[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
I onda ti i ja sacekamo da cena ode na 100$ 
I onda ti i ja sacekamo da cena ode na 100$![]()
Sta mislite kakav ce biti odnos ltc/btc kada se pojave scrypt asici?
Od veceras mi nesto ne radi LCT guiminer alpha scrypt..
Pokrene se u pozadini ali je ne mogu videti na dektopu, u procesima je ali je to to (posto sam je zaustavio i minimizirao, ostala je tako, cak i posle restarta i posle novih drajvera)..
Cak sam obrisao stari folder i stavio novi ali opet isto.
Sta da radim?
Dajte savet.
Pozdrav
I onda ti i ja sacekamo da cena ode na 100$![]()
Prvo je bilo (kad je LTC bio 2-3$) da cete prodati na 20$, onda na 50Eura a sada cekate 100$..mislim da vas dvojica necete nikad prodati svoje "parice":-devil-::dOvaj deo odgovora sam tebi ostavio...![]()
a to sto je na 40 ponovo pala na 10 pa se moglo utrostruciti svoj iznos coina, to nema veze![]()
Prodao bi ja na 50e ali preletece cena suvise brzo kad krene pump pa necu stici da prodamPrvo je bilo (kad je LTC bio 2-3$) da cete prodati na 20$, onda na 50Eura a sada cekate 100$..mislim da vas dvojica necete nikad prodati svoje "parice":-devil-::d
Prodao bi ja na 50e ali preletece cena suvise brzo kad krene pump pa necu stici da prodam
Salim se ja malo. Prodacu ja svoje coine ali mrvu po mrvu, ne pada mi na pamet da prodajem sve. Treba to da se razvuce 2-3 godine minimum. Svako vece pumpanje mislim da pustim po 20-50 novcica, ne vise. Meni je to dosta, bicu miran godinama![]()
Samo 8. Ali sam napravio stek novcica i s obzirom da veci skokovi nece biti toliko cesti, ovo novcica sto imam ce biti dovoljno. Skokove od 3-4e ne racunam u skokove uopste a i necu ispod 50e prodati nijedan novcic.
Kao novajlija, ima jedno pitanje, pa ako nekog ne mrzi, nek odgovori
u vezi sigurnosti... gde mi je najbezbednije cuvati coin-e, i cekati na pravu vrednost da ih prodam? jel su najbezbedniji dok su offline na mom racunaru, a kad ih prebacim online na berzu il kako se to vec radi, kad ocu da ih prodam, tada postanu ranjivi, posto vidim da su dva clana bili pokradena... i onda kad prodas coin-e, i oni se recimo nalaze u dolarima u moneybookersu, onda su bezbedni? i ta zadnja faza od recimo njih do tvoje banke, opet kontam bezbedno? ... vidim da su stradali samo likovi koji su drzali online coin-e, i to ne bas malu svotu i cekali povoljno stanje na berzi? gde mi je najpotrebnije da roknem dugacak i siguran password, samo na berzi i na pool-u koji budem odabrao?
kad smo vec kod berze, ispod koje cene nikad da ne prodajem ltc, tj koju vrednost mi savetujete da cekam?
ode ovo opet na 50$ kako mi se cini
Ode dif i mreza 120G ovo je vec sumnjivo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari