Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Cancellation & Refund Policy

Within 0-1 month after receipt of payment: Full deposit will be refunded.

Within 1-3 months after receipt of payment: 75% of the deposit will be refunded.

Within 3-5 months after receipt of payment: 50% of the deposit will be refunded.

Please note a cancellation fee of £70 towards handling charges will be applicable along with any cancellation.

Ako ti ne stigne za 3 meseca bar ces da dobijes pola para. E kobajo jel vidis kako se peca :D

Pitah za ovaj od 25gh da platim x3 i da ga dobijem odmah... Nista ne odgovorise. Nece lovu, nemaju ga ili ...

Mislis 25Mhash-a? Nemaju ga. Sve i da im nudis 20x vise para neces ga dobiti jer je takav uredjaj daleko ispred svog vremena i ne isplati se prodavati ga. Pre ce kopati njime kao sto je Avalon radio svojevremeno. Jednostavno, pohlepa je cudo i iskusenje je preveliko da nebi poklekli. Alpha nema nameru da krene s isporukom u sledecih 6 meseci, siguran sam. Kada diff ode drasticno gore onda budi 100% uveren da asic sljaka punom parom, ovo sada je boranija. Moguce je i da iskoci neko drugi u medjuvremenu, ko zna. U svakom slucaju ne zuri im se sa prodajom.

Ovo je ako ti otkazuješ a ne oni. A na sajtu im piše da se isporuka očekuje within q2/q3 tj od aprila do septembra

Iscekuje, bas to. Nigde ne pise i da ce da isporuce za to nema penala u korist kupca. Samo kazem, nemoj da se ljutis odmah mnogi su se ovde vec opekli sa asicom za btc cak i kad su dobili sa zakasnjenjem.

ma kakva ljutnja samo prevodim ovo :) čim oni "garantuju" isporuku u rasponu od 6 meseci jasno je koliko tu ima sati i koliko su poslovni i ozbiljni :)

Vidim kako se peca :). Cak i da ga isporuce, diff ce toliko da ode da ce svakom ko ga je dobio biti zao sto nije za iste pare kupio grafe. Btc asic je kada je najavljen bio opasno brzi od grafa, mnogo manje trosio, a za iste pare. Ovaj samo manje trosi. A jos povracaj novca? Ocigledno je da su registrovani negde van eu. Inace ne bi smeli da se ovako reklamiraju. Pogotovu ako primaju paypall uplate. Tu je money back 100% a ne 50, 75... Sve u svemu, jos jedna kineska ili cija vec firma registrovana na virgin islands sa kancelarijom u britaniji. Kao offgamers. Mislis britanci, kad ono hong-kong :).
Edit: doduse na ovu cenu grafa i nestasicu i one su *** ulaganje. Isplati se ali ono sto je juce kostalo 29k sada kosta 38k. Treba neko da povrati tih dodatnih 9k po karti. Ono, kada bi ltc mirovao to je ok, isplati se u fiatu za kratko vreme. Ali da isprodam ltc da bih uzeo karte koje su skupe, ltc skoci x2 i koj sam moj radio ? Presipao iz supljeg u prazno... Cim skoci trajno ltc, ode diff x5...
Mada ako januara bude neka kolicina grafa mogao bih i da se vratim kopanju. Pa sta bude da bude. Nedostaje mi :).

Poslednja izmena:
Ljudi,Srecna vam Nova godina,pa da ostane ovako kako jeste i u 2014...posle toga kako bude... :type: :party: :guitar: :beer: cheers

Ja ne zelim da bude bolje nego da ostane ovako kako jeste, da nastavimo da se svadjamo, pichkaramo medjusobno ali sto je najvaznije, da svi uzmemo masne love :smoke:

Zivi bili kolege rudari! cheers

uowcheers.gif

sad svi na novoj a cena skoci na 100$ :p

Poslednja izmena:
Želim svima mali diff i što veće cene u 2014toj :)

Srecna ng kolege. Cena... Diff.. Sami pozelite koliko cega :).

Srecna nova kolege rudari, da vam pijuci budu ostri a ruda skupa! :)

Srecna nova LTC godina :)
Da svi kupimo po Belu ladju, jedan Q5 i jedan kucerak od 200 kvm
Ziveli
:)

sve najbolje...

I odmene sve najlepse, da se nak upite litecoina do proleca i cuvate taj stek sve dok cena ne dostigne 500$! A onda cemo lako...

SRECNA NOVA i da nam LTC dogura do 1k USD pa da svi budemo srecni i debeli ..... :)

izvinjavam se sto ulecem ko padobranac, jel moze neko da mi kaze kolko jedan r9 280x pravi mesecno, ako se tipa ostavi celu noc da radi i kolko se to isplati u odnosu na struju?

Vrh Dno