Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa klinci su mi 1.5 godine i 4 meseci pa ti vidi na koji period mislim...:d

Ja sam jos prosle godine u Februaru imao plan da skupim nekoliko hiljada (5000 ili vise) novcica jer sam se nadao ceni od 2-3 dolara (tada je jos bio ltc 0.01$). Ali je diff isao kao munja a i ja sam ***** nesto prodavao u Maju kada je cena bila oko 3-4$, nekih 1000 komada sam tada istresao i obnovio rudnik jer sam n00b mislio da se nece penjati jos duze vreme.

U septembru sam imao nekih ~2500 ltc-a ako se ne varam ali sam delom izgubio veru u novcic kada je cena pala na ~$1,7. Tada sam se lomio da kupim jos 2-3 hiljade ali me bio strah jer je to bio 3-4 mesec od kako je ltc u debeloj krizi a ja nikako da docekam tih famoznih 8-10$ za prodaju.

Medjutim, kada je u Novembru/Decembru bila ona eksplozija na $48 LTC-a, prodao sam ukupno 700-800 litecoina i to je otislo na egzotiku. Nesto sam menjao, pretvarao, muljao i evo danas sam na ~1500 LTC-a u walletu i ~140 po berzama i poolovima. E sad, ja sam tokom pomenutog perioda ulio strasnu veru i nadu u litecoin, tako da mi cena ni od $1000 ne izgleda puno jer da mi je neko rekao jesenas da LTC do kraja godine ide na $50 sa onih bednih 1,7$, rekao bih mu da je prso skroz i da su mu prognoze ispod tarotovih. :)

frenkyshka,

napravi wallet svakom klincu i stavi po 2 ltc-a.

Ko zna koliko ce to vredeti kada se ubaci mLTC, mozda vec od sledece godine. ;)

Poslednja izmena:
Joooj matori a ja tad nisam imao love da kupujem. Sve bi pare sto imam dao na LTC. Pisao sam tada ali malo ko je verovao da ce LTC da zivne. Ja sam bio 1300% siguran u to. Nisi ni prvi ni poslednji koji je mnogo lako prodao novcice. To je bio period kada smo svi bili poprilicno slepi. Ja sam tek u junu kad su me pokrali 100% resio sta da radim. Ostao sam na nuli a trebalo mi je mnogo para tada. Morao sam da pocnem da razmisljam unapred i tako sam napravio plan koji svi vise manje znate.
Svi smo u nekom trenutku spominjali cenu od 7-8$ ali kad su me pokrali shvatio sam da moram mnogo vise da cenim svoje novcice.
Realno, ja sam sitna riba ovde sto se tice ulozenih para. Ima mnogo vecih rudara, ima solidan broj ljudi koji imaju novcica vise nego ja. Stvarno mi je drago samo ako sam ih sprecio da ih prodaju dzaba u nekom trenutku jer verujem da ce uzeti mnoooooogo vise.

Joooj matori a ja tad nisam imao love da kupujem. Sve bi pare sto imam dao na LTC. Pisao sam tada ali malo ko je verovao da ce LTC da zivne. Ja sam bio 1300% siguran u to. Nisi ni prvi ni poslednji koji je mnogo lako prodao novcice. To je bio period kada smo svi bili poprilicno slepi. Ja sam tek u junu kad su me pokrali 100% resio sta da radim. Ostao sam na nuli a trebalo mi je mnogo para tada. Morao sam da pocnem da razmisljam unapred i tako sam napravio plan koji svi vise manje znate.
Svi smo u nekom trenutku spominjali cenu od 7-8$ ali kad su me pokrali shvatio sam da moram mnogo vise da cenim svoje novcice.
Realno, ja sam sitna riba ovde sto se tice ulozenih para. Ima mnogo vecih rudara, ima solidan broj ljudi koji imaju novcica vise nego ja. Stvarno mi je drago samo ako sam ih sprecio da ih prodaju dzaba u nekom trenutku jer verujem da ce uzeti mnoooooogo vise.

Cuj da ja 100% znam da ce ikada vise biti i 40$ (a to ikada mislim do kraja ove godine) lako bi ja to vec sada resio. Nemoj pogresno da me razumes i ja "verujem" ali ne verujem bas "zdravim parama" vec samo iskopanim novcicima tj. onim sto je samo sebe napravilo.

oke, mislim da je to to za sad, nadam se da ste se barem malo ispraznili.
Sto da ne, valja malo da pisu kako su zapoceli...da se mi noviji ucimo na njihovim greskama. Sad ne mogu da prezalim 600$ koje sam pukao na maxcoinu ili ti 60% mog kapitala koje sam zaradio samo od jedne r9 270x i trgovinom u roku od 4 meseca. Da sam bio pametniji pa kupio litecoine za te pare umesto max-a i bog da me vidi,da ne razmisljam dal ce dole i da se sad cimam. Cim vidim da krece gore litecoin imam osecaj da mi bezi voz,a nema se para za kartu do meseca. :D

oke, mislim da je to to za sad, nadam se da ste se barem malo ispraznili.

a ovo ne razumem, valjda je logicno da cena najvise ode gore trenutka kad se ltc pojavi na huobiju i par dana posle, a ne pre nego sto se pojavi da dostigne max...
msm kapiram da lepe vesti dizu cenu, ali mi ovo nekako logicnije :D

pitanje je na šta je mislio, na pražnjenje pričom ili na pražnjenje ltc-a za dolare :)
verujem da je ovo drugo

Samo pricamo o parama :)
Zanima me ako uzmemo to da recimo 100$ bude vrednost u junu, sta se moze ocekivati koliki ce biti tada diff okvirno?

