Opasno se razmisljam... mislim da ispod 0.0065 neceBTC/LTC 0.007 ... da li uleteti...?![]()
Kakav obrt. Student koji je najvise pljuvao LTC postao je LTC holderdok ga je Saj koji ga je najviše hvalio napustio.
![]()
@La.Prestige
Ako mislis prema BTC-a bice tu svasta mozda, ipak su svi krenuli ka radikalnijim izmenama (mislim na razvoj blockchain-a) jer se trziste napokon probudilo, ranije je bilo pump zbog pump-a a sad bitpay ima masu trgovaca, dosta je lakse i kupiti i prodat crypto, takodje legalnost dobrog dela menjacnica je na daleko vecem novou barem u USA i EU...
Ne moras da gadjas bas vrh, vazno je da udjes i izadjes na vecoj ceni, i da na to ne cekas dve-tri-pet godina, ili jos vise...
Zapravo Mtgox je bila velika sansa za litecoin da poraste i da se nametne u odnosu na BTC a druga je stvar sto je ovaj nije iskoristio.
Apsolutno ne. MTgox je naneo nenadoknadivu stetu kriptovalutama. Najjaca menjacnica, najjaca valuta i ode sve dodjavola. Tada je krenuo onaj ocajan period kada je sve padalo i mucilo se godinama. Kad neko kaze, e znate, ukrali su nam vasih 700.000.000$ onda sve ide do djavola.
Kriptovalute su izgubile onaj zalet koji su imale, projekti su stali, sve se usporilo jer je postavljeno pitanje koliko je sve to sigurno. Posledice svega smo i sami videli. Dobrim delom bas zbog toga ti sad kukas Asic. Tek sada mi deluje kao da cela prica s kriptom polako staje na noge, jako klimave noge.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Nemoj tako student, mozda i dobije vrednost vremenom, ovaj ETH debakl mi samo vraca poverenje u "stare" valute![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari