Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

U jeb**, do nedavno je bila *****avancija kao čekamo ltc na 100$, što niko nije realno verovao da će se ikada desiti, a sada ljudi ulaze na 100$.

Kao neki glup, ali lep san, s' obzirom da ih mnogo još imam uzetih po prosečnih 11$ :)

Meni zaista deluje kao da ima najveći potencijal da odleti od svih altova

a to sto 90% ljudi trguje kroz btc/ltc odnos to nista? Iako je sad 90$ i dalje je dosta manji odnos ka btcu nego kada je bio 50$ tako da mu cena u dolarima nista ne znaci.

^ +1

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Da tačno, da sam izašao još pre neku godinu na 0.03 to bi sada u dolarima bilo ih..
Ali jesam sa skoro polovinom na 0.02 u btc pre neki mesec tako da ok, za sada zadovoljan :)

Nevezano za to, sama činjenica da je ltc na skoro 100 dolara je nekako fascinirajuća, meni. Od totalno glupe investicije iz koje sam samo hteo da izadjem na nuli, sada ispade super

Poslednja izmena:
tako je, ko je izasao na 0.02+ (bilo je najavljivano 0.03+ kao sada 100+) taj je bas ubo. moze cena da mu bude i 200$ badava ako btc bude 20000$, i etc ce iz nicega prestici ltc kako je krenuo :)

a to sto 90% ljudi trguje kroz btc/ltc odnos to nista? Iako je sad 90$ i dalje je dosta manji odnos ka btcu nego kada je bio 50$ tako da mu cena u dolarima nista ne znaci.
Upravu si. Bolje je da BTC padne na 3500$ i da imamo 0.03 odnos. Onda bi valjda bili srecniji posto cena u dolarima bas nikoga ne interesuje.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

zapravo ovo deluje ocajnicki pokusaj onih koji su kupili na 0.01+ da koliko toliko odrze odnos da ne budu u minusu :d cena u $ je samo posledica

elem sad ozbiljno, da li ti trgujes kroz btc/ltc ili usd/ltc? Naravno da je bolje da skace jedan i drugi, ali da li je bolje onima koji su prodali na 0.02+ tada 50$ btc oko 2,5k ili onima koji prodaju sad za odnos 0.01 iliti 100$ (ako bude)?

Poslednja izmena:
Oni sto su prodali na 0.02 mozda su izasli na 3-4k $ tako da sve zavisi. Mada ja gledam odnos btc/ltc tako da sad cekam ltc na 200$

Sent from my Mi-4c on MIUI 9 using Tapatalk

zapravo ovo deluje ocajnicki pokusaj onih koji su kupili na 0.01+ da koliko toliko odrze odnos da ne budu u minusu :d cena u $ je samo posledica

elem sad ozbiljno, da li ti trgujes kroz btc/ltc ili usd/ltc? Naravno da je bolje da skace jedan i drugi, ali da li je bolje onima koji su prodali na 0.02+ tada 50$ btc oko 2,5k ili onima koji prodaju sad za odnos 0.01 iliti 100$ (ako bude)?

Zar je bitno cime se trguje ako ti je cilj da imas sto vise dolara?
A sta da tu odgovore oni koji samo torbare? Sta da ti kazu oni koji prodaju ltc za btc, pa onda kupe eth dash ili zec pa to prodaju za dolare?
Nisu bas stvari jednostavne onako kako ih ti predstavljas ;)

Ja trgujem sa svim i svacim ako vidim nacin da se zaradi i sam odnos mi je krajnje nebitna stvar. Zanima me samo saldo na kraju obzirom da jos uvek placamo samo novcem a ne kriptom. Kada budem mogao kriptom da placam ili makar kad to bude na vidiku promenicu misljenje ;)

Tapatalk

slazem se, ali prema tome onda treba samo torbariti :) nema veze sto se moglo zaraditi x3 x5 x10 ili /5 :d

Sve ima svoju ulogu, mozda sto kaze shoma neko je prodao btc za 4-5k ali do sada je vazilo pravilo sto vise btc-a to je vise i novca :) samim time ko trguje kroz btc odnos ima visestruko vise novca nego ko gleda kroz fiiat.

Kad već spominjete torbarenje, koji LTC wallet preporučejete za torbarenje? :D

Davno sam koristio Litecoin QT (Core), wallet.dat čuvao na fleshki, generalno sam zadovoljan tim stepenom sigurnosti, da li se u međuvremenu pojavilo nešto bolje toga ? :)(izuzimajući HW wallet ofc)

Kupi ledger wallet ipak je najsigurnija varijanta. Hakovanja ce biti sve vise, sto je vise hajpa oko kriptovaluta. Sto se btc/ltc odnosa tice, od nedavno me samo USD interesuje :).

Bolje deo buducnosti prebaci u banku :)

Banka je sadasnjost. Dolazi period kad treba prepoloviti dobitak, kao na poker aparatu. Nece uopste da mi bude zao ;)

Tapatalk

Jel ste izdampovali :D

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

lepo je SAJ govorio pre koju godinu LTC na 100$ :D svaka ti dala saj.. inace ja sam 1/3 prodao... ako jos bude divljao ide i druga trecina

Živ bio saj...i zaslužio da se obogati! Ja sam do sada najveći ****** ispao ko kanda ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Joj Vlado ja se tebe uvek setim i toliko mi krivo sto nisi imao zivaca proletos. Promasio si cist zicer.

Tapatalk

Nazad
Vrh Dno