Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa sto nisi lepo slusao i izasao prosle godine na 0.03?

Zato što sam ga kupio za dolare a ne za BTC.

Uostalom, kad si video da si izgubio 10% sto nisi izasao nego cekao da izgubis jos 70? Svako ko trguje ima zacrtan prihvatljiv gubitak preko kojeg ne ide. To se zove stop-loss...

Zapravo cekao sam da LTC poraste i izbegnem bilo kakav gubitak. Uostalom malo je falilo da se tada taj plan ostvari jer je u jednom trenutku dostigao 9.5. a meni je trebala cena od oko 10.

Poslednja izmena:
Hoces da kazes da je eth pao 30% posto mrtav konj nije mrdnuo nikuda? :d

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Seti se kako je LTC i BTC padao nakon kine i mtgox-a pa onda odluci sta ce biti sa eth-om, ljudi zaborave ali pad traje mesecima pa i godinu dana

@[SAJ]ber Kurajber

Za koliko si se prodao tojest koliko je $ vredeo ltc kada si odlucio da izađes iz njega ?

@[SAJ]ber Kurajber

Za koliko si se prodao tojest koliko je $ vredeo ltc kada si odlucio da izađes iz njega ?

Koja je poenta tvog pitanja?
Vise puta je rekao da je presao u Dash i Ether.

Bolje da si za dolare uzeo masine, kopao i prodavao.
Bio bi 10x mirniji, jer nije berza za svakoga.

@[SAJ]ber Kurajber

Jako jeftino sam se prodao, ja sam uzasno lako potkupljiv tip. Moze se cak reci i da sam covek bez morala ;) Ali nemoj da me mesas s nasim politicarima, oni su bez konkurencije.

Ne znam koliko je vredeo u dolarima ali znam da je u btc-u vredeo vise nego sada. Nesto tipa 0.0086 nesto. Nije mi nijednog trenutka bilo zao. A taj eth i sada u dolarima vredi vise nego sto bih imao da sam bio u ltc-u.
Na dash-u sam pukao 50% u jednom shortu, to sam pisao...
Zamenio sam sve za eth, igram se malo.

Koja je poenta tvog pitanja?

Nema tu poente ali aj da se igramo ;)

Jel neko i dalje raspolozen za ono upoznavanje mozda?! Morao sam da proverim da mi nije pun inbox mozda jer mi ne stize nikakav PM i dalje.

Ne masim u poslenje vreme :D
Sad ce stvarno zvucati glupo ali sinoc sam imao neki osecaj, onaj sto me ne vara nikada. Znao sam da ce se nesto desiti ali ne da se nisam nadao ovome nego ne mozes da zamislis. Ali dobro, ovo je problem koji moze da se resi, nije smak sveta. Bolje da cena pukne 30% nego da zvekne menjacnica ;)

Da se podsetimo.:D

Jednostavno hoce da nam ubiju volju za zivotom, da nas uhvati depresija i da didgnemo ruke od svega i prodamo novcice. Ja ih sigurno prodavati necu ispod 100$ a ako se pump preseli u sledecu godinu samo cu podici cifru na bar 200$.

BTW pre dva meseca sam prognozirao 650$ u peak-u za sledecu godinu. Nemoj slucajno da neki zlotvor zaboravi da mi to natrlja na nos sledece godine :d

Poslednja izmena:
Samo je dobro u svemu sto @Saj nije presao u BTC propali bi svi kolektivno :d

@Saj udruzi se sa nesicem idite u qubit i one male nepoznate coine sto smo mi prezalili :p

Jeste culi ljudi poeni? sto vise poena vise para, naravno ako se mogu konvertovati u pare :d

Nego sta mislite sve sto se iskopa na eth-u prebacat u LTC pametno?
Nesto mi od svi altcoina LTC sada mirise na mogucnost skoka, obicno u momentu rasta btc-a ili pred kraj LTC uhvati zalet, mozda i sad ima sanse.

Zamalo da kupim 5 milke qubita, nego za cenu se ne dogovorismo

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Da li si se i ti odrekao skupog automobila i resio svih litecoina kao tvoj ortak ?

Poslednja izmena:
Ti decko imas problem i treba ti pomoc
A sto se tice kola nista ti ne brini sada imam mnogo vise coina a i nisam jedini a ko ce biti u pravu vreme ce pokazati :)

Poslednja izmena:
Krenulo je, Coble je izneo zelju da LTC bude vise otvoren ka novim stvarima koje ljudi u BTC svetu jos ne smeju da ubace sto zbog nesuglasica sto zbog rizika

https://www.reddit.com/r/btc/comments/4oujk3/segwit_should_be_tested_on_litecoin_first/

Znaci SegWit and Lightening je sledeci update, LTC ce biti koricne kao test poligon za BTC, generalno cooble zeli da prilagodi LTC za sistem koji ce omogucavat vise transkcija sa manjim fee-om pogodan za manje transfere dok ce BTC biti za ono sto je prvobitno namenjen, prenos vecih vrednosti

Malo i da pojasnim ovi svi updati nose i rizik, BTC definitivno nije spreman da ista menja za sad, a ono sto je vecina berzi besno na isti je to sto je blockchain BTC-a prakticno vec pre par meseci udario u limit, generalno ako sve bude radilo OK mesecima na LTC-u tada ce dev team iza BTC zakljuciti da je sigurno za implementaciju i u BTC-u

Poslednja izmena:
Ti decko imas problem i treba ti pomoc
A sto se tice kola nista ti ne brini sada imam mnogo vise coina a i nisam jedini a ko ce biti u pravu vreme ce pokazati :)

Meni ltc jasan ko dan. Samo se molim da ne skoci jos, gde da pravim sad usred leta 5 garaza umesto jedne ;)

U smilu dac e da ga pumpaju do mesece???

Vrh Dno