Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Naravno, to ocekujem sasvim sigurno ali bojim se da je sada najteze skupiti ovih 15%. Kapiram da gpu mineri mogu 10% da nabiju ako bi se dogovorili. Ono, hebes zaradu od 24h kopanja ako ce segwit podici cenu novcicu i ako stek vredi duplo vise. Doduse za 10% bi stvarno moralo biti sinhronizovano i sve dobro organizovano ali ako zafali par procenata mislim da je to potpuno izvodljivo.

Jedino sto za sad mi kao korisnici mozemo uraditi je da odeo na https://www.reddit.com/r/litecoin/

I izrazimo svoje misljenje o segwit-u, ako bude 50-300 poruka na dan, verujem da ce se isti desit, a ako svi cute onda ce nam tako biti!

Segwit ce se desiti skoro sigurno, mislim da je tesko da se ovo sada zaustavi. Crv je usao i sad gricka polako, samo je pitanje vremena ako mene pitas. Naravno, radije bih pomogao da se desi to sto pre. Mislim da ce se cena duplirati istog dana, mozda i vise. Svi to zele da vide. Ja mislim da je ovo samo blagi nagovestaj onoga sto ce da se desi. Iskreno se nadam.

U pravu ste, kupuju se nenormalne kolicine Litecoina. Moj target 0.01 je prenizak.

Nekih 5-6 sati sam analizirao prosle LTC pump-ove i situacija je identicna. Recimo 2015-te u gotovo isto vreme je krenuo shopping, isto po 15-20k komada svakog ili svakog drugog dana.

Cena je jos pune 3-4 nedelje mirovala (citaj oscilacije ne vece od 15%), kako bi se otarasili weak hands-ova i noobova kojima se zuri da kupe skuter pre leta.

Posle toga bomba naravno.

Cekamo i nadamo se da ce nam u Maju sve procvetati a moji trenutno neki targeti su od 0.018 do 0.0265.

Ma da, premalo je. Providno je da ce skociti. Pre nego sto je ogisao na 48$ run je isao ovako: 1.2$, 4$, 7$, 16$ i onda juris na 48$. Prosli pug su se ljudi istresali na 4, ko nije otresao tada otresao je na 7. To su koristili za akumulaciju novcica, uzimali su od plasljivih, od onih kojima je sica dosta, hvatali su trgovce u shortu... Tada sam pricao da ce otici mnooogo vise i bio sam upravu.
Sada smo krenuli sa 4 na 7$. I sada imam isti onaj osecaj, mislim da moze mnogo i da nas ceka ATH.
Naravno, istresajte kada mislite da vam je dosta i ne gledajte vise berzu da vam ne bude zao.
Ja cekam neku ozbiljnu cifru, necu skuter, hocu africu twin :d

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Upravo tako, najteze ga je pokrenuti sa mrtve tacke.

Imam osecaj da je trebalo vise snage i para da se digne iz onih 0.0032-33 do 0.004, nego sad sa 0.007 na 0.012.

I ja ne gledam cenu u $$$, prvenstevno jer mi je cilj sakupljanje BTC-a, a drugo zbog pumpanja i obima trgovine, koje se odvija upravo na btc/ltc paru.

BTW, na $8 smo.

Ceka se otvaranje kineskih berzi.... mislim da su veoma blizu punog dogovora, ostala je jos tacka licne verifikacije i ako se prihvati video link ocekujem obavestenje ove nedelje
Inace segwit ne govori o LN (lightning network) ni o smar contracitima al je on preduslov za sve novotarije koje jednostavno nisu moguce zbog malleability bug-a

To je i jedan razlog sto ga kinezi blokiraju jer ce transakcije moci da se delom prebace van bloka (LN)

Poslednja izmena:
Prohashing odgovorio da je za segwit ali im treba pomoc za implementaciju coda!

kazi ti nama sitnima jel da ulazimo u ltc ili da cekamo da bude neki pad :p

Ne znam sta ste cekali do sada? Ma kakvi 50$, ja za 48 nisam ni prosli put prodao. Mislim, prodao bih sada za toliko ako bi krenuo da pada ali to nije ono sto ocekujem. To ne znaci da iko treba da me poslusa. Nekako imam potrebu odmah da se ogradim da se ne ponovi ono od proslog puta.

BTW, Zeljko je upravu za ono sto kaze da je segwit potreban kao osnova za implementiranje drugih, dobrih stvari. Lako moze da se desi jedan novi dash. Ovo je novi pocetak za LTC. ko se nastavi sa radim, novim imlementacijama i forkovima mozemo ocekivati skok za skokom kao dash svojevremeno pa onda za 2 godine mozda opeg neki pump. Ali otom potom. Bitno je da se pomerio, da se radi nesto pozitivno. Berza ce odreagovati adekvatno. Na kraju to mora da se isplati.
Za sada prvo segwit da prodje i na konju smo. Kao sto sam rekao, samo je pitanje vremena, desice se. Cena ide duplo prvog dana, my 2 cents ;)

Jedno pitanje drugari,nisam neki stručnjak pa zato... Da li sa rigovima sa kojim kopam Eth mogu da kopam i Ltc? U pitanju su rx470 i rx480?

Znam da nije tema al' jeste primetili kako merge coin (namerno neću da ga imenujem :p) počeo da skače zajedno sa LTC-om?
Krenuo sinoc i on. Providno je da ce LTC skakati i mora i merge da krene.

Izgleda da imamo jednog palog borca posle duze vremena :S:
Cuvajte novcice, budite oprezni uvek. Nista gore nego da vas pokradu pred pump :(

Jeste gore, ne zezaj. To sto ja radim sa svojim novcima i novcicima je samo moja odgovornost i za sve sto napravim ili izgubim ja sam sebi odgovoran tj. nije mi zao. Kada ti neko drugi uskrati tu mogucnost onda stvarno zaboli. Znam kako mu je sad, prosao sam to :(

Jeste gore, ne zezaj. To sto ja radim sa svojim novcima i novcicima je samo moja odgovornost i za sve sto napravim ili izgubim ja sam sebi odgovoran tj. nije mi zao. Kada ti neko drugi uskrati tu mogucnost onda stvarno zaboli. Znam kako mu je sad, prosao sam to :(

Slazem se, kad si rekao potkradu mislio sam na prebrzu prodaju. Rasce ovo jos ali uopste nisam optimistican po pogledu ATH. Ide fino i polako, odnosno bice malo duzi rast, mozda i mesec-dva. Sto se mene tice 25$ odnosno 0.02-0.025 je target, posedujem smesan dzakcic, a kad se uoci prilika uvek postoji long na marginama...I short za unazad.

Kamo srece da ih je prodao. Pokradjen covek. Doduse 0 zastite ali opet, ukrali mu :(

Ja nekako mislim da ce ATH, samo da prodje segwit i krenuce verovatno. Do tada svaki rast je odlican. Ako posle segwita krenu s implementacijom ostalih stvari stvarno moze da se desi da se pred svaki fork dize cena. Posle toga, godina ili dve, sigurno cekamo novi ATH.
Cekam 2019-tu da me prozivate opet :d

Osnivaju litecoin fondaciju, prvi put je coblee prihvatio da bude u istoj, neki kinex i jos jedan... a i dogovorili su se da prva 2-3 pool-a procenat mininga doniraju, kao i neke berze moguce......

fond ce se trositi za developing coda litecoin-a

Users can donate too, but I'm sure the bulk of the $500 000 will come from exchanges/miners.

Poslednja izmena:
Krenuo sinoc i on. Providno je da ce LTC skakati i mora i merge da krene.

Izgleda da imamo jednog palog borca posle duze vremena :S:
Cuvajte novcice, budite oprezni uvek. Nista gore nego da vas pokradu pred pump :(

Kakvog palog borca, ko je opljackan od nasih?

Btw, sledeci skok zakucava na 0.01.

Vrh Dno