Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

hronologija bi bila da je negde jan-feb 280x bio 300e, april-maj 250 a danas >150

dodji kupi ovde a prodaj tamo i tako u krug, ti u plusu a kod nas ces rasteretiti trziste

Poslednja izmena:
Meni svaka karta koja je u garanciji vredi onoliko koliko je cena iste na fiskalnom racunu kad istikne iz garancije ( vecinom sam uzimao sa 3 god) kad crkne ide u kantu.

leti se napuniti opremom i onda jesen, zimu i prolece rudariti... svake godine je bila ista stvar, leto mrtvo, a ostala godisnja doba, ko stvorena za rudarenje...

leti se napuniti opremom i onda jesen, zimu i prolece rudariti... svake godine je bila ista stvar, leto mrtvo, a ostala godisnja doba, ko stvorena za rudarenje...

Jedino je problem sto je za godinu dana diff za ltc skocio 28x a cena 2x, kod btc-a je taj odnos jos gori, a preostali gpu dinosaurusi ce svaki nov coin zajasiti do brze neisplativosti.

Jedino je problem sto je za godinu dana diff za ltc skocio 28x a cena 2x, kod btc-a je taj odnos jos gori, a preostali gpu dinosaurusi ce svaki nov coin zajasiti do brze neisplativosti.

druze ovo je ne tacno , cena ltc je skocila 28x sa 1.68 na 48 dolara, nemoj da siris dezinformacije

Prijatelju znas ti dobro o cemu ja pricam samo ne znam cemu ta ogorcenost na ltc , usao si u ltc i nisi obrnuo coine pa sta , ne moze se uvek u zivotu sve planirati, hteo si vise kao i svi, a da si isao na siguricu (30%btc 30% ltc 30% $) sad bi pevao, ali samo polako opet ces zaraditi i na ltc-u, samo nemoj da si nervozan

Prijatelju znas ti dobro o cemu ja pricam samo ne znam cemu ta ogorcenost na ltc , usao si u ltc i nisi obrnuo coine pa sta , ne moze se uvek u zivotu sve planirati, hteo si vise kao i svi, a da si isao na siguricu (30%btc 30% ltc 30% $) sad bi pevao, ali samo polako opet ces zaraditi i na ltc-u, samo nemoj da si nervozan

Nisam ja uopste nervozan, samo ne volim kada se brane stvari koje su jednostavno neodbranjive. Na zalost svih nas, diff je strahovito povecan u poslednjih godinu dana za sve sha i scrypt valute, zahvaljujuci razvoju tehnologije (asic). Cena je na zalost skocila mnogo manje, opet, zahvaljujuci pre svega Goxu i njegovim neresavanju, samim tim i odbijanju svezeg novca da udje u nesto sto moze nestati preko noci, zahvaljujuci negom debelom govn**u i njegovoj ekipi. E sad, ocekivano je bilo da se LTC ne zadrzi na 0.05 BTC-a, jer je skocio u par dana sa 0.013 na 0.0519, ali isto tako nije bilo ocekivano ni da, uprkos Asicima, koji nikako nisu bili jeftini, paritet padne na sadasnjih "stabilnih" 0.01. Meni pre svega nije jasno koji magarci uopste kupuju Scrypt asice, ako su cene takve kakve mi vidimo, i po prostoj racunici SHA asici su, koliko god bili losa investicija, mnogo povoljniji od scrypt asica. Ja kapiram da ce LTC skociti, ali se bojim da ocekivanja nece biti ispunjena. Mozda cemo ipak morati cekati 2015. godinu i famozno polovljenje. Ima iz jednog crtaca jako dobra izreka, "ako zelis da nekom unistis snove, moras mu prvo dati nadu". Svi smo mi sanjali da cemo zahvaljujuci LTC-u steci neke lepe pare, ali da li ce to biti i kada-nije izvesno. Sta ako se pojavi neki ultra interesantan coin-sada ih vec ima more? Mislim da se holderi oslobadjaju LTC-a, polako, i traze srecu pod nekom drugom firmom. Da li ce se, kad obrnu i visestruko povecaju BTC iznos vratiti LTC-u, videcemo.

Tacno ima more shit coin-a ni jedan ne valja, vecina su forkovani kako bi sebi vestacki povecali vrednost (drk, bc, doge, itd..) smesno, inavacija ima ali pitanje njihovih potreba i kvaliteta istih implementacija, zato za sada i ne brinem za LTC

Mozda cemo ipak morati cekati 2015. godinu i famozno polovljenje.

ja računam tako, student. sledeće polovljenje, ali ne ltc-a, već btc-a. to će se, ako se ne varam, desiti tamo 2015~2016.

taman da se ovo raščisti za zakonom, i da se vidi šta će biti sa ETF-ovom one braće burazera. a meni sve govori da SEC neće to odobriti, i da će taj događaj dovesti do konačne kapitulacije.

ne bi me začudilo da neko sa insajderskim informacijama već uveliko dampuje na stampu. :)

Poslednja izmena:
ja računam tako, student. sledeće polovljenje, ali ne ltc-a, već btc-a. to će se, ako se ne varam, desiti tamo 2015~2016.

taman da se ovo raščisti za zakonom, i da se vidi šta će biti sa ETF-ovom one braće burazera. a meni sve govori da SEC neće to odobriti, i da će taj događaj dovesti do konačne kapitulacije.

ne bi me začudilo da neko sa insajderskim informacijama već uveliko dampuje na stampu. :)

Ja, najiskrenije, nisam popusio onu pricu o kupoprodaji 30K FBI BTC-a...

Ja sam isto ogorcen na LTC i mislim da niko koje poceo da ih kopa pre 6 meseci nije zadovoljan njime.

Pa dobro ima li nečega čime je neko zadovoljan ? Čitam zadnjih 20 strana i vidim samo kako su svi nezadovoljni ?
Možda treba strpljenja ili možda ne odustati dok ASICi ne dostignu nekakvu tehnološku granicu ?

p.s.
N00b sam u ovoj priči, uzeo scrypt ASIC od 4 glave ... šta da se radi, svaka škola se plaća :)

Pa dobro ima li nečega čime je neko zadovoljan ? Čitam zadnjih 20 strana i vidim samo kako su svi nezadovoljni ?
Možda treba strpljenja ili možda ne odustati dok ASICi ne dostignu nekakvu tehnološku granicu ?

p.s.
N00b sam u ovoj priči, uzeo scrypt ASIC od 4 glave ... šta da se radi, svaka škola se plaća :)

zasto bi neko bio zadovoljan kad je ispativost mizerna?

zasto bi neko bio zadovoljan kad je ispativost mizerna?

Jesam li rekao da neko treba da bude zadovoljan ?

Možda je pravo pitanje zašto još uvek kopate ? Možda ne možete da zavaljate hardver ili se možda nadate da će cena coina na srednji rok rasti (srednji rok 3 - 5 godina) ?

Možda je pravo pitanje zašto još uvek kopate ? Možda ne možete da zavaljate hardver ili se možda nadate da će cena coina na srednji rok rasti (srednji rok 3 - 5 godina) ?

nisi ali si pitao da li je neko zadovoljan.
a na to "pravo pitanje" ko treba, on i zna odgovor

Kopamo iz hobija a svaki hobi kosta dok se ne naplati.

kopamo zato sto nam to jos uvek pokriva troskove struje, a nadamo se nekim vecim cenama...
msm ne pricam za ltc, sto se tice kopanja... ltc se sad samo steka ili kupuje...

Ja nikad nisam prodao coin zbog računa za struju pa ne razumem tu paralelu.
Kopam da bih uštekovao što više BTC-a pred sledeći bubble kad ću prodati deo šteke.

Evo moj poznanik kopa vec 15 meseci i ni jedan jedini novcic nije prodao, pitam ga zasto ?

Odgovor:
Hocu da ostavim deci u nasledstvo jer ce vredeti enormno mnogo.

Evo moj poznanik kopa vec 15 meseci i ni jedan jedini novcic nije prodao, pitam ga zasto ?

Odgovor:
Hocu da ostavim deci u nasledstvo jer ce vredeti enormno mnogo.

ipak mislim da treba iskoristiti pumpove radi uvecanja kolicine novcica, npr da je prodao makar deo na onom pumpu i kupio po nizoj ceni, to bi mu ustedelo bukvalno meseci i meseci kopanja, a ko se imalo razume zna da je pad bio neizbezan tako da je short 100% zagarantovan bio

Niko nije znao sta ce biti. Da smo znali prodali bi hiljade komada po 45$ i kupili sad na 5$.

Nazad
Vrh Dno