- Učlanjen(a)
- 30.09.2007
- Poena
- 229
Pa klinci su mi 1.5 godine i 4 meseci pa ti vidi na koji period mislim...:d
Joooj matori a ja tad nisam imao love da kupujem. Sve bi pare sto imam dao na LTC. Pisao sam tada ali malo ko je verovao da ce LTC da zivne. Ja sam bio 1300% siguran u to. Nisi ni prvi ni poslednji koji je mnogo lako prodao novcice. To je bio period kada smo svi bili poprilicno slepi. Ja sam tek u junu kad su me pokrali 100% resio sta da radim. Ostao sam na nuli a trebalo mi je mnogo para tada. Morao sam da pocnem da razmisljam unapred i tako sam napravio plan koji svi vise manje znate.
Svi smo u nekom trenutku spominjali cenu od 7-8$ ali kad su me pokrali shvatio sam da moram mnogo vise da cenim svoje novcice.
Realno, ja sam sitna riba ovde sto se tice ulozenih para. Ima mnogo vecih rudara, ima solidan broj ljudi koji imaju novcica vise nego ja. Stvarno mi je drago samo ako sam ih sprecio da ih prodaju dzaba u nekom trenutku jer verujem da ce uzeti mnoooooogo vise.
Sto da ne, valja malo da pisu kako su zapoceli...da se mi noviji ucimo na njihovim greskama. Sad ne mogu da prezalim 600$ koje sam pukao na maxcoinu ili ti 60% mog kapitala koje sam zaradio samo od jedne r9 270x i trgovinom u roku od 4 meseca. Da sam bio pametniji pa kupio litecoine za te pare umesto max-a i bog da me vidi,da ne razmisljam dal ce dole i da se sad cimam. Cim vidim da krece gore litecoin imam osecaj da mi bezi voz,a nema se para za kartu do meseca.oke, mislim da je to to za sad, nadam se da ste se barem malo ispraznili.
oke, mislim da je to to za sad, nadam se da ste se barem malo ispraznili.
pitanje je na šta je mislio, na pražnjenje pričom ili na pražnjenje ltc-a za dolare![]()
verujem da je ovo drugo
Pogresno sam protumacio,ne zamerite.pitanje je na šta je mislio, na pražnjenje pričom ili na pražnjenje ltc-a za dolare![]()
verujem da je ovo drugo
KNC su najposteniji od svih koji prodaju asice,tj isporuka bude onako kako kazu. Eto, cisto da znate ako se dvoumite izmedju kompaanijaTi sa knc ce prvo da majnuju za sebe i tek kad diffictly ode u nebo onda ce ti posalju..nemoj niko da se zavarava ..isto je sa bitcoinom ..samo firme koje proizvode asic uzimaju profit od kopanja ..ostave koju mrvu ostatku sveta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari