaboravio sifru...![]()
meni tako ne deluje, al' ajd' ako ti kazes. 8)Darko je napisao(la):A Bahati, znam o cemu pricam jako dobro. I nadam se da si dobio odgovor na nforcershq forumu, odgovorio bih ti ja ali sam zaboravio sifru...![]()
Ja bih dosao da ga pogledamAshley je napisao(la):Kad god pozelis, mozes doci da ga pogledas... A kad ga budes video, onda cu te pitati ima li igde takav monitor za 190e.
Bahati [SiD] je napisao(la):...
toj monitor je super, jedino sto ga koci je niska cena pa ljudi tripuju da ima neka kvaka...![]()
e sad, to ne mogu da kazem jer mi monitore za test daju samo na godinu i 11 meseci... zlikovci!netizen-k je napisao(la):Da nije 'kvaka" u tome sto ce ta odlicna slika za 2-3 godine da postane mutna i nepodnosljiva za bilo kakvo citanje?
Ashley je napisao(la):LiteOn je na nasem trzistu tu negde oko 2 godine. Do sada je procenat kvarova u koje se racuna i zamucenje slike, tj. kilavljenje ekrana, negde oko 3 promila - 3 pokvarena na 1000 komada.
Buca je napisao(la):Monitor je cudo!
Upravo gledam u njega a on gleda u mene ...........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari