Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Izgledalo je dobro jer je orderbook do 170 bio prazan. Sa 160 do 170 je bilo tek nesto vise od 70 BTC-a, pa to sam i ja mogao napumpati.

I cim je naisao na prvi mini otpor od 170, strmoglavio se niz planinu. :) Uglavnom, primeti se da LTC prati BTC, sto ce reci da se odrzava cena u dolarima $$$ odnosno zele stabilizaciju.

A i nismo videli neki dump, iako smo svi bili spremni na isti. Tako da moze biti i spremanje za Phase II Pump, kao kod ETH-a i Dash-a skoro. Na 50% je napravio pauzu gde je volume maksimalno oslabio, i onda opet krenuo.

Ako bi krenuli gore, paziti na sledece:
175
200
225
240
265
300

To su mnogo jake cifre i u zavisnosti kojoj jacinom se probijaju, znacete intenzitete pumpa a mooozda i krajnje domete.

Let's see.

Sinoc je bilo svih preduslova da skoci, pogotovu kad kina krene da gura. Spominjem kinu jer ocekujem da oni dobiju prve insajderske informacije o LN, sigurno ce prvi krenuti da kupuju.
Kada krene da skace znajte da je LN na pragu i da je krenula druga faza. Skoro sam o tome pricao sa singericom i nekako sam se uplasio da smo prerano usli u drugu fazu kad smo probili 200 ali brzo su me razuverili. To ce tek poceti.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sinoc je bilo svih preduslova da skoci, pogotovu kad kina krene da gura. Spominjem kinu jer ocekujem da oni dobiju prve insajderske informacije o LN, sigurno ce prvi krenuti da kupuju.
Kada krene da skace znajte da je LN na pragu i da je krenula druga faza. Skoro sam o tome pricao sa singericom i nekako sam se uplasio da smo prerano usli u drugu fazu kad smo probili 200 ali brzo su me razuverili. To ce tek poceti.

To je mit. Trziste nikad ne spava, nema te price bude se kinezi pa krece...Market makeri su ljudi sa dovoljno kapitala koji poseduju botove i oni rade prema indikatorima kojima se vecina ovde podsmeva jer je sa velikim kolicinama jako tesko trgovati na spot, samo na trend.

To je mit. Trziste nikad ne spava, nema te price bude se kinezi pa krece...Market makeri su ljudi sa dovoljno kapitala koji poseduju botove i oni rade prema indikatorima kojima se vecina ovde podsmeva jer je sa velikim kolicinama jako tesko trgovati na spot, samo na trend.

nemogu radit prema indikatorima samo ako im neko podmece indikatore namerno... sad kako izanalizirat trend to je vec malo teze pitanje jer nije sve u indikatorima :)

naravno da uvek pre idu na par dumpova i ako proracunaju da ne mogu shortovat tek onda misle o pumpu

PS: mcrazy, zidovi ne znace ama bas nista jer su isti fleksibilni, da se isti plasi dumpa sigurno ga ne bi stavio 1% od cene, ako mu neko dumpuje 1000BTC LTC verujem da isti ima u steku jos par hiljada da momentalno digne cenu za 40%

Poslednja izmena:
Naravno. Orderi se postave ili povuku za 10 sekundi.
Mozemo se jos koji dan zadrzati na ovoj ceni bez frke ali moze i opaliti u bilo kom trenutku. Ja ipak cekam vesti. Danas je sell bas jak, trude se muski da drze cenu nisko. Opalice gore, nema sumnje, samo da vidimo kada.

Ali redovno kad krene loženje o nekim nerealnim cenama, realnost nas udari kao kamion. Krene neko istresanje i pad cene za po par $...

Previse ljudi cuva ltc, nema sanse da ode na 40-50$ dok se malo ne otrese...

imam ulaz na oko 30-33 ako otresem sve ide raketa na 45$+ sigurno

polako ali sigurno idemo na 1000$ ali sa desne strane :d osim ako ne otreses :D

Da vam javim da je mnogo mocan osecaj biti u LTC shortu i u $$$ pratiti BTC pad. :smoke:

@La

Sta mislis da li moze da dogura do 130 120 danas. Da udjem sa svim sto imam u short.

Nasao sam ovo ot nekog pro trejdera.
LTC have a bright future, but right now hype about SegWit is over. Big players a quiting. Breaking Daily trendline and $25 treshold will be complited H&S pattern, which means minimal $13 dump, I expect $12.7, may be deeper

Poslednja izmena:
pada BTC i kinezi rokaju uporedo LTC i BTC u yuen znaci u $ a ne u BTC/LTC gde je klasicna oscilacija

definitivno nacija bez mozga jer ce BTC gore a rokat sve u ludost je stvarno glupa tatika zutih koji izgleda mozga uopste nemaju, realno neki ce profitirat a masa je izgleda itekako podvodljiva ako utice na njihovu trgovinu

Poslednja izmena:
@La

Sta mislis da li moze da dogura do 130 120 danas. Da udjem sa svim sto imam u short.

Nasao sam ovo ot nekog pro trejdera.

Danas lagano moze do 125-130. A da li ce, to je pitanje. :)

Ako imas sredstava, sacekaj mali bounce i na 155-156 ako dobaci, uleti.

Meni je base price bio 167, sad sam deo zatvorio na 148 pa mi je poraslo na 170. Tako da sam u jakoj safe zoni ako krene kontra (a jako su male sanse trenutno).

Ovo sto si citirao, pa mogu se sloziti da je hype prosao i da su kitovi izasli, ali delom. I ja sam dosao do H&S patterna ali to nista za sad nije pouzdano.

Danas lagano moze do 125-130. A da li ce, to je pitanje. :)

Ako imas sredstava, sacekaj mali bounce i na 155-156 ako dobaci, uleti.

Meni je base price bio 167, sad sam deo zatvorio na 148 pa mi je poraslo na 170. Tako da sam u jakoj safe zoni ako krene kontra (a jako su male sanse trenutno).

Malo mi ovaj ulazak na 155 nije jasan? Misliš da će i i još gore ako dobaci do 155?

Pricam za otvaranje shorta na 155. Ali izgleda bilo je previse za bounce. :)

Nisam pratio par dana, može pojašnjenje, zašto kinezi prodaju i šta će biti u junu, kakva vrata u vezi kineza? :)

Nazad
Vrh Dno