Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

moze :), evo otkupljujem sve kartice , jer sve je propalo i nista vise ne valja, kartice cu otplacivati u jednakim mesecnim ratama sledecih 12 meseci sa mesecnom kamatom od 1%
mislim da je fer ponuda
:d

moze :), evo otkupljujem sve kartice , jer sve je propalo i nista vise ne valja, kartice cu otplacivati u jednakim mesecnim ratama sledecih 12 meseci sa mesecnom kamatom od 1%
mislim da je fer ponuda
:d

e za tolike kartice ce ti trebati i ploce, imam 2 kom viska, pa javi na pp

User kH/s LTC/d
1anonymous401,073144.0
2anonymous199,11171.5
3anonymous164,19358.9

je l ovo Asic radi?

Ne vec 500 x R290x npr ;)

Ako Srbin moze da kupi 700 kartica, zasto mislis da neki stranac ne moze 600?

:thumbup:

@sunce - Pa svi bi sad bar 50$ po 1Mhash dnevno :d.
*** mi kopali i kad je bio manje od 2$, i kopao sam za struju i malo preko (meni jedino zao sto nisam skoro sve prodao na 40+). A trenutno uopste nije toliko lose, naravno moze biti i gore ali i bolje..

Avgust 2012 0.4 btc dnevno kada je vredeo 9$...

U prevodu 3,6$/1MHs, sada smo na 5,66$/1Mhs + sto je najbolje od svega 1MHs sad kosta manje nego 1MHs 2012 da se pusti u rad.

Poslednja izmena:
Smarate svi redom! Od "novajlija" koji žele da se obogate preko noći do "starosedeoca" koji leče svoje frustracije i pametuju.
Svaki sledeći post koji nema veze sa temom biće obrisan a autor adekvatno nagrađen.
Tema je litecoin pa ako se ne možete držati iste, ne morate ni postovati!
Hvala na pažnji.

ali onda nastaje drugi problem, zato sto ventilator proizvodi hladan vazduh koje kartice uduvavaju, tako da kada ga pomerim ostanem bez tog hladnog vazduha. moracu jos jedan venitlator za oba smera

druze, ladan vazduh je super stvar, ali je protok najbitniji, tj da oteras vreo vazduh jer vrelim vazduhom kartica se mnooogo teze hladi.. znaci samo usmeri taj vent. da duva izmedju te dve kartice i problem si resio, a plus i hladnijim vazduhom ce se hladiti i ta druga kartica.. kad dodjes do nivoa da ti sve kartice u rigu imaju priblizno istu temp +-5 C onda si uspeo :D

Edit : posto sad vidoh pozdrav od moderatora, nadam se da kopas litecoin :D

Poslednja izmena:
naravno, iskopao hiljade ltc kod njih, zato i kazem da se radi odlicno

ljudi jel kopa ltc neko na ovom poolu

https://www.liteguardian.com/

fee 2 posto za razliku od litecoinpool-a gde je 4

ima milion opcija ,statistike,mozemo da napravimo i tim tamo :)
deluje zanimljivo pps je ima mnogo vise kopaca nego na litecoinpool-u

i ovaj monitoring koji nikako da podesim :(

http://forums.liteguardian.com/index.php?topic=25.msg41

Kopao sam ja mesecima, odličan pool.

Taj monitoring me nikada nije zanimao, a mislim da ti to uopšte i ne treba.

Poslednja izmena:
*** sta je stavki, smrko mi se na oci kolko je komplikovano... ovoliko se ne bi mucio ni da krekujem igru...

nego recite mi, dal pool na sajtu detaljnije prikazuje statistiku od litecoinpool.org-a, bez tog monitoringa i podesavanjima, znaci klot...

mnogo detaljnije i ceo sajt je kvalitetnije odradjen nema sta...
za mene le litecoinpool bio nesto najstabilnije i najblje sto se ltc-a tice ali sam trazio jeftiniju opciju i naso ovaj
na kom se stedi 2 posto zarade a pritom je jos bolji...
iskljuci donaciju od 1 posto ako prelazis na njega...mozes da podesavas worker max,min i starting difficulty
cgminer nije ogranicen na fiksnih 64,128,256,512,1024
vec nalazi optimalne vrednosti npr.moj trenutno na 573 dif sto mi se jako svidja

jedina negativnaa strana je to sto svako povlacenje ispod 3 ltc-a naplacuju sa 0.1 ltc ali ni to nije problem kad imas jaku mahinu za cas se to napravi :)

