Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

[QUOTE='[SAJ]Znaci celo leto cemo cekati nesto[/QUOTE]
Svako leto cekamo nesto :)
Samo lepse bi bilo da cekamo da padne u dolarima nego da skoci u novcicima.
Kada cekas da padne noge ladis u moru a kada cekas da skoci u lavoru. To je razlika :)

Kakva glupost. Kome se ide na more otici ce. Neko gleda cenu u btc-u, neko u dolarima, zavisi ko kakav cilj ima. Mene samo dolar zanima i bas ne mogu da shvatim kome bi odgovaralo da padne cena.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kakva glupost. Kome se ide na more otici ce. Neko gleda cenu u btc-u, neko u dolarima, zavisi ko kakav cilj ima. Mene samo dolar zanima i bas ne mogu da shvatim kome bi odgovaralo da padne cena.

Mislim da je hteo da kaže, bolje da čekamo da padne, što znači da smatramo da je to peak cene pa je vreme za prodaju, nego što se uvek čeka nešto tamo negde na horizontu :)

A inače, kao što je bilo gotovo sigurno da će pojavljivanje na stampu da digne cenu (iako bez smisla, znali smo da će ga staviti), tako mi i sada gotovo izvesno deluje da ovo nije kraj i da prvi put što se ltc-a tiče nije uobičajeni p/d nego će da traje.
Naravno sve to može da poremeti neki opšti krah svih kriptovaluta iz ko zna kog razloga, tako da ipak ne uzimajte kredite i ne prodajte stanove :)

Poslednja izmena:
Ceni nije uopšte loša već dugo, ko hoće na more, može komotno da krene. :smoke:

Da primetim da se ltc dobro drži u ovom downtrendu btc-a za razliku od pre

Trebalo bi u naredna 1-2 meseca da se odnos LTC/BTC znatno popraviti u korist LTC-a. Pa razmislite o prelasku delom u BTC.

Opet se ponavljam.

0.014.

A posle?

Za posle cemo videti.

Po meni jos uvek bi trebali da smo u bull fazi, pogotovo narednih nedelja.

Napisao sam u drugoj temi, pazarim ga tek na dropu tj orderi od 130 do 137. Pa sta uhvatim.

Repriza proslog meseca 25/26. , slucajno ili ne...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napisao sam jos pre 5 pet dana da sam prodao 25% steka po 44$ ali na 40$ mi je bilo dosta sigurno da prodam par stotina komada i kupim nazad na 36$.

Genralno jako malo ima veze sa litecoinom jer je BTC sve povukao dole

Juče ti je smetalo pisanije da BTC povlači sa sobom, a danas potvrđuješ. Bitno je da se slažemo.

Povlaci cenu u dolarima, ETH balon je pukao ako to ne vidis, videt ces kad bude kasno :d

Kakav si nemač pojma, eth je budućnost interneta :)

Meni trenutno ako se mora odabrati neki coin u kojem se mora biti, ltc deluje najsigurnije. Naravno samo trenutno

Btc vuce sve jer ljudima pada cena novcica samim tim sto btc pada. Svi beze u dolar da bi imali sto manje gubitke.
ETH nije zavrsio pricu, grunuce on opet, 98% sam siguran u to. Da se razumemo, nisam rekao da ne prodajete ili da prodajete, rekao sam samo sta mislim.
LTC sigurno ide gore, samo cekamo trenutak. Jacace sigurno u odnosu na btc a cena u dolarima zavisice od btc-a naravno.
Ovakav damp je vise nego ocekivan. Ljudi su krenuli da otresaju sta imaju, ocekujem da uskoro budu uhvaceni u shortu ili s povucenim parama.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno