Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Uhvatio zalet LTC, može se reći očekivano, na koliko cenite izlaz? :)

Edit: Zna li se(spekuliše) tačan datum izlaska na Bitstamp? Na sajtu i dalje stoji "in early June 2017"....

Poslednja izmena:
Neki ocigledno nesto znaju. Naravno da nece reci zvanicno, kako ce uzeti sebi kajmak...
Ovo je ja mislim zbog kineza. Kinezi su dugo vodili pricu, a prethodnih meseci nisu mogli, sada je na njih red.

Ili je mozda ipak mosa?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cao, vratih se sa petodnevnog odmora. :)

LTC pulsira konacno, mada ovo je jos uvek nista.

Pocetkom uptrenda smatram kad lagano probije 130 i kada pokaze zube (volumen).

Sve u svemu sasvim fino se kupuje i pune zalihe.

Edit: Izvinjavam se svima na neodgovorenim PM, ljudi u guzvi sam ogromnoj. Cim ocistim obaveze i nadjem vremena, pisem vam.

Poslednja izmena:
Aj dosta *******cije, ne pravite vašar od teme

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vec 2 dana neprekidno raste buy na ltc-u, malo je i volume porastao, kina je na 30$... Bas zdravo izgleda, spreman je za skok. Samo je pitanje vremena.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sve mirise na to. Svima je jasno da ce da opali gore, samo se ceka trenutak.
Imam utisak da je i lightning blizu. Vidim da su se svi ucutali oko toga, kapiram da rade dan i noc. Bilo bi zgodno da puste neku informaciju posle izlaska na Stamp. Bice ovo zanimljivo leto ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Meni se LTC ic ne svidja. ASIC kinezi su kopali gomile za 4 dolara i bilo im dosta... Sad cim poleti oni se istresu i povuku pare sa berze i sve se srusi... onda opet treba neka ****** da ubacuje pare u neki coin, da bi ga Kinezi preko LTC-a izvukli.

Ako se posmatra iz ugla malih rudara onda im je i cena od ~$25 više nego odlična pa nešto ne vidim da se istresaju...to što je nama bitno da malo skoči kako bismo se pohvalili zaradom neko za to neće ni da klikne mišom...e takvi vladaju svetskim finansijama i ja se uzdam u njihovu (vekovima dokazanu) pohlepu i želju za vlašću ;)

Ako se posmatra iz ugla malih rudara onda im je i cena od ~$25 više nego odlična pa nešto ne vidim da se istresaju...to što je nama bitno da malo skoči kako bismo se pohvalili zaradom neko za to neće ni da klikne mišom...e takvi vladaju svetskim finansijama i ja se uzdam u njihovu (vekovima dokazanu) pohlepu i želju za vlašću ;)

Ima li malih rudara u LTC-u? Vise od 1% mreze?

Pa upravo o tome i govorim....mali rudari gledaju iz svog ugla i razmišljaju o dampu čim malo skoči, veliki imaju drugačije planove...

Meni se LTC ic ne svidja. ASIC kinezi su kopali gomile za 4 dolara i bilo im dosta... Sad cim poleti oni se istresu i povuku pare sa berze i sve se srusi... onda opet treba neka ****** da ubacuje pare u neki coin, da bi ga Kinezi preko LTC-a izvukli.

Kinezi veliki poolovi ulazu u HW. 99.99% sve je dumpovano na berzi istog momenta, jedino neki mali miner koji ne prosiruje rudnik moze da cuva.......

To je Max Keiser okacio jos pre neki dan.

Naravno da vuce ka realnom, ali opet zahteva i mooda za verovanje u isto.

U 2013-toj kad je presao $1000, znali smo da je bubble ali su kruzile glasine o $2000 bez problema, zato smo i cekali pa ispusili. Ja sam tada ima stransu priliku da rasprodam tadasnjih 40-ak komada. Lagano bi ih utrostrucio posle par meseci ali ***.

Sve u svemu, sada pametnije radim i vodim se planom koji je zamisljenjos pre 3 godine, sa malim modifikacijama.

100x10K=1M. :)

Ostatak neka trune na berzi i neka doceka ili $100 ili $100,000.

Ni 2013 nije bio balon, desila bi se korekcija na 700-750$ da nije bilo kine+mtgox (pre svega mtgox) jer je tu masa investitora odustala od bitcoin-a, danas na svu srecu postoji masa berzi a tada je ceo zapadan svet isao na mtgox.....

A LTC je strefio pre sevga mtgox jer su svi cekali isti tamo, pa posle toga pucanje BTC-a sa kojim je sve izumralo

Poslednja izmena:
Ni 2013 nije bio balon

ma de :D

f5ac03dd0fd74e6aad5123f087abb14f.png

Opet zanemarujete konkretne cinjenice koje su se desile......., svi su ovde bili mtgox nije vazan, ali se ispotavilo da je drzao 70%+ trzista, pa kina pa rusija u istom mementu

pričam o skoku za koji ti kažeš nije balon. baš je onako bio spontan :D

Pa rekao sam da nije bilo vecih drmanja iz vise pravaca bila bi korekcija kao i sto se pre par dan desilo na 2800$...

Ma mož da drma odakle oćeš al kad za mesec dana skoči 10x to nije balon nego dirižabl [emoji28] [emoji23]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I dalje raste buy za LTC, sada je oko 3800btc-a na poloniex-u. Toliko je bilo kada je ono krenuo da skace. Nesto se sprema. Mozda bude i damp :d

Development Update June 3, 2017 • r/litecoin
The Litecoin Foundation has raised enough funds to support two full-time developers for about 1 year.

Jel ovo neka sala? Toliko je para u opticaju oko toga a oni su tek sad "skupili" za dva developera za jednu godinu...

Nazad
Vrh Dno