Poslednja izmena:
šta ti znači 2% kad ćeš na berzi promašiti 10x više od toga :)

sumnjas u mene a neznas dal sam strpljiv il nisam jesam noob ali ucim od starijih :) ...
dva posto je dobra usreda a pritom sam hash rate zbog ogranicenog difa mi je sa 4*280x na litecoinpoolu bio 2900-3000 ...
cg miner zakovano takoreci pokazuje

gpu 0 755 do 760
gpu 1 760
gpu 2 760
gpu 3 760

a sada na ovom pokazuje prosecno za 24h
3043 khs sto otprilike savrseno odgovara stanju koje pokazyje cg miner...
upravo zbog difa koji nije fiksiran ja mislim

Poslednja izmena:
ne pricajte gluposti liteguardian je odlican pool i radi savrseno

sumnjas u mene a neznas dal sam strpljiv il nisam jesam noob ali ucim od starijih :) ...
dva posto je dobra usreda a pritom sam hash rate zbog ogranicenog difa mi je sa 4*280x na litecoinpoolu bio 2900-3000 ...

ma jok bre nema to veze sa tobom
evo uzmimo onaj rekord od 48.7 dolara
2% od toga je nepun dolar
znači ako si prodao za bilo koju cenu ispod 47.7, više si izgubio nego što štediš na tim egzibicijama sa poolovima.

da ne pričam što ti treba prodaja od jedno 50-100k dolara da bi tih 2% bila osetna suma. a tada te tako zabole za 2%... :D

u pravu si ..tacno tako...al sto pa da im ih dam hahaha:p

tacno, 2% je sica i neprimetno, jos ako placas 0.1 ltc na 3ltc-a, onda mozda i skuplje ispadne od liteminecoin.org-a? jer ne znam dal tamo naplacuju to...
ali svakako zelim da probam da vidim kako mi radi, i pre svega da vidim kako izgleda statistika :)

A kakva statistika ti treba.
Imas i na litecoinpool.org statistiku na dnevnom nivou.
Meni je stale and rejected rate manji od 1%.
Koliko je vama na tom poolu?

pa voleo bi da je lepo prezentovana, i da ima tipa po satu kolko sam iskopao...
na liteminecoin-u ima samo po danu 24h kolko si iskopao, ako sam dobro video...

posto ne kopam nonstop, vec pravim pauze, pa me zanima kolko sam tacno sati dnevno kopao, da bi mogao da izracunam dal mi pool daje kolko treba...

meni je i cointron sasvim korektan, al naravno i litecoinpool.. kome sta pase ***.. 100 ljudi = 100 cudi a 100 zena = 200 sisa... :d

A kakva statistika ti treba.
Imas i na litecoinpool.org statistiku na dnevnom nivou.
Meni je stale and rejected rate manji od 1%.
Koliko je vama na tom poolu?

verovao il ne stale 0.0% na litecoinpool-u bio mi oko 0.15% nije da ga promovisem ali sam stvarno I vise nego zadovoljan prosecan hashrate mi je 50-100kh/s veci na ovom poolu,samim tim I ukupna zarada ,probajte nisa ne kosta za tri dana sa 4x280x cu nakopati 3 ltc-a pa ce I fee za povlacenje biti 0

To bi znacilo da moras sve karte da guras da daju 802kH, da imas 0% stale i 0% fee da bi izvukao 3 ltc-a ako racunamo ovaj diff. Jedino ako nisi zagrebao malo po nizem diff-u u suprotnom trebace ti preko 72h ili si odokativno rekao 3 dana.

To bi znacilo da moras sve karte da guras da daju 802kH, da imas 0% stale i 0% fee da bi izvukao 3 ltc-a ako racunamo ovaj diff. Jedino ako nisi zagrebao malo po nizem diff-u u suprotnom trebace ti preko 72h ili si odokativno rekao 3 dana.

da odokativno,kopam oko 0,93 na dan tako da bi mi zafalilo malo ,znaci nekih par sati preko tri dana bi trebalo ,ove karte otkidaju na 59-64 stepeni. :) da ne baksuziram xexe mislim da ipak dif koji nije fiksiran ima bas veliki uticaj ,na litecoinpool-u mi je 90posto vremena bio na 512 retko na 1024 ovde sam podesio minimum na 256 max 1500 veci deo vremena u ovih dan ipo drzi na 700 I kusur sto nebi mogo onde

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno