Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

A gde da se odbije? Na 6$? To je i dalje preko 0.02.
Meni je realnije da padne na blizu 0.07 pa se odbije na 0.009-0.011 i na toj ceni tavori dok ne dodje bolje vreme.

Za sada pada kao kamen...dva-tri slaba bouncea...

Da li ovo ide ponovo gore ili je pivo pocelo da djeluje na mene :)

Mogao si more uzeti da verujes sam sebi :)

***...uvek je tako...prethodni m bounce je bio 1508, tripple bottom je snazan pokazatelj velikog otpora ali sa snaznim downtrendom nisam ocekivao mini pump...ode ovo lepo gore. No, pare su uzete. Takvih prilika ima puno puta dnevno kad su ovakvi poremecaji...

Ovo sve stoji sto si rekao. I po 1000x se pokazalo da cenu za izlaz u letu uglavnom nismo sposobni da procenimo, nego se to mora odrediti ranije dok glave nisu usijane i biti disciplinovan. Gledam koliko vas je napisalo da je povuklo sell ordere...Da zapamtite za drugi put, i sam sam se tako opekao stotine puta i rekao sam sebi da se to vise nece desavati.

Meni to nije tolka filozofija... kad krene pump, pratim vrhunac, kad krene da pada dole za procenat, dva... prodajem...
Na taj nacin nikad necu ubosti vrh, ali bitno je ne biti pohlepan, vec progresivno uzimati odredjen - siguran deo...

Samo mi nije jasno zasto drzite pare u menjacnici, posle svih onih desavanja... ja cim zavrsim posao, odma sve vracam u novcanik...

Sigurnog dela NIKAD nema, mozes ti da vatas 3-5-6% po 10-15 puta pa te onda dva puta pokopa dump i ode mast u propast

Naravno ko je vatao ltc pekove i igrao sigurno nesto je navatao, ali isto tako ima onih sto su igrali na sitno pa su ostali zarobljeni na dumpu

OKcoin proradio ali bot-vi nisu uskladjeni jedan kupuje, drugi dumpuje :)

Poslednja izmena:
odnos je i dalje na nivou s pocetka meseca...ako ne nastavi da pada, to i nije tako lose. 10 dana rikverc nije tragicno.

Pa generalno da, jos na kineskoj berzi je negde na 22-24 yuen-a udarilo vec triput u dno...

Takodje trzavice BTC prema 300$ sto vidjamo zadnjih nedelja 80% su zasluga LTC-a u to nema sumnje, jer kinezi ne trguju direktno iz LTC u BTC vec u yuen pa onda kupuju u panici BTC

Poslednja izmena:
Hmm..najverovatnije mozda cak i ranije...ko je uspeo da proda na recimo 6+ i 0.025+ moze da peva ;).

Nazad
Vrh Dno