Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ma...meni je ipak gorka "pobeda" LTCa jer je bukvalno izvojevana na plecima bitkoina. Za mene je on gubitnik za sada, kada dobaci iznad 0.02 onda mogu reci da je napredovao, postao vredniji.

Sent from my XT910 using Tapatalk

Pa ako tako gledas cena svakog novcica je na plecima bitcoina. Tako ce uvek biti, svi od njega zavise.
Ne komentarisete damp?

Tapatalk

Da li mogu na litecoinpool.org da stavim LTC adresu polonexa?

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

Ovo je izgleda tek pocetak malo ozbiljnijeg plana promocije. Treba im reklama, treba im promocija. Dash je svojevremeno odradio sve tehnikalije ali tek kada je krenuo aktivno sa promocijama cena je eksplodirala. Nadam se samo da imaju dobrih ideja.

Tapatalk

Moze li neko da mi ukratko objasni kako da kupim 1 litecoin? Nisam uopste iz ove price i kad ste pre par godina pricali o tome obilazio sam ove teme i ispao glup. Hteo bih sada da kupim nekoliko razlicitih kriptovaluta pa neka stoje u cosku i cute. Ako neka poleti kao BTC, onda super. Ako ne, nema veze za stotinak evra.

Sve je palo zbog bitcoina, prebrzo je rastao. Sada se malo popravlja situacija.

Edit: na okcoin-u cena je presla 110e, jaca nije bila do sada. Ostali laguju dosta.

Poslednja izmena:
dildoi zeleni

zbog ove vesti? sta je ovo neki portal veliki ili?

Ovo je ono sto se ocekivalo zadnih mesec dana. Mislim da ce se uduplati to lagano. Duze vremena pricamo koliko je LTC potcenjen i da ce da eksplodira. Oni koji su strpljivi uvek se us*ru od para na njemu. Ali dok se to ne desi po pravilu svima iskida zivce. Tako oni najslabiji otpadaju ;)

Saj pumpa LTC... :d
A i bio je red da krene malo, bar da pređe 0.01

@Saj dokle cekati , da li se istresati ili ce otici na 150

Nisam 100% siguran. Mislim da moze. Danas je bio bas ogroman skok, sprema se nesto opasno. Do juce sam bio 100% siguran da ce do proleca na 200$, sada je bas svasta moguce. I dalje je LTC potcenjen obzirom na druge novcice. Mislim i na cenu i na brzinu transakcija. BTC se raspada, 240K nepotvrdjenih transakcija, eth je isto zabo... LTC radi kao sat, prste vesti svakog dana, skakace on jos. Ne znam samo kakve planove imaju pre Nove. Ocekuje se lightning zvanicno, krenuli su s marketingom. Moze to danse duplira bez frke. Valjalo bi sacuvati makar deo za sledecu godinu. Ja cu 25% povuci, ostalo vrtim.

Tapatalk

Valjda hoće da pokažu da su dosledni sa odlukom da ga sklone, teraju inat sami sebi ili šta već, sada nikako nema smisla da ga nemaju :)

Inače neki utisak mi je kao i mnogima da je LTC baš potcenjen, u slučaju da se BTC balon (ili nije balon, ali ko će to sada znati) ne izduva, siguran sam da može daleko da dogura sa cenom. Bar na sadašnju cenu ETH-a. Tek treba da se dese te stvari zbog kojih se i vratio u život, tj najavom tih dešavanja itd. Što se dolarske cene tiče ja ne diram ništa do 400$, ali ću naravno da pokušam da ulazim/izlazim btc/ltc, prilika je bila ovih dana na 0.005

Poslednja izmena:
Aha, danas sam razmisljao kako lagano moze na cenu eth-a u sledecoj godini. Onih 500$ *******cije po forumu i nije uopste tolika *******cija obzirom kolika je cena drugih novcica. Ja cu sigurno odvaditi nesto. Necu bacati novcice uzalud ali necu ih ni crvljati, s vremena na vreme cu da odvadim po malo.

Kako se sve dešava ove godine ništa ne deluje nemoguće, ali koliko će sve ovo da traje.. mada ovo pitanje se vrti od kada i teme o kriptovalutama na internetu.

Ovo poslednjih meseci je postalo već preterano, svi pričaju o bitkoinu, znači sada ovde u srbiji nema šanse da me neko u toku dana ne pita nešto zato što kao se sećaju da sam nekada pričao da sam ulagao, dok to nikoga nije interesovalo.

Možda jeste sve balon bez ikakvog smisla, ali kako je to sada planetarno sve popularnije, možda smo tek na početku balona.

Meni je sada kada razmišljam o svemu najveći problem kada reći 'e to je dosta zarade' podigni sada 50% na račun u banci i to je to. Kada stalno ide gore, teško je ne početi da fantaziraš o nekim xy cenama. ***, ima i većih problema u životu, ali šta da radimo :)

Nazad
Vrh Dno