Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Smesno sad je velik volume LOS, pa pogledajte volume FTC, DRK, ma SVIH shitcoin-a sta to govori da ljudi veruju u isto, pa volume HVC je 0.005btc/dan to govori da VERUJEMO 99% svi koji ga drzimo :p

ne budite smesni

pre svega velik volume znaci da interesovanja ima i menacnice koje su da sad bile strikno BTC, 1000% nadgledaju volume LTC i vide koliko GUBE

Problem nije u iscekivanju vec u datumu, jer svi cekaju odma sad, i odma... a cena kreca kad se masa najmanje nada, takodje velik volume LTC samo pokazuje njegovu snagu, naravno tu je masa spekulanata ali sta ces i oni su "potrebni"

Za preorder asic-a za LTC ne bi voleo da iko nasedne, da je to garantovano za decembar onda OK, ili ako kasni da mogu ponuditi virtualni mining iz svog djepa, ovako mrka kapa ako to kasni 4+ meseci

Ne bih da ih branim, ali bitmain nikad do sada nije kasnio. A datum ne verujem da ce biti u ovoj godini, ako treba da krene sa btc-om. Ali ko zna, mozda developeri i urade nesto sem sto prodaju svoje ltc-e od pre par godina kad su vredeli kao npr. Doge danas...

Smesno sad je velik volume LOS, pa pogledajte volume FTC, DRK, ma SVIH shitcoin-a sta to govori da ljudi veruju u isto, pa volume HVC je 0.005btc/dan to govori da VERUJEMO 99% svi koji ga drzimo :p

ne budite smesni

pre svega velik volume znaci da interesovanja ima i menacnice koje su da sad bile strikno BTC, 1000% nadgledaju volume LTC i vide koliko GUBE

A sto je onda kriminalno mali na btc-e? Da neces mozda prodavati na OK coinu, za yuane? Uvalili su ih Kinezima, kao Spanci klikere Indijancima...

Poslednja izmena:
Jedino ako bas nikada nikada ne bude pump. U svakom drugom slucaju sacekacu ga ;)

nikada je prejaka rec ali i to nije nerealan scenario. takodje je realan scenario da bude za nekoliko godina kada svi holderi polude i rasprodaju u bescenje stek i kitovi dobrano napune novcanike.
ne bih da zvucim kao pesimista, vrlo bih voleo da gresim ali mi ne mirise na dobro. uz to, nije isto lako napumpati shit coin ciji je market cap par desetina hiljada dolara i LTC-a koji je 20M $.
jedno je sigurno, ko cuva i kopa/kupuje coine do daljnjeg proci ce ili mnogo dobro ili mnogo lose.

oni sto imaju gomilu ltc-a u shteku, ce teze izdrzati da ne prodaju po nekoj ceni ltc, makar ona bila i osetno niza od one kojoj su se nadali...jer i dalje mogu dobiti ozbiljnu sumu novca, a bolje nesto, nego moguce nista...
dok oni koji imaju malo ltc-a, ce verovatno mnogo lakse sacekati neku jacu cenu, ako je bude bilo...

mislim da gresis iz razloga sto taj sto ima mnogo LTC-a, taj je ulozio gomilu kesa u to na ovaj ili onaj nacin i gleda to da otplati. a onaj sto ima par desetina njega bas briga. i da pukne ne moze da pukne mnogo.

joj, sve sam filozof do filozofa, pa zar jos niste shvatili da ovde zdrava logika ne igra ulogu , ovo sto se sada desava smo vec gledali i to nekoliko puta i uvek ista prica , sve je gotovo, nista vise ne vredi, propali smo i onda odjedanput bum, tras high price i onda su svi ponovo pametni , jer su boze moj to i ocekivali , videlo se to na svim grafikonima pardon stepenicama jelte to je buducnost i vredece barem jos 10x toliko itd itd itd......
drugari , postajete dosadni, idite negde , muvajte nesto, radite bilo sta samo nemojte filozofirati, jer ovde se stvari okrecu ne za 360 stepeni nego x5 i to za veoma kratko vreme
zivi bili pa videli
:)

Cudo ne truju malo javnost da onaj lik hoce da unisti ltc (bese bila jee prica da fontas rece da ce oboriti cenu ltc-u ili dampovati ceo stek, cudo sa tim ne truju masu ili to cuvaju kad ppcnu da ga obaraju na ispod 3)

mislim da gresis iz razloga sto taj sto ima mnogo LTC-a, taj je ulozio gomilu kesa u to na ovaj ili onaj nacin i gleda to da otplati. a onaj sto ima par desetina njega bas briga. i da pukne ne moze da pukne mnogo.
Ne mora uopste da znaci, mogao je i da kopa. Ja sav stek sto imam imam jos od kopanja, ono sto sam kupovao pretvorio sam u drk. A ja sam jos mali igrac sa samo 2 riga naprimer. Onaj ko je ulozio brdo love taj i ima brdo love u steku koje mu stoje.

Sto se tice pump-a... Pa pumpao se i btc i ltc nekoliko puta, nije bilo nesto preterano tesko za izvesti tako nesto. Zasto mislis da je nemoguce sada izvesti tako nesto? Mislim da jako naivno posmatras situaciju. Desice se to opet mnogo brze nego sto ti mislis.
To par godina koje si spomenuo... To je u kruptovalutama pola veka daleko. Posledaj samo za 3 godine dokle se doguralo i stavi se u poziciju iz 2011, dali si mogao i da sanjas da ce se ovako nesto desiti?

joj, sve sam filozof do filozofa, pa zar jos niste shvatili da ovde zdrava logika ne igra ulogu , ovo sto se sada desava smo vec gledali i to nekoliko puta i uvek ista prica , sve je gotovo, nista vise ne vredi, propali smo i onda odjedanput bum, tras high price i onda su svi ponovo pametni , jer su boze moj to i ocekivali , videlo se to na svim grafikonima pardon stepenicama jelte to je buducnost i vredece barem jos 10x toliko itd itd itd......
drugari , postajete dosadni, idite negde , muvajte nesto, radite bilo sta samo nemojte filozofirati, jer ovde se stvari okrecu ne za 360 stepeni nego x5 i to za veoma kratko vreme
zivi bili pa videli

okretanje za 360 stepeni nas vraca u istu tacku...ja bih vise voleo 180 stepeni. Ja sam do sada video samo 10x dole, barem za LTC. BTC je pao 2.5x. Toliko je bilo pametno holdovati LTC. Doduse, nadam se da LTC ne moze jos puno dole, barem ne vise od 30-40%.

zivi bili pa videli

Jes ti to poceo da citiras Djoleta Djoganija :-D kad se okreces za 360 stepeni

Pa kada je podao prica je bila da je razlog tome MT.gox i novi kineski zakoni, tako da mozda i sada postoji neki razlog.

Pa kada je podao prica je bila da je razlog tome MT.gox i novi kineski zakoni, tako da mozda i sada postoji neki razlog.

MtGox bas i nije imao veze sa LTC-om, barem ne direktne, jer ga nikad nije bilo tamo, sem u ustima manipulatora i onih koji su verovali u pricu LTC on Gox. Gox je imao i imace veze sa poverenjem u kriptovalute generalno, jer se ne moze vecno gurati pod tepih kradja 850000 BTC-a od njihovih vlasnika, to cak i danas iznosi preko 400 miliona dolara. Dakle, bez razresenja te pljacke i stavljanja odgovornih iza resetaka, tesko da ce biti poverenja u kriptosvet, barem ne od strane ozbiljnih ljudi. A kad ozbiljni ljudi budu usli, cena nece rasti ni padati vise od npr. 20% godisnje...

Htedoh reci padao. Umalo da taj razlog zaboravim: LTC je pao zato jer je pao BTC. :D

okretanje za 360 stepeni nas vraca u istu tacku...ja bih vise voleo 180 stepeni. Ja sam do sada video samo 10x dole, barem za LTC. BTC je pao 2.5x. Toliko je bilo pametno holdovati LTC. Doduse, nadam se da LTC ne moze jos puno dole, barem ne vise od 30-40%.

druze moj nisi ti tako star da brzo zaboravljas (iako zivis u srbiji ;) ) , sve smo ovo vec videli i da padne i vise od 10x , a i da skoci i 25x, a sto je nekim krivo sto nisu "obrnuli" coine pa zaradili jos vise to je neka druga prica, za sve treba imati meru , a i plan sta i kada ciniti
bice ponovo ltc 50$ i vise ___ (sad namerno necu da kazem cifru da se neki ne bi posle "uhvatili" da bude rekao si)

E gotovo, sad moras da kazes. Kad meni nista ne fali za onih 100$ nece vala ni tebi :d
Hajde bas me zanima koja je cifra i kada ocekujes to. Mozes i PM da mi kazes. Ja uvek volim da cujem tudje prognoze.

E gotovo, sad moras da kazes. Kad meni nista ne fali za onih 100$ nece vala ni tebi :d
Hajde bas me zanima koja je cifra i kada ocekujes to. Mozes i PM da mi kazes. Ja uvek volim da cujem tudje prognoze.

Evo ja cu da dam prognozu 0.06 za mesec-dva, :)
I onda pad na 0.025-0.030 gde ce da se stabilizuje neko vreme

Poslednja izmena:
oko 90$, ne verujem da ce u ovom pumpu preci magicnih 100, to se ostavlja za tzv veliko finale, jer mislim da ce biti kao i sa granicom na 10$ , kada je bila "borba" da ltc ne predje, jer cim je presao 10$ znamo svi gde se zaustavilo

Pa to je otprilike kao i u proslom pumpu sto je bilo. A u dolarima?
Studirao sam neke grafikone :) po meni sto vise vremena prodje to ce biti veci pump, ako se desi u sledecih mesec dva vec sam reko 0.06 ako se ne desi za to vreme nego kasnije ide jos vise sigurno ,a sto se dolara tice ne gledam ga kroz dolar,ali negde oko 60 dolara na kratko ako bude za mesec -dva to je moje vidjenje ,postavio sam ordere na 0.058 da mi ne promakne ako poleti :)

Ne mora uopste da znaci, mogao je i da kopa. Ja sav stek sto imam imam jos od kopanja, ono sto sam kupovao pretvorio sam u drk. A ja sam jos mali igrac sa samo 2 riga naprimer. Onaj ko je ulozio brdo love taj i ima brdo love u steku koje mu stoje.

Sto se tice pump-a... Pa pumpao se i btc i ltc nekoliko puta, nije bilo nesto preterano tesko za izvesti tako nesto. Zasto mislis da je nemoguce sada izvesti tako nesto? Mislim da jako naivno posmatras situaciju. Desice se to opet mnogo brze nego sto ti mislis.
To par godina koje si spomenuo... To je u kruptovalutama pola veka daleko. Posledaj samo za 3 godine dokle se doguralo i stavi se u poziciju iz 2011, dali si mogao i da sanjas da ce se ovako nesto desiti?

ne kazem ja da je nemoguce nego kazem da se teze pumpa nesto ciji je market cap drasticno veci. to je cinjenica. mogu ja sada da uzmem i napumpam neki shit coin ali za "teske" valute poput BTC, LTC i DRK je potrebno mnogo vise od jednog kita, potrebna je lavina i euforija.
da se ponovo vratimo na pricu o kopanju u ovom trenutku. lepo sam izveo racunicu da kopanje vise nije isplativo i predocio je. ko je sta iskopao, iskopao je, sada kopanjem gubi novac jer manje iskopa za mesec nego sto mu mesecno padne vrednost hardvera. kada se ukalkulise i cena struje racunica je po rudara jos gora. mislim da ne treba biti doktor matematike pa to uvideti. kopao X11, X13, X15, multipool ili monero, isto je. gube se pare mesecno negde manje negde vise.
sto se tice vremenske linije, pre 3god ko je usao u pricu kada je kopanje bilo teski undergorund, posebno ko je usao sa nekoliko soma taj je lepo zaradio. sada je kopanje mainstream a kada se nesto omasovi tu vise nema leba.
dakle, ne kazem da 100% nece biti pumpa, nadam mu se i ja sto pre to bolje ali nisam previse optimistican. samo racunam i na opciju da se ne desi skoro ili uopste, barem ne onakav pump kakav svi prizeljkuju.
ali da se ne ponavljam, sta sam imao da napisem na tu temu napisao sam :)

Druze opet netacne informacije, danas ko kopa monero ima zaradu koja i nije bas mala

Jasta, kopanje se i dalje (po trenutnim cenama) isplati.

Jasta, kopanje se i dalje (po trenutnim cenama) isplati.
Naravno da se isplati vama koji kopate vec duze vreme. Verovatno ste isplatili opremu, ili imate stek veci od ulozenog. Ko danas ulozi u nov hardware je jako los matematicar.

Monero jeste jedno vreme bio odlicno isplativ, sada je to vise najbolhe resenje da se pregrmi susni period. Sad sam nesto grubo racunao, sa njim se hardver otplati za oko dve godine. Bilo je daleko boljih dana.

Te price sam slusao i kada sam ja trebao da ulozim pare pre godinu ipo. I tada sam uleteo i imao malo jacu zaradu od ovog sada. Tako da *** ne zna se tu sta ce biti. Preko monera moze da se pravi nekoliko ltc-ova dnevno, to jednoga dana moze vredeti puno love. Kao sto sam ja tako kopao ltc dok je vredeo 0.5$ i imao zaradu malo jacu od ove sada.

Nazad
Vrh Dno