Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Nije preterano. Tek sada krece da ubrzava ali daleko je ovo od bilo kakvog balona jos uvek. Uvek je problem kada da izadjes. Niko ne zeli da izadje prerano ali nikada ne znas ni kada da izadjes dok ne bude prekasno. Jednostavno odredi sebi okvirno ili vreme ili cifru kada treba neka lova za nesto i povuci.
Ja sebi to nisam radio ali povlacio sam onda kada mi zatreba, uopste se ne ustrucavam niti mi je ijednog trenutka bilo zao bog toga. Dzaba ti svi novcici i njihova cena i pare na menjacnici ako ne izvadis nesto da potrosis. Samo nikada nemoj sve da izvadis napolje, ostavi da imas da vrtis i sve ostalo je skroz uredu ;)

Ti si se emotivno vezao za ltc, sudeći po postovima.

Tek sada vidim sta si napisao...
Jeste sentimentalno sam vezan, prosto covek ne moze da se seti nijednog drugog razloga zasto bih mogao to da napisem.

Edit: LTC do jutra ide preko 0.01. Iz sentimentalnih razloga ;)

Poslednja izmena:
Nadam se da će rasti makar do 0.015

Zutaci kazu 0.15-0.25 @ Saj lepe simpatije. Blizu smo 150

Poslednja izmena:
150$ je probio u kini. Prva linija otpora je bila na 0.013, tu ce se malo zadrzati verovatno. Nakon toga ko zna gde je kraj ;)

Tapatalk

Pa kad su nam velike simpatije:)

Razmišljam da povućem sell order sa 0.02 dok spavam.

Svasta je moguce mada mislim da ne moze dotle stici dok spavas. Udarice u 200$ prvo, bice tu ozbiljnog otpora. Povuci ako ces mirnije da spavas ;)

Tapatalk

Kad smo ulazili u pricu LTC je trebao da bude sitniji i brzi apoen za placanje od BTCa tj. 0.1 BTC i to mu je prava mera, nadam se da ce BCH otici u proslost i da ce LTC doci na svoje mesto, jedino me brine to sto je stamp stavio BCH u pricu pod utiskom sta se desavalo ali mislim da ce BCH otici u LTC jer je nomoguce da postoje dva BTCa

LTC će ojačati neviđeno u narednim nedeljama pazite šta vam kažem....

Čestitam 0.01 tj 153$ :)

Ali, bilo je više prilika da se izađe na 0.02 a ranije i na 0.03, trenutno razmišljam, u btc prelazim na 0.02 (pola svog starog ltc 'šteka' sam izašao već na 0.02) ili 400$ nevezano za cenu prema btc

@Lappy
nije da te ispravljam ili kritikujem da ne shvatis tako...ali u pravu si sa stanovista holdera, ali iz stanovista trejdera nikako, ko je kupio juce ,prekljuce za 80-100....i sad se istresao na 120-150 (ili ima osecaj da ima snage za jos a dok pisem je odtisao i do 155+) nije ga bas briga da li je ltc bio pre 6m 0.02
ove godine tj recimo od septrmbra, svi holderi altova su ga zduvali i ja zajedno sa njima...jer im je valuta smesno malo porasla u odnosu na usd, a da su holdovali istu kolicinu btca imali bi vise od x5 na saldu...

Pa jesam i to više puta uvećavao BTC preko rasta LTC-a i juče sam sa par btc-a ušao, ali ovo što sam napisao je za LTC 'štek' koji stoji van menjačnica.

Naravno sad kada je nešto se desilo znamo šta smo trebali da radimo, npr taj ltc koji mi stoji od 2014 je bilo prilike 0.033 u btc da se pređe, to je sada ekvivalent ceni ltc-a od 450, pa još par vožnji od 0.07 do 0.02 koje su bile i eto 2000 usd po ltc, ali ..

Poslednja izmena:
Pa to kažem, ali jeste, fali vremenska mašina da bismo to znali šta će se dešavati.

Po forumima može da piše svako i svašta pitanje je da li baš sve je istina, ali ovako lično što znam ljude dnevna trgovina uglavnom ide kao kladionica, minus mins minus, plus, minus minus..

Oni koji su strpljivi uvek se us*ru od para na njemu. Ali dok se to ne desi po pravilu svima iskida zivce. Tako oni najslabiji otpadaju ;)

Uvek ? Kao sto ti je verovatno poznato u celu pricu sam usao pocetkom 2014 ulozivsi u njega sve sto sam imao, bio krajnje strpljiv i drzao ga skoro 3 godine i za to vreme nikada nisam docekao da ga prodam po nabavnoj ceni.

Poslednja izmena:
Decko je nevjerovatan... da li je moguce da iko ulozi novac u bilo sta na osnovu pisanja na forumu?! Iskreno, zasluzio si da ih sve LTC izgubis.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Mnogi nisu deocekali, tj popustilo je strpljenje i u slucaju LTC-a a bgmi i ostali coina btc-a ETH-a, Dasha i sl.

kapa dole ko je steko od prvog dana.

Kupovali smo ovde i pisali za ltc kad je bio $4 i to vise puta pre god dana. Vrlo lako moze na 0.025-3 odnos..to je nekih $370-450.

Evo kako je to izgledalo 2013
Pogledajte prilog 242240

Poslednja izmena:
Uvek ? Kao sto ti je verovatno poznato u celu pricu sam usao pocetkom 2014 ulozivsi u njega sve sto sam imao, bio krajnje strpljiv i drzao ga skoro 3 godine i za to vreme nikada nisam docekao da ga prodam po nabavnoj ceni.

Lepo kaze Ji, nisi bio strpljiv :d
Uvek! Kako to da se ja oparim a ti ne? Sta mislis, gde je tu problem? :d

Nisam ni ja bio strpljiv...ustvari da nisam prodao sav ltc, verovatno bi još bio ~4€!! Zato se divim vašem entuzijazmu i želim vam da se oparite...zaslužujete realno!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Zakačili smo se na 0.01 na Bittrexu. Najveća fora je da nije bio optor ali ***, jednostavno je stalo. Kontam da je samo početak. Videćemo koliko će ići. Ne žuri mi se uzevši u obzir da sam ušao baš kasno i po nešto nižoj ceni nego što je sada.

Mada mislim da neko namerno koči. Bio je sell order od 25BTC na 0.0105 jutros kada je počelo da leti, okej sada je samo 6 na 0.01.

Jutros su sve takve sell ordere bukvalno povlačili dok nismo stigli do 0.01. Možda nisam expert, ali po volume-u koji je sada 8300 i kusur, samo čeka da ponovo poleti.

Poslednja izmena:
Ide to sigurno gore. Stabilizovalo se oko 0.01. Kad budu resili da dizu cenu podici ce. Sa LTC-pm drugacije ne ide. I dalje moze duplo da skoci ali cena zavisi i od btc-a kao sto sno videli danas.

Tapatalk

Jel vredi rudariti sada LTC ?

Cime? Dok kupis asic, dok iskopas nesto... Sto se mene tice bolje je kupiti par novcica.
Ako hoces da rudaris to je druga prica. Sklopis rig, uposlis graficke, kopas zec ili eth npr. i to menjas za koji god novcic zelis.

Tapatalk

Nazad
Vrh Dno