Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Malo porez, malo ovo, malo ono, još malkice poreza i puufff. [emoji1]

Koliko ja vidim, dumperi ce u LTC kratkih rukava da ostanu :smoke:

Naredne 1-2 nedelje ltc/btc odnos bi znatno trebao da se popravi ~0.025+ pametno bi mozda bilo preci u btc i eventualnno iz ltca u eth na oko 1/3. Krenuce BTC gore posle 1 avgusta mozda i ranije, traumiraju masu sa split chainom kako bi pilicari istresli btc :).

Kad povuku u novcanik mogu da se pozdrave, posle ce u neverici gledat cenu a pare ce potrosit naravno :)

Pa bolje i da potrose nego da se zlopate nadajuci se a nista nije izvesno...Nemojte plasiti ljude da prodaju, treba da prodaju ako im je cena dobra. Seti se 2013. sve ste lozili masu da ne prodaju, da ce 100$, ovo-ono...A znamo i sami sta je bilo. I na kraju ste i sami prodali a oni koji su vam verovali su ostali bagholderi. Nije vasa krivica sto su se oni zakucali, ali ako ste ih hrabrili da ne prodaju, budite face pa im kazite da cete prodati. Ovo se ne odnosi samo na LTC vec uopste. Uvek neko nekog ismeva kad proda, potpuno glupo i bez razloga. Ako me nesto nervira po trollboxovima to je plasenje ljudi da prodaju. Svako ko misli da je zaradio treba deo da proda, osecace se mnogo bolje. Virtuelna zarada je super, ali kad deo te zarade odvojis za sebe i neke koje volis, ostvarenje nekih planova itd. mnogo je bolji osecaj, a kad popusi to sto holdujes, a uvek popusi posle nekog vremena, osecaj frustracije je daleko manji...

Poslednja izmena:
U ciju korist? [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

@student samo pilicari gledaju odnos ka $ :d

Slazem se, ja sam pilicar kad je kraj bulla...Od polovine juna samo $ i gledam. Pocecu ponovo da gledam kripto kad ozdravi. A cenim da cu kupiti BTC u nekom momentu za 600-700$. To sada deluje nemoguce, ali tako je delovalo i 200$ nakon 1200$ u 2013.

Poslednja izmena:
Polako, to sve zavisi od raspleta situacije na BTC-u krajem godine. Ja oko 1-og ocekujem da skoci BTC, videcemo samo dokle. Do tada LTC pegla ko zmaj, nikad bolje nije izgledao. Na kraju ce jos da ispadne da je LTC sigurno utociste za one koji pobegnu iz BTC-a. Jeste, pala mu je cena u dolarima ali videcemo jos sta ce da se desi. LTC zadnjih 24h ne staje. Cini mi se da ide preko 200 s namerom da ostane tamo.

Do tada LTC pegla ko zmaj, nikad bolje nije izgledao. Na kraju ce jos da ispadne da je LTC sigurno utociste za one koji pobegnu iz BTC-a. Jeste, pala mu je cena u dolarima ali videcemo jos sta ce da se desi. LTC zadnjih 24h ne staje. Cini mi se da ide preko 200 s namerom da ostane tamo.

Toliko je stabilan da je od svih valuta najmanje porastao dok je unapred otpisani ETH za koga su mnogi prognozirali da ce nastaviti da pada porastao za 19 %.

https://poloniex.com/exchange#usdt_ltc

Poslednja izmena:
u ETH-u su jos uvek pare i ozbiljan kes. Pa pogledajte samo ordere na poloniji ili bilo gde.

Niko nije rekao da je prica gotova, ni kod BTC-a, ni kod ETH-a. Svasta se sve moze desiti.

Onaj ko prati i ko ulaze, trebao je odmah da reaguje na vest o Segwit aktivaciji. Znaci Buy BTC, Sell LTC. Eto koliko jedan tweet promeni trend. Od lovca postanes lovina.

Jedini razlog zato Core cuti i popusta segwit2x je to sto ujedno se aktivira i segwit na mrezi, posle aktivacije ostaje i dalja borba da li ce doci do HF i na koji nacin ce ovi blokirat

Za LTC i dalje zavisi sta se dalje planira po pitanju planiranog i marketinga, generalno cute dok se nesto ne desi a to mi ne znamo

I dalje je preko 200 a kada ste pricali da ga ne treba kupovati vredeo je oko 160. :wave:

u ETH-u su jos uvek pare i ozbiljan kes. Pa pogledajte samo ordere na poloniji ili bilo gde.

Niko nije rekao da je prica gotova, ni kod BTC-a, ni kod ETH-a. Svasta se sve moze desiti.

Nije receno da je prica gotova ali je receno sledece

Bio sam, nego sam se vratio u LTC sa uvećanom količinom. Nego ETH mi deluje da se uvek lako oporavi do makar 200 usd, pa zato pitam.

