Lepo prodaj kartice @nesicu i resio si sve svoje probleme, ocigledno puno je ovde ljudi uslo u pricu zbog leba bez motike, ovo je hobi kao loto ili sportska prognoza kome se ne svidja neka se ne bavi ovim sportom, neka zahvale pojedincima koji su se ubili objasnjavajuci sta i kako i lepo iskoce iz voza:wave:
aj da se ne lazemo, svi smo ovde dosli zbog para i da zaradimo, ako je to vremenom zbog nesrecnih okolnosti postao hobi kao loto ili sportska prognoza, onda je to skup hobi...
necu izaci iz price, samo ce mi biti jako nezgodno da sa ovako nisko isplativoscu vratim dug koji sam napravio za ovu jednu graficku koju imam, a da ne pricam sad kolko mi nemoguca misija postaje da od ovoga sad, tj 50$ mesecnu u vr' glave, zaradim za jos jednu graficku + napajanje + rig + extender...
da je ostalo oko 100$ isplativnosti i to za one kojima non stop rudari, a meni ne moze da rudari non stop, onda bi se mozda nekako i uklopio u pricu...
ovako sad mogu samo da se nadam da ovakva situacija nece potrajati dugo i da ce se popraviti... jer ako jedna graficka ne pravi najmanje 50$ mesecno, onda to nije isplativo...
ali znam za tu foru, da je najbolje tad kopati novcice, kad svi odustanu, pa posle kad skoci cena, lepo zaradis, mozda cak i za kola...
no meni je posebno nezgodno, obzirom da nemam posao, te ne mogu da placam struju i ostale racune iz svog dzepa...
ali i ovoliko kolko sam do sad zaradio, a to je skoro 100$, ok je... bar sam uzeo jaku graficku da cepam nove igre...
a naravno, zahvaljujem svima onima koji su mi pomogli oko informacija oko cele price...
rudarim i dalje, samo mi je krivo sto se bas sad kad ne treba zadesila ova situacija... jer vas sa 4 graficke i brdo ltc-a ustekanih naravno i boli uvo, em i dalje pravite bar 200$ mesecno, em vi i navijate da sto pre ode diff gore sa nadom da ce i cena, da bi se istresli, uzeli audi i iznajmili neku manekenku sa dobrim grudima...