Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa to "ne mozemo da vratimo" realno treba shvatiti u stilu " daj bre,jel' smo vam lepo rekli da menjamo,ko nije cuo,***,ne mozemo sad da se cimamo oko toga" :d

Ako imate neke primedbe,zalite se pismeno,u tri primerka... :D

Poslednja izmena:
Hteo bi da povremeno kupujem za keš po koji ltc bez provizija. Minimum 5 ltc-a. Dali smem ovde da ostavim neki kontakt?

bolje traži btce kod, retko ko će da prodaje novčiće

Nevezano za LTC...ali zanimljivo...sinoc se ulogovao na bittrex i vidim u walletu gomilu nekih shitova zaboravljenih kojima cena stoji vec neko vreme. Rasprodam ja taj junk i posto je bila mala vrednost (oko 0.05BTC-a) razmisljam da li da kupim LXC (cena bila oko 1400sat) ili BTC-BOOM (cena bila 1800sat). Naravno, odlucio se za LXC. Sada mu je cena oko 1470sat, al je zato BOOM otisao na 3200...sta ti je sreca....kocka.

Hteo bi da povremeno kupujem za keš po koji ltc bez provizija. Minimum 5 ltc-a. Dali smem ovde da ostavim neki kontakt?

Samo kupuj BTC-e dolare i cekaj. Ova kineska replika BTC-a je jos daleko od dna...eventualno kupi BTC ili mozda DRK. LTC nije pametna investicija trenutno. Ako krene da raste, lako ces ga kupiti za BTC, posto ne planiras bas neke velike kolicine. Preko 99% trgovine je u Kini, proizvodnja takodje, dakle vrlo losa slika. Nikom ne bih dao savet da kupi LTC, jako je centralizovan i pod kontrolom jako male grupe cini mi se.

Ako krene BTC krenuce i LTC. Sto se tice DRK-a, to je skroz pametna varijanta u koju treba ulagati na duze staze.

[Off topic]
Long term KEY i VIA (opet, DYOR). Trenutno test pump na IOC, cenim da može do 15-20k.
Primetio sam big whale games u pomenutim coin-ima.

Poslednja izmena:
Litecoin Difficulty: 24,979
Estimated Next Difficulty: 24,414 (-2.26%)
Adjust time: After 739 Blocks, About 1.3 days
Hashrate(?): 720,625 MH/s

Vec je receno da se diff za LTC racine dinamicnije od BTC zato i postoji pad ponekad ali kad se uzme mesecan rast on je veci nego na BTC-u!
Takodje kinezi su srokali cene starih ASIC-a sad kontam da je 30-40% istih na isporuci, verovatno jos 28nm HW nije uleteo u vecoj meri...
20+mhs je sad ispod 500$, isporuka trenutna

Vec je receno da se diff za LTC racine dinamicnije od BTC zato i postoji pad ponekad ali kad se uzme mesecan rast on je veci nego na BTC-u!
Takodje kinezi su srokali cene starih ASIC-a sad kontam da je 30-40% istih na isporuci, verovatno jos 28nm HW nije uleteo u vecoj meri...
20+mhs je sad ispod 500$, isporuka trenutna

Sta znaci u ovom slucaju isporuka trenutna?

To je vec drasticno smanjenje cene. Sada moze diff da poleti. S onim cenama niko vise nije hteo da ih kupuje.

Izgleda da ce asice prodati obaranjem cene istih a ne dizanjem cene LTC-a...Sto znaci da jos uvek nema uslova/zelje da se ulazu pare u LTC...Tako da ce agonija potrajati. Mnogo duze nego sto je iko od nas mislio, rekao bih.

Kako stvari stoje, I ja mislim da ce tako biti...mozda tamo oko polovljenja nagrade krene da se koprca malo.
Previshe ljudi cheka proshlogodishnji scenario.

aman ljudi , cim krene BTC ide i LTC, bez brige, sad mesec , dva pre ili kasnije videcemo

aman ljudi , cim krene BTC ide i LTC, bez brige, sad mesec , dva pre ili kasnije videcemo

Hoce on da ode gore, samo je pitanje odakle ce krenuti i dokle ce stici. Prosle godine je to bilo skoro x7. Smejali smo se dogama, ali smrducka mi da je doge zastupljeniji (mislim po svetu) nego LTC. Ne kontam kako vam ne smeta sto je skoro sav LTC u Kini...Mene to uzasno zabrinjava.

Kina je prosle godine BTC sa 100 dolara podigla na 1200, zato me to mnogo ne zabrinjava. A gde mislite da je BTC, ja verujem da je bar 70% kod Kineza.

Hoce on da ode gore, samo je pitanje odakle ce krenuti i dokle ce stici. Prosle godine je to bilo skoro x7. Smejali smo se dogama, ali smrducka mi da je doge zastupljeniji (mislim po svetu) nego LTC. Ne kontam kako vam ne smeta sto je skoro sav LTC u Kini...Mene to uzasno zabrinjava.

nije prosle godine bilo 7x nego 28x (LTC je bio 1.68$ pa je skocio na 48$) ove godine neka bude na pola ja zadovoljan :)

Eno usljivi doge se merguje sa LTC, kao nije sa LTC-om vec sa coin-om koji drzi najvecu mrezu scrypt-a kakvi beskicmenjaci i ludaci su doge-u nemogu da zamislim :)

nije prosle godine bilo 7x nego 28x (LTC je bio 1.68$ pa je skocio na 48$) ove godine neka bude na pola ja zadovoljan :)

Stvar percepcije. Mene interesuje odnos prema btc-u, btc bi preziveo ako pukne ltc a u obrnuto bas i nisam siguran. Mada, uvek ce moci da se naruce svinjske kozure, stapici i porcija rize za par ltc-a

To vise govori o ltc-u nego o dogama...

Ja neznam na cemu si ti..... definitivno si krenuo da shortujes i sad iskreno da ti kazem pricas gluposti vec par dana/nedelja....

LTC se ne forkuje ne merguje isto kao i BTC vec su ostali shit coin-i merguju/forkuju sa istim..... jer su bez mreze koja puca a merguju se sa daleko jacim coinim-a samim tim doge ce samo pojacat mrezu LTC jer ko zeli da ima profit kopanja doge-a sad ce morat da kopa i LTC ujedno

A ja ne znam na cemu si ti. Ocito kosooki bolidi nemaju veze sa marketingom, pa im trebaju doge mamlazi da puste glas o ltc-u van Kine. To se zove simbioza, svako ima neku korist. A sto se shorta tice, zao mi je sto nisam. Chart govori da je to trebalo uciniti odmah posle huobija. A ja sam usao posle toga i zeznuo sam se, kao i svako ko ima i jedan jedini ltc u steku pre jula.

Covece tebi merged mining uopste nije jasan, doge se forkuje da bude prakticno kopija za kopanje kao LTC!, LTC ne cini nista, bas ih briga za djubrestinu zvanu doge i *****e koji ga imaju i kupuju!

Isto sto i autore BTC ne interesuje PPC i ostali shit coin-i

Nazad
Vrh Dno