Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Tweet je od pre 39m. Cekamo cenovnu reakciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Polako. Priznace i on.

Krecemo polako

Procenjujem izmedju 10 i 30 :smash:

A super se LTC drži u ovom BTC poniranju, nedavno bi u sličnim situacijama bio na -80%

Šta mislite o prelasku u ETH sa LTCa? Skoro taj odnos nije bio niži.

O ne. Uskoro ce biti jos nizi. Ako se do sada nisi prebacio u fiat pametnije ti je da sedis u ltc-u nego u eth-u.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Bio sam, nego sam se vratio u LTC sa uvećanom količinom. Nego ETH mi deluje da se uvek lako oporavi do makar 200 usd, pa zato pitam.

Bogami se i LTC skljokao nekih 25% u odnosu na fiat od početka pada BTC, videćemo da li će bilo kakav skok to opravdati...

to i jeste problem, umesto da su krenuli u dump na velikom obimu pre ostalih oni cekaju da se dese veliki obimi na ostalim valutama, izadju dolari sa berzi i onda ce pad biti brutalan.
Ja ga cekam na 22$ pre toga ne ulazim nazad.

Mislim da ako imaju neke marketinške poteze planirane treba to da iskoriste pre 1 avgusta da se ti slobodni dolari preliju u ltc :trust:

To što se (ipak) dobro drži za sada govori da se kao očekuje nešto u tom smeru..

Ima jedan problem, svi oni sto su izasli u $ a ima ih tona, menajcnice nisu sigurne i koliko oni pevali pasce jos... kod njih je strah i panika 10000x veca nego kod nas... tako da

ono sto mogu zakljucit oni koji su izasli na vrijeme u $ sad se lagano smjskaju, oni sto su u btc ili shitcoinima zivciraju se, dok traje ovo ludilo ako se vec drzi na mjenjacnicama svakako je bolje $ ili € sa nekim povremenim ulascima nakon veceg dumpa pa malo uvecat sumu.

Ako menjacnice nisu sigurne tipa BTC-e koji postoji koliko postoji, ne znam sta da kazem, cela ova prica je onda presmesna, nije siguran Bitcoin, nisu sigurni altovi, nisu sigurne menjacnice pa sta je onda sigurno?
Iz toga proizilazi da je jedino sigurno da je sve ovo bud***stina koja nece nista u praksi da znaci barem jos sto godina... :trust:

Ako menjacnice nisu sigurne tipa BTC-e koji postoji koliko postoji, ne znam sta da kazem, cela ova prica je onda presmesna, nije siguran Bitcoin, nisu sigurni altovi, nisu sigurne menjacnice pa sta je onda sigurno?
Iz toga proizilazi da je jedino sigurno da je sve ovo bud***stina koja nece nista u praksi da znaci barem jos sto godina... :trust:

Pa nisu siggurni pilici i manipulatori samo.....

Ne 100 nego nikad :)

Ima i za to rijesenje povuces novac u dzep kad sve prodje kupi opet btc ili altove koje zelis i eto jednostavno.

Kad povuku u novcanik mogu da se pozdrave, posle ce u neverici gledat cenu a pare ce potrosit naravno :)

Nazad
Vrh Dno