Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Obavezno Google Authenticator za sve (log-in, withdraw...), originalni win i recimo malwarebytes.
Ja sam i Google account zaštitio sms kodom ali od toga slaba vajda ako upadne neko na kućni računar.
Kad si ga vec spomenuo, malvarebytes je mogao da se kupi bitcoinom sigurno jer sam ga ja tako kupio ali sada vise ne vidim tu opciju.
Edit: nasao sam opciju, ima je i dalje ;)

Ako neko zeli, imam licencu do novembra, prva dvojica koji se jave PM mogu da se ogrebu za kod ;)

@ciki022 Imas i za komp aplikaciju.

Poslednja izmena:
Imao samo user/pass. Ralno meni neprija taj Authenticator, cimanje sa telefonom nemogu da svarim... Zbog sve te paranoje sve što kopam to radim direktno u wallet....

I mene probali da pokradu na Mintpalu, srećom sam imao neverovatnu šifru i na gmailu, probao lik 4-5 puta i odustao.
A taj Google Authenticator je malo glupo zamišljen, kolko sam ja shvatio, moraš da imaš "Android, iPhone and iPad or Windows Phone" da bi ga koristio, ja nemam, niti mi treba takav telefon

U tome i ejste poenta jer da su kljucevi na PC-u za Google auth. kad ti hackuju PC imaju sve na dlanu, ovako nemaju phone i ne mogu nista

Pa rece covek da nema smartphone i da ga ne zeli. Odnosno ako citas malo izmedju redova, nema sigurnost i ne zeli je.

Procitao sam vec :d Svakako je veci stepen sigurnosti. Razbiti nekom telefon da bi mu razbio komp je mnogo tesko. Nisu objavili kako su hakovali naloge ali kapiram da je bilo potrebno da instaliraju kojekakvo djubre od aplikacija.
Ako te pikuje pravi baja apsolutno nista te nece zastititi. S druge strane ne treba davati prilike nekim papanima da vas pljackaju i svaka zastita znaci ;)

Pisao sam ja za moja iskustva, bilo ih je nazalost...
Uglavnom, obavezno stikliraj da ti trazi auth za sve i obavezno se izloguj s masine. Zastiti i gmail obavezno jer je potrebno i mail da se potvrdi tako da im i tu treba pristup.
Ja sam to na tezi nacina naucio ali ***, jedino sto nikada nisam provalio kako mi je lik upao na masinu. Ali vrsljao mi je po browseru, zatvarao mi tabove, nema sumnje da je bio tu.
Meni za gmail stize sms ali ne za ovu masinu. Prvo sto sam video na fonu je sms sa auth. i znao sam odmah sta se desilo.
Kapiram te kad kazes da ti nije svejedno kad ti je sveca svota na menjacnici. Popusio sam i tu lepu kolicinu kad su vircurex pokrali :d
Ja sam sampion za te stvari. Meni se ljudi smeju i kazu da me hvata paranoja ali sve je to radi sigurnosti.
Znam za jos nekoliko ljudi da su pokradeni i to bas lepe kolicine novca i novcica ali nisu imali zastitu nazalost.

mozda preko teamviwer-a na komp a ti si vec bio ulogovan na btc-e...?

A ja od ponedeljka sigurno pocinjem da radim. Aj dogovoricemo se...

Ja sam sve sync-ovao, sd kartice i card reader stoje spremni tako da sam u pripravnosti uvek. Kad krene pump ili otvaram bolovanje ili ce me neko menjati na poslu :d

Nema toga vise. Planirao sam ja da uzmem 6 meseci neplacenog ali nema sanse. Ili radis ili prekidas radni odnos. Eventualno bolovanje jos mozes uzeti i to je to, nema vise *******cije.

Posto znam gde radis mislio sam da tu moze... ;)
Kod privatnika ni odmor kako valja. Kao da ti cini uslugu kad ti da pola odmora sto ti po zakonu pripada.

Moglo je ali vise ne moze. Nema zauzimanja radnog mesta vise, ili radi ili ne. To se kod nas nije ni koristilo ali bilo je lepo da postoji opcija. Ne brini, snaci cu se ja, zamenice me neko vec, bio sam i ja svima dobar. U krajnjem slucaju kad krene pump nece biti steta ni da placam 50e dnevnicu da neko sljaka umesto mene ;)
Druze moj, samo da ovo krene kako smo planirali pa da resavamo neka bitna zivotna pitanja :)

ja razmisljao da uzmem nesto ltc-a nedavno kad je pao na 2,3 dolara... sad je na 5,6, tako da bi udvostrucio... ali stvar je u tome sto sam trebao da prodam max, da bi kupio ltc, a max kako je na niskoj vrednosti, pitanje je kolko bi mi bila isplatljiva takva kombinacija...

ja razmisljao da uzmem nesto ltc-a nedavno kad je pao na 2,3 dolara... sad je na 5,6, tako da bi udvostrucio... ali stvar je u tome sto sam trebao da prodam max, da bi kupio ltc, a max kako je na niskoj vrednosti, pitanje je kolko bi mi bila isplatljiva takva kombinacija...
Ne secam se da je pao na 2.3 dolara ili sam ja propustio nesto?

Jeste u onom trenutku kad su hakovali nekoga pa kad je cini mi se 100.000 novcica prodato odjednom za smesne pare i da je cena stigla u trenutku na 2$. Ali je samo bio trenutak. Secas se da je Nesic rekao da je malo pre toga povukao ordere i da je propustio priliku.

Oce li neko da prokomentarise malo diff. Sta se desava, nema potraznje asica, nema isporuke asica il napustanje broda?

Litecoin Difficulty: 28,073
Estimated Next Difficulty: 28,370 (+1.06%)
Adjust time: After 1934 Blocks, About 3.3 days
Hashrate(?): 827,141 MH/s
Block Generation Time(?):
1 block: 2.5 minutes
12 blocks: 29.6 minutes
24 blocks: 59.2 minutes
Updated: 12:45 (3.0 minutes ago)

A sta da komentarisemo?

Nazad
Vrh Dno