Nece se ovog puta vratiti. Samo ti uzivaj u LTC-u, daleko najzdravije izgleda ;)

Šta ti hoćeš da dokažeš, sa kim se svađaš u stvari, ne svatam te ništa :)

Hoce da kaze da treba biti oprezan kod takvih izjava, i ovaj put se slazem sa njim. Tu dolazi mnogo novajlija koji bi da se ugledaju na starije clanove, misleci kako prateci njih imaju sigurnu zaradu. Dzaba 'disclaimer' da svako ulaze koliko je spreman izgubiti, crypto generalno nesiguran bla bla, ali po meni ona gore izjava i dalje nije trebala biti onako formulisana nego izricito tipa 'moje misljenje je' da se eth nece vratiti pa ostatak. Radi sebe i radi drugih, niko nikome nije kriv, ali misljenja sam da je bolje preformulisati post tako da ne daje neke nade. Cisto biti politicki korektan sto bi rekli.

Pa dijabole koje su u stanju da istresu ustedjevinu ili da dignu kredit u banci kako bi usli u ovu pricu na osnovu komentara sa foruma i treba da izgube pare...

Mozda, ali to i dalje ne opravdava stavove pojedinaca koji svoja misljenja iznose kao aksiome, bez valjane argumentacije...
U pravu je mcrazy, a i pojedini stariji clanovi foruma su ukazali da je neozbiljan takav nacin iznosenja stavova.

A sta ocekujete, da niko nikada ne pogresi? To je nemoguce. Ja sam to pisao kada se ETH setao po ivici da probije ispod 150$. Da je probio ne bi se tako lako ni vratio. U medjuvremenu LTC je otisao na 215. I jesam li ja tu pogresio nesto?
Proslo je 3 dana i situacija se malo okrenula, LTC pao 10%, ETH skocio 20%. Prosao jos jedan dan, ETH pao 15%... Kako je brzo skocio tako se i srusio. Ljudi, situacija se menja non stop. Ne ocekujte da to sto neko kaze bude isklesano u kamenu. Posebno je neozbiljno da se pametnjakovici koji nemaju svoje misljenje javljaju i da vas citiraju.
U krajnjem slucaju sami treba da donosite svoje odluke. Niko vam ne moze dati ni argumente sta ce se desiti u buducnosti, samo za ono sto se desilo. Ne moze postojati argument za nesto sto se nije jos desilo, sve je to samo nagadjanje, cista kocka. Mozete pitati za savet ali odluku donosite sami, sve ostalo je cist izgovor za sopstvene greske.

Sto se ASIC-a tice, on bolje da batali kripto posto ocigledno ne zna sta radi.

Sve to stoji, zato sam i rekao zbog sebe i zbog ostalih... Kada smo u plusu, svima je super, kada je neko u minusu on ce da krivi sve pa zasto da te proziva i krivi, fino se ogradis i svi sretni :D

btw, ako gledas koji je bio low za eth, isti je skocio skoro 100% a ne 20%, 138 je low a 265 high, mada naravno niko nije kupio low a prodao high, ali eto da budemo politicki korektni :d

Poslednja izmena:
A sta ocekujete, da niko nikada ne pogresi? To je nemoguce. Ja sam to pisao kada se ETH setao po ivici da probije ispod 150$. Da je probio ne bi se tako lako ni vratio. U medjuvremenu LTC je otisao na 215. I jesam li ja tu pogresio nesto?
Proslo je 3 dana i situacija se malo okrenula, LTC pao 10%, ETH skocio 20%. Prosao jos jedan dan, ETH pao 15%... Kako je brzo skocio tako se i srusio. Ljudi, situacija se menja non stop. Ne ocekujte da to sto neko kaze bude isklesano u kamenu. Posebno je neozbiljno da se pametnjakovici koji nemaju svoje misljenje javljaju i da vas citiraju.
U krajnjem slucaju sami treba da donosite svoje odluke. Niko vam ne moze dati ni argumente sta ce se desiti u buducnosti, samo za ono sto se desilo. Ne moze postojati argument za nesto sto se nije jos desilo, sve je to samo nagadjanje, cista kocka. Mozete pitati za savet ali odluku donosite sami, sve ostalo je cist izgovor za sopstvene greske.

Sto se ASIC-a tice, on bolje da batali kripto posto ocigledno ne zna sta radi.

Lepo si ovo rekao, i posto uglavnom jeste u pitanju je cisto nagadjanje, spekulisanje, kocka, u skladu sa tim, tako se treba i postaviti u diskusiji.

I takvo nagadjanje, ipak (i valjda) nije sasvim bez osnova, vec svako svoje odluke i zakljucke donosi na osnovu seta informacija koje poseduje, a koje smatra manje ili vise relevantnim. Ne mislim ovde konkretno na tebe, ali kada neko dodje i izjavi da smatra da ce taj i taj koin pasti iz tog i tog razloga, a onda dodje neko drugi sa visine i pros*** se ovom prvom kako nema pojma, a nije ni svestan sta sledi™, pri tom ne nudeci nikakvu podlogu za svoj suprotan stav/razmisljanje, onda to, slozices se, nikako ne doprinosi nekoj pristojnoj diskusiji, naprotiv, cinicno je i krajnje bezobrazno...

Poslednja izmena:
Opet disabled wallet na Polo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno