Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ako se gledaju berze samo ludi kinezi dumpuju i to samo iz razloga sto im je PBOC blokirao povlacenje kripta, cene na local bitcoin su 20-30% vece, jednostavno na berzi nema para jer se ni BTC a ni LTC nemoze povuci nakon kupovine...... klsicno kinesko pilicarenje i njihovoj komunjrskoj zemlji
Koliko vidim ostale berze su ih pratile, ali mislim da je kraj sa time jer svugde jako lako udje $$ i dump nema smisla

localbitcoin kina 17 000cny, okcoin 13000 cny, smejurija, opet vidimo koliko je to luda vlast i narod koji trpi ovakve smejurije

Poslednja izmena:
Meni ovo liči na pripremu pre pumpanja, kada izadje na Bitstamp...

Bitstamp sigurno poseduje jednu pozamašnu sumu BTC i mogu da manipulisu cenom. Mislim da je za njih ovo sada raj. Prvo sebe da obezbede sa jednom velikom količinom LTC, što sigurno sada i rade na svim mogućim stranama. Onaj buy wall od 80k LTC je kupljen za oko 10H. Trenutno je tu jos oko 60K LTC koji se hvataju na ovoj panici i to im je sada pruza velike mogucnosti kada se otvori trziste kod njih.

Toliko ovo sve deluje isplanirano unapred mesec i vise dana.

Kada izadje bitstamp i krene hype kao za coinbase, ubedjen sam da krece jos nesto. Da li LN, MAST, Gemini ili ona druga korejanska menjacnica, ne znam tacno, ali sigurno ce da udare na jaku kartu na oko 40 50$, kada se dosta njih resi novcica, a onda ide lako.

Upravo što reče Željko.. moji rođaci pre 3 dana poslaše 10 mil. doge na bter i sad imaju problem.

Ma neki kinez koji ima 10 000 BTC samo korsti momenat korekcije, nikakav balon ne puca jer balona nema, vec korekcija naglog rasta, nista vise....... a za LTC nemam pojma , siguran sam da se nesto sprema i da ce se ici na to da pre toga zeznu ljude ili da bude neocekivano

bter je hackova i poderan ima 3 godine, ne znam kako jos rade :(

Poslednja izmena:
Ma oni to baš na bter-u prodaše početkom 2014, pa im se učinilo da su poranili i vrate se iz btc-a u doge. Čekali i dočekali, ali se vratiše tamo da prodaju i eto.

Ja bih rekao subota tradicionalno BTC oporavak pogotovo popodne i uveče po našem vremenu, a onda još jedan pad nedelja do ponedeljka popodne.. i onda nastavlja dalje da ide gore.. lično ne verujem da će dopustiti na Stampu da ide ispod 2000 BTC/USD jer ta psihološka granica znači zvanično pucanje balona, a mislim da nikom na Koncenzusu nije u interesu da izgleda tako (da je ovo bio balon ;) pre će biti nova manipulacija tipa vest da kreće segwit i koja će pogurari dodatno novi rast od ponedeljka popodne i novi ATHovi slede.

Zvanicno pucanje balona je tek negde na 1500$. I sada je cena visa nego u ponedeljak-utorak npr. Sta ste mislili, samo ce da raste, 200-300-500-1000$ dnevno, pa tako jedno 500 dana...I ove price da nekom nije u interesu obaranje cene. E pa jeste, nisu svi torbari, neko bogami i aktivno ucestvuje u pravljenju para, pa zaradjuje i kada pada cena. Ko ne razume neka procita nesto o trgovini na berzi.

Poslednja izmena:
asic puklo sve prodaj, sto si dosadan :smoke:
nevidis da student priziva nekakvo pucanje :D

obicna korekcija ko misli da puca nek izadje iz trgovine nije za njega

Lajtko nam debelo zagazio ispod dejli trenda. Mislim da ce ici do 17$ pa novi krug mozda.

Sto je super za one sto su ga kupili za 19 $ ali sta da rade one koji su ga platili vise od 26 ? :D

Poslednja izmena:
Kakva ti pitanja postavljaš.. :)

eto, mogu da prodaju sa minusom i spreče dalji minus, mogu da čekaju rast i budu na nuli, mogu da se nadaju većem rastu i zaradi... to su valjda sve opcije

Interesatno je da se na više tema prepirete samo o ceni LTC-a, a pao BTC i sa njim pali svi altovi...svi do jednog...kao što se do sada dešavalo više puta. :D

Čudna stvar je da sam ja nekako mirniji sada, nego kada je imao korekcije po 3-4 dolara u pola sata.

Ne znam zašto, ali imam neki dobar osećaj. ;)

O onima iz ove godine. Tacnije ovog meseca. Prevara od pre 3,5 godine zbog koje je Litecoin kao mlada valuta vredeo vise nego danas iako je bio tada toliko popularan da je google kada se otkuca skracenica LTC nudio rezultate za BTC a najveca berza u to doba ga nije primala je posebna prica.

Poslednja izmena:
asic, ma to je jasno svima valjda sto pises. te trange-frange akcije na berzama. samo gresis kada kazes da se zbog toga u stvarnosti ide u zatvor. ooni koji su neko m00do i namestaju jedni drugima akcije od preduzeca, kompanija, fondova itd. oni NIKADA NE ZAVRSE U ZATVORU.

PRDEKANA JE ZA MALOGA COVEKA.

16 $

Ovo postaje ozbiljno. (Ako padne ispod 15 bicu na gubitku a veoma je blizu te cifre)

Ode ispod 0.01 na poloniex, a u buy orders skoro ništa :/

Da li ide totalni krah ili .. kakve promene u samo 24h :)

Nazad
Vrh Dno