Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ja opet kazem, LTC/USD par me ne zanima.

Jasno je da su support/resistance na $35, $40, $45, $50 efektivni na kretanje cene ali u BTC/LTC paru je veci volumen i laksa trgovina. Mada ja trenutno skupljam BTC, ne $$$ tako da ima i toga. :)

0.02 izgleda kao babaroga za probijanje ali mislim da uz dobar zalet, to ce se ocistiti u 2-3 puta. Pauza bi mogla biti na 0.022, onda manja korekcija da se odmori bik.

propustili ste najbitniju informaciju po meni, a to je da je BTCC otvorio pool, izmedju redova da se naslutiti ko stoji iza "novog" poola, kako bi odavali utisak bolje decentralizacije , da ne bude >50% u jednim rukama. To je i bio cilj ovog putovanja, kao i dodatne garancije i dogovori sa par vecih majnera. Charlie se ozbiljno posvetio razvoju i marketingu, ali vec pocinju da brljaju. Naime usled "loseg prevoda" neki kineski crypto mediji su preneli da ce Amazon?! da koristi LTC :) vecim delom odatle i ovaj danasnji skok koji je povukla Kina. Par ljudi me stalno pita za prognoze, poslednjih meseci a i dalje stojim pri tome da treba HODL-ovati LTC, za ovaj mesec, treshhold 100$ treba biti probijen, po nekoj mojoj proceni od pre par meseci.

BTCC drzi Charlie brat, nije trebao da ide u Kinu da ga ubedi da otvori pool :D
Ko zna sta oni sve drugo znaju, sta su culi kada je bio on tu ili od nekog drugog.

Poslednja izmena:
2 godine su ga drzali u bunaru smisljali/kovali plan kako da se obogate sta ce dalje raditi bog zna mi mali treba da se samo drzimo pravila i prodaje na zacrtanoj cifri. Neko je zacrto 50 neko 100 neko i vise od tog.... prodavat kako ko bude zadovoljan.

Tumacit neke grafove davat neke prognoze pa to je suludo sanse su isto ko na kladionici.

ltc je lepo ojacao sada u odnosu na btc.. totalno me iznenadio ovaj skok od 39->46 dok su svi ostali alti uglavnom mirovali

Uci ili ne ? Prosli put kada sam ga kupio za 48 skoro istog trenutka je krenuo da pada da bi posle nekoliko dana dostigao cenu manju od 35. Cekao sam 2 nedelje da opet dobijem priliku da ga prodam za 48 $ ali za razliku od proslog puta on je i posle toga nastavio da raste tako da sam u velikoj dilemi sta da radim jer se plasim posle ranijeg neugodnog iskutva da ako ga sad kupim opet ne dođe do velikog pada

Poslednja izmena:
Molio bih te da napustis ovu temu , idi kupi ETH cujem ide 1000$ :d

Naravno. Bice odnos ETH/LTC dosta manji.

Nego, ja obozavam ovaj LTC, tacno cu ga istetovirati. :p

Prosli mi orderi na 199 za sell, pa 189 na buy. Milina.

Novi attack na 200 ocekujem par sati posle spajanja EMA 30 & SMA 50. A probijanje himena (200) iz treceg puta.

Prvi put su pojeli 300 BTC-a.

Poslednja izmena:
Naravno. Bice odnos ETH/LTC dosta manji.

Nego, ja obozavam ovaj LTC, tacno cu ga istetovirati. :p

Prosli mi orderi na 199 za sell, pa 189 na buy. Milina.

Novi attack na 200 ocekujem par sati posle spajanja EMA 30 & SMA 50. A probijanje himena (200) iz treceg puta.

Prvi put su pojeli 300 BTC-a.

i sta predlazes? sell na 199 i onda buy na koliko? ili cuvanje za slucaj da proije iz sledeceg puta?

i sta predlazes? sell na 199 i onda buy na koliko? ili cuvanje za slucaj da proije iz sledeceg puta?

Po meni, ako nemas puno viska vremena za pratit berzu, zivaca, i dosta novcica, samo zacrtaj cilj za izlazak i cao. 0.028 - 0.029 i imaces extra profit, pogotovo na margini.

Ja kazem, ocekujem iz treceg puta probijanje 200, tj samo zbog ova 2 ordera od po 500 BTC-a. Ako se jedan skloni, probijamo ga iz drugog puta. Tako da nije sigurica sell i treba biti strpljiv.

Po meni, ako nemas puno viska vremena za pratit berzu, zivaca, i dosta novcica, samo zacrtaj cilj za izlazak i cao. 0.028 - 0.029 i imaces extra profit, pogotovo na margini.

Ja kazem, ocekujem iz treceg puta probijanje 200, tj samo zbog ova 2 ordera od po 500 BTC-a. Ako se jedan skloni, probijamo ga iz drugog puta. Tako da nije sigurica sell i treba biti strpljiv.

Osim ako ne srokaju btc...Onda ti dzaba sva ta nauka. Sada se mora gledati $ jer ce probati da skrljaju BTC vrlo uskoro...I ako uspeju, potrajace to skrljavanje mesecima, mozda ne bas godinama kao prosli put...

Trend se menja na 10 minuta bukvalno. Naravno da sve ima uticaja.

Zato i kazem, ko nema vremena za pratiti berzu, bolje neka ne trguje.

Bikonja se opet zalece.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Penetrirao je 50 usd :) sad je nebo granica.

Grickamo 200.

Prepolovila se količina na 0.02 na poloinex, nemam hrabrosti da shortujem :)

Ništa, samo gledam i čekam 0.03 :/

Short kazem na 0.022 ili mozda ranije.

Opala

:laugh:

Ja deo prodao, hvatacu ga na 195.

Mislim da nocas mozemo do 220. Kad kinezi vide ATH, pasce u nesvest.

Sad je red na LTC/BTC ATH.

Ako veceras oborimo 220, sta nas ceka do 1.8.?

Nazad
Vrh Dno