Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Estimated Next Difficulty: 40,991 (+8.56%)

Ali ono sto je najbitnije, pogledajte sada koliki je peak snage!!! Presisao je stari peak za oko 15% sto je nenormalno mnogo snage odjednom. Stigle nove masine, bice zanimljivo ;)

Šta će biti zanimljivo?
Pa reče student da je ludačka isplativost sa ovim diffom i cenom...

Estimated Next Difficulty:40,991 (+8.56%)

Ali ono sto je najbitnije, pogledajte sada koliki je peak snage!!! Presisao je stari peak za oko 15% sto je nenormalno mnogo snage odjednom. Stigle nove masine, bice zanimljivo ;)

Ovo nam treba, samo nek ide diff.
Nama je druze isto dal' ce biti 20.000, 40.000 ili 150.000 dif ;)

To jeste, sada mi je apsolutno svejedno. Do sledece godine bice tu i milioni... Nadam se na oba polja ;)

samo kad skoci cena ne mogu da docekam da cujem komentare od "mudraca"

Ja polako gubim nadu da ce ltc vise ikad da vredi 48$ a kamo li vise.... Izgleda da smo popu.ili ponovo.

Zato sto smo i za BTC (bar ja) popusio jer sam prodao solidnu kolicinu po 100 ili malo vise USD, a nakon par meseci BTC ugura u 1200... Pa ja i to racunam u pu.enje... :(

Meni je LTC najgora za sada, sa ovom cenom, ubedljivo najgora investicija u životu, a imao sam dosta glupih investiija :)

Ukratko, kupio sam 12 pa još 12 grafičkih, negde prošle zime, pa sam mislio da je kasno za to, nego hajde da lepo za cash kupim ltc, te sam više desetina hiljada eura ukupno zamenio za LTC. Prvo negde na 22, pa na 14, pa na 11 dolara, sve kao hajde još malo pa da smanjim prosečnu cenu. Da sam morao da brojim pravi papirni novac možda bih se suzdržao, nego sam radio transfer iz banke.

Sada uopšte ne razmišljam o profitu, bilo bi mi super samo da prodjem sa malim minusom, ili što manjim, sada sa ovom cenom imam negde 25% uloženog :/

Meni je LTC najgora za sada, sa ovom cenom, ubedljivo najgora investicija u životu, a imao sam dosta glupih investiija :)

Ukratko, kupio sam 12 pa još 12 grafičkih, negde prošle zime, pa sam mislio da je kasno za to, nego hajde da lepo za cash kupim ltc, te sam više desetina hiljada eura ukupno zamenio za LTC. Prvo negde na 22, pa na 14, pa na 11 dolara, sve kao hajde još malo pa da smanjim prosečnu cenu. Da sam morao da brojim pravi papirni novac možda bih se suzdržao, nego sam radio transfer iz banke.

Sada uopšte ne razmišljam o profitu, bilo bi mi super samo da prodjem sa malim minusom, ili što manjim, sada sa ovom cenom imam negde 25% uloženog :/

nema veze, probaj sada sa pandom sa još 5~10 k možda bude bolje.

Nemoj da si lud da ides u minus. Ovo se sada stvar strpljenja. Bas smo prerano kupovali. Ja sam se i po 9$ natrpao ko sretan i ispostavilo se da sam prerano uzeo. Potalno sam potcenio dno. Ali ja necu ici u minus nikako, cekacu koliko treba.

nema veze, probaj sada sa pandom sa još 5~10 k možda bude bolje.

Nema potrebe da me zezaš, ne znam koliko imaš godina, verovatno si stariji od mene, sve što imam sam zaradio od nule, a ovo što sam uložio u LTC mogu da zaboravim i ne menja mi mnogo finansijsku situaciju. Svesno sam rizikovao, kao i u drugim poslovima do sada, nešto se isplati, nešto ne, tako to ide, šta ćeš.

Drndanje pet dana na berzi da bih zaradio 100 dolara me ne zanima, tada je bila takva atmosfera da je ulaganje u LTC dugoročno isplativo, ne žurim, možda se i isplati..

Nemoj da si lud da ides u minus. Ovo se sada stvar strpljenja. Bas smo prerano kupovali. Ja sam se i po 9$ natrpao ko sretan i ispostavilo se da sam prerano uzeo. Potalno sam potcenio dno. Ali ja necu ici u minus nikako, cekacu koliko treba.

Neću prodavati pa sve da dodje na 0.01 dolar, mada ako predje 10 i opet na primer stoji tako 6 meseci, razmisliću da prodam i zaboravim ovo. Mada nada i dalje negde daleko na horizontu postoji da ćemo zaraditi, jeah :)

Ma jok, najbolje da poslusa tebe sada i ode sa 25% ulozenih para. Da je 25% gubitka pa i da se cupa ali sada se to ne isplati nikako. Makar razmisli sta pricas.

Sedim i cekam ko baba na klupici pred tarabu al...

Ma jok, najbolje da poslusa tebe sada i ode sa 25% ulozenih para. Da je 25% gubitka pa i da se cupa ali sada se to ne isplati nikako. Makar razmisli sta pricas.

ja da razmislim šta pričam? :d

čekaj, ko je ovde pisao bajke o ltc-u i ko ih i dalje ispisuje? čovek spucao "desetine hiljada" i sada spao na 25 %.

mislim, ako je poslušao vas i kupio onda mi ga nije ni najmanje žao.

Poslednja izmena:
ti samo padaj pod uticaj ovih na stepenicama, zaboravio si za pandu kad sam ti govorio

Ma nisam dete da padam pod neciji uticaj :). Promenio sam nacin razmisljanja,pa je malo lakse. Sad gledam na sve ovo kao na totalno pogresnu investiciju i da sam jednostavno izgubio novac, medjutim coine ne diram. Ako kroz par godina skoci cena iznenadicu se :).

čekaj, ko je ovde pisao bajke o ltc-u i ko ih i dalje ispisuje? čovek spucao "desetine hiljada" i sada spao na 25 %.
u redu

Pa on verovatno ne ocekuje da ga bas ti zalis. Mnogo pricas bez ikakve poruke, sto se bas nekako neslaze sa tvojim nickom. Nesto tu nije u redu.

@reboot

meni je baš drago to što ti je moj stvarni život draži od tih para što si spucao.

Pa on verovatno ne ocekuje da ga bas ti zalis. Mnogo pricas bez ikakve poruke, sto se bas nekako neslaze sa tvojim nickom. Nesto tu nije u redu.

hm. ti mi ličiš na nekog tipa sa neke partijske sednice koji bi po svaku cenu da izvede i donese jedan zajednički zaključak.

zašto tako? neka svako donese svoj zaključak.

evo, micairvas kaže da mu je to totalno promašena investicija, ali je barem nešto naučio. to je duh.

Poslednja izmena:
Meni je u stvari njega žao, ako je tako prepotentan u stvarnom životu, onda je veoma, veoma usamljen :(

Prijatelju ja stvarno ne pisem po forumima pogotovu kada nemam sta pametno da kazem. Neko je bas ovde napisao da je 11 meseci u crypto svetu teski kanal, a 1 mesec je onaj koji svi cekamo i zbog toga smo svi tu. Ja mislim da crypto ima buducnost i mislim da ce jednog dana sve ovo mnogo vredeti, pogotovu BTC i LTC, zato cutim kopam i cuvam novcice.
P.S. ni ja jos nisam prodao PND.

Jako maliciozni postovi s tvoje strane. Posle ces da kukas kad krenu svi da te prozivaju a ustvari sam zapocinjes svaki put. Samo ti uzivaj i pusti druge da imaju svoje misljenje. Nisi i ne mozes biti uvek najpametniji ma kako to tebi izgledalo i koji nick nosio.

Nazad
Vrh Dno