Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Dobro jutro, probudio me alarm, ali ne baš iz prve :)

Odakle sada ovo, 0.015 uh

Nista, to je bilo to, meni prosao poslednji order na .01598
Nazalost nije mi prosao poslednji na .01567 pa sam tu pojeo g kad se odbilo na gore i skratio. Sve u svemu lepo vece
Mislim da sad krecemo u konacni oporavak

Poslednja izmena:
Tu smo negde, dok ne zavrse sa pumpanjem btca
I taj BTC bi trebao uskoro da ima neku korekciju, nije je dugo bilo

Poslednja izmena:
Dokle god smo iznad 130 ja ne brinem. Ako nastavimo ovim tunelom do kraja meseca smo na 300.
Licno misljenje da cemo par dana biti izmedju 190 i 150 nivoa

Niko vise nista ne moze predviditi btc svrsava po altovima cisto da se zna koje gazda. Dok je ovako svima je dobro ali problemi se tek ocekuju jedno je sigurno ne moze stalno rasti.

ono kad ne poslusas samog sebe, pa se ipak iz BTC sigurnosti vratis u LTC malo prerano :/

nema sta, ovo je igra cekanja...

BTC is still the KING but.... ocekujem vrlo brzo KING IS DEAD, LONG LIVE THE KING (100x smrt BTCa :D)

par stvari se ocekuje:

1. vesti iz Kine (regulatori u vezi kineskih berzi)
2. vesti iz USA (Bitfinex ? )
3. neki novi countdown za LTC :D

Može i tako.. :D

Pa ljudi ne gledaju nikada malo šire, samo se usmere ka jednoj strani da će cena stalno da raste. Ajde recimo da nikada BTC ne aktivira segwit, i da svi pređu na BU, i onda krenu da padaju nodovi? I šta onda BTC sa 2000 na 20 vrlo realno. U jednom slučajnu će biti equal, a onda u drugom slučaju LTC pređe BTC...
Ovo je samo jedna pretpostavka, ali nikada ne znaš šta može da bude i tako da sve oni što kažu moraš uzeti sa velikom dozom opreza jer sve ima smisla.

Charlie Lee?Verified account
@SatoshiLite

Following
More
1/ There are 6 implementations of Lightning Network. Most have been tested on Litecoin. Still need work before any are ready for end users.

pa da krece opet polako "lozenje" mase i sad ce cena i gore, ali polako

Aha, objasnio je na twitter-u i kojih su to 6 implementacija koje cine LN. Jos testiraju ali za sada sve radi kao sat.
Bice to uskoro gotovo iako ce trajati malkice duze nego sto sam mislio, prvobitno nisam ni znam koliko je sve to komplikovano. U svakom slucaju, sve ide po planu.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sve je to u redu ali gde nam La.Prestige nestade :) ...???? Mozda neki tip za danas popodne ili vece? Otresati se ltca pa ga hvatati na nekoj nizoj cifri ili ne dirati nista do daljnjeg?

pustite coveka da se naspava :) mislim da svakom ko je pratio zadnjih mesec i po stvari nedostaje sna i odmora :)

Sve je to u redu ali gde nam La.Prestige nestade :) ...???? Mozda neki tip za danas popodne ili vece? Otresati se ltca pa ga hvatati na nekoj nizoj cifri ili ne dirati nista do daljnjeg?
Ne vrsite pritisak na coveka. Situacija je jako nezahvalna za prognozu, moze na obe strane u bilo kom trenutku. BTC luduje, kinezi opet vuku na svoju stranu... Mislim da ce malo mirovati ali i to moze da se promeni za 20 minuta.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jel' pametno onda prebacivati sada u novčanik ("It's possible unknown rules in effect") il' da čekamo novi wallet (kad izlazi?)...

jeste ti prebacujes na adresu koja nema veze sa wallet-om koji koristis...

Ma znam to nego sam pomislio da ne "zalutaju" negde u medjuvremenu/medjuprostoru dok se ne apdejtuju pool-ovi i qt novčanici...

Društvo, šta dalje očekujete?

Izgleda da je BTC malo prikočio i krenuo da pada...može li LTC da se vrati na 0,02 večeras?

Vrh Dno