Poslednja izmena:
I ja predpostavljam da sredinom Aprila imamo 10.000 dif kao od sale.

Treba mi pomoc, kako najlakse da pretvorim eure u LTC? Da li je moguce paypal-om?
Predpostavljam da niko nece da ih prodaje trenutno pa moram da ih kupim na netu zato pitam.
Inace ako postoje i takvi, kupio bih 25 LTC-a. :)

Poslednja izmena:
Mislim da je mnogo 9000 do tada. Prognoziranje diff-a je jos manje zahvalno nego prognoziranje cene. Uskoro diff nece ni biti bitan jer ce biti preveliki da bi se kopalo. Eventualno ako cena bas prati diff neko vreme pa i da pricamo o tome.

Obrati se korisniku ZmajNS.

Gorane ja bih najvise voleo da jedno mesec dana bude dif 1000 ... ;)

Шта мислите како ће овај раст утицати на BTC? Јесте сви прешли само на лајт или сте оставили штек и у биткоинима?

Едит: *** Сајбер тек сам сад видео твоју прогнозу у теми за биткоин. Наук за следећи пут, да прво излистам сваку тему па онда да питам :)

Poslednja izmena:
Svega po malo. Gde u 2015 bez BTC-a.
Ovaj put kad LTC izadje na 50+$ ocekujem BTC na 1500$.

Ja sam prodao sve sto sam imao, svih 0.3 :D

dobih ovo na mejl

https://www.kncminer.com/products/titan

10 k $

kncminer logo
All

OK, so the day is finally here. We can now officially launch our first product dedicated to scrypt mining.

The Scrypt mining market has grown over the last 6 months and we have been watching it very closely. The time is now right for the launch of our new offering.

The device is being called Titan and is available here. The same team and partners have been working together again. With their expertise and speed we expect to ship titan before the competition and have a product that outperforms their offerings.

The details of the device we can reveal today are as follows:

Minimum 100/MH/s of performance. (likely to increase as we get further down the development path)
Uses a Standard ATX power supply (customer supplied ATX).
Based on the existing Jupiter form factor but will have blades containing numerous chips inside.
Shipment begins in Q2/Q3 of 2014.

We will keep you all updated as the development progresses.
For those of you wanting to convert an existing Neptune order to a titan order please contact customer service for assistance.

as for other news, We passed a huge milestone in the progress of Neptune last month when we passed the "tape out" stage of the production. We are now in the foundry stage and as soon as the chips arrive we will let you all know. More info about the tape out is available here.

Thanks
KnCMiner Team

Poslednja izmena:
ako je po sajtu imaju 2500 da mogu da se naruce, i malo dok kasne sa isporukom, do tad senakopaju oni sami

Lepo bi bilo imati taj Titan, ali je verovatno još lepše kupiti sad ltc po toj ceni koliko košta i prodati kad ode diff na 20-30.000+...

Ti sa knc ce prvo da majnuju za sebe i tek kad diffictly ode u nebo onda ce ti posalju..nemoj niko da se zavarava ..isto je sa bitcoinom ..samo firme koje proizvode asic uzimaju profit od kopanja ..ostave koju mrvu ostatku sveta

Auh ala su se razgoropadili asici, ovim tempom gasimo gpu-e do maja :)

S jedne strane mi drago, svi smo ovo iscekivali jer je bilo neminovno, a sa druge strane mi je zao, 11 meseci mi dva riga duvaju i isusuju vazduh u dnevnoj sobi, navikao sam na njih :)

Duvace i dalje, bez brige, bice saltanje na Sha-3 ili nesto slicno i idemo dalje, kao da se nista nije dogodilo ;)

Ti sa knc ce prvo da majnuju za sebe i tek kad diffictly ode u nebo onda ce ti posalju..nemoj niko da se zavarava ..isto je sa bitcoinom ..samo firme koje proizvode asic uzimaju profit od kopanja ..ostave koju mrvu ostatku sveta
KNC su najposteniji od svih koji prodaju asice,tj isporuka bude onako kako kazu. Eto, cisto da znate ako se dvoumite izmedju kompaanija

Upravo.

Samo da srede maxcoin (nadam se za par dana), da mu skresu inflaciju i mozemo polako prelaziti na njega. Sha-3 je zakon, ima grafike da kuliraju preko leta. Klokujes ih do neba a one em manje trose od skripte em se duplo manje zagrejavu.

Nazad
Vrh Dno