Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Malopre sam video ali me ne zanima uopste. Nije mi problem ni da cekam do proleca neku bolju cenu.
Neko namerno spusta cenu na nivo koji mu odgovara. Niko nama nije kriv sto nemamo para ili btc-a da branimo nasu investiciju.

Dok LTC pada WDC,PPC,MNC, XPM luduju. Ne znam za vasm, al ja se ziv pojedoh koliki imam gubitak. Drzim LTC i bukvalno mi se istopilo skoro sve.

dok god ga drzis u redu je :) ...ljudi ne gledajte par dana u odnosu na mesec-dva trenda...uzmite jedan mesec (a ne jedan dan ili jedan sat) kao merilo i shvaticete da se sve desava sa namerom i takticno...ici ce to gore svakako!

dok god ga drzis u redu je :) ...ljudi ne gledajte par dana u odnosu na mesec-dva trenda...uzmite jedan mesec (a ne jedan dan ili jedan sat) kao merilo i shvaticete da se sve desava sa namerom i takticno...ici ce to gore svakako!

aha, pazi da ne bi verovao u bajke...

duze ili krace nema veze uopste sa buducnoscu...uostalom rasprava je off a to mi nije namera!

Ne slusajte trolove kao i na BTC-e ima ih i ovde :)

Samo ludak sad moze uci u PPC i slicnu naduvanu djubrestinu, ko je tako nesto pomislio nema pojma o ulaganju....

PPC ima blok vreme od punih 10min sto znaci da za transakciju treba par sati, zato ga je njegov tvorac sanny king DAVNO dumpovao i to se prica da je dump uradio na pumpu fontasa pa je fontas odlepio....
Nakon PPC sany king izbacuje XPM na novom algoritmu i popravljenom bloku koji je block 1 min samim tim ima sanse da se nekad koristi za trgovinu (svakom sa 5 grama mozga jasno je da od PPC nikad nista nece biti)

toliko, a oni koji cuvaju LTC samo mudro i ne padajte na trolovanje 20-30 ljudi kako ovde tako i na BTC-e

Ja sam svoj cup sa 2500 lajtkoina zakopao duboko u zemlju. Otkopavanje tek kad dodje vreme. Mozda i na prolece. :)

A zasto bi bilo hrabro, imas li i jedan realan argument zasto LTC nece uspeti kao i jedan drugi alternativan alt coin koji ce ga zameniti?
Ili mislis da je BTC sve sto svetu treba

Imas li ti i jedan argument da ce LTC uspeti, osim tvoje ogromne zelje da se to dogodi? E vidis nemas ni jedan da nece, a nemam ni ja (mada je jasno ko dan da je piramidalna sema), onda kad to uzmemo u obzir ispada da je ovo sve kao kladionica, e tu smo kod sustine, nije ovo vise "biznis" vec kocka...

Suvisno je raspravljati se u praksi. LTC ce ici gore 101% a ja cu samo uputiti pozdrav pojedinima :)

Gotovo da nisam nista iz svog dzepa dao da bi kupio novcice nego sam to izrudario, trgovao na berzi itd... Ako pukne - pukne, na nuli sam (u stvari nadam se da cu moci izvuci barem $0,5 sto je opet ok suma na gomili), a ako ode na ~10$ eto novog Audija. ;)

nada poslednja umire. Sada je LTC 2$, a ja se secam kada je bio 4$ i sada se neki ovde nadaju da bi mogao da se vrati na 3-4$? Neko je to kupovao po 4$, pare smo izvukli iz sistema (ja sam prodavao po 4$) i sad neko treba da donese ogromnu kolicinu novih para da to ode nazad na 4$, malo teze.

Gotovo da nisam nista iz svog dzepa dao da bi kupio novcice nego sam to izrudario, trgovao na berzi itd... Ako pukne - pukne, na nuli sam (u stvari nadam se da cu moci izvuci barem $0,5 sto je opet ok suma na gomili), a ako ode na ~10$ eto novog Audija. ;)

A struja? A hardware? A tvoj rad (makar kakav bio)? To je sve "dzaba"???

Poslednja izmena od urednika:
Imas li ti i jedan argument da ce LTC uspeti, osim tvoje ogromne zelje da se to dogodi? E vidis nemas ni jedan da nece, a nemam ni ja (mada je jasno ko dan da je piramidalna sema), onda kad to uzmemo u obzir ispada da je ovo sve kao kladionica, e tu smo kod sustine, nije ovo vise "biznis" vec kocka...

Naravno da imam ja na BTC i samim tim i na LTC negledam kao na priramidalnu semu jer oni to nisu... imam poverenja u BTC samim i u LTC....

LTC donosi ono sto sitnim trgovcima treba, brzi transfer i "jeftinija valuta po komadu" kao i veci volume koji je potreban kako bi cena bila niza, network koji je stabilan 100% u zadnjih 6 meseci i duze, skoro izlazak fpga za scrypt koji ce dodatno pojacat sihgurnost, same najava Gox-a za LTC je da novcic ima poverenje, veliki holderi koji veruju u njega, aktivan develop LTC (tacno krenuo tek pre dva meseca) ali pokazuje da ce se ensto veliko uskoro desiti

Samo gledaj logicno i nista vise...ljudi prodaju LTC jer su se uspanicili, dovoljan je jedan kit (kako ovde rekose) da sve vrati na noge, a kitova ima jos. Svakako je da je sada sruseno i ko je pametan kupice ga sada i prodati kada skoci na 2.5-3$...opet lepa zarada na razumnu kolicinu LTC-a

edit: davno bi on bio srusen da je po tvome Gorane

Poslednja izmena:
nada poslednja umire. Sada je LTC 2$, a ja se secam kada je bio 4$ i sada se neki ovde nadaju da bi mogao da se vrati na 3-4$? Neko je to kupovao po 4$, pare smo izvukli iz sistema (ja sam prodavao po 4$) i sad neko treba da donese ogromnu kolicinu novih para da to ode nazad na 4$, malo teze.

to nije nada to je bio pump pa se gox nije desio, kraj price.... ljudi su i pre goxa kupovali LTC za 2-3$ i sto bi oni sad iskocili jer ce da uloze u PPC ili mozda da se vrate u naduvan BTC koji tek tesko ide gore :)

Naravno da imam ja na BTC i samim tim i na LTC negledam kao na priramidalnu semu jer oni to nisu... imam poverenja u BTC samim i u LTC....

LTC donosi ono sto sitnim trgovcima treba, brzi transfer i "jeftinija valuta po komadu" kao i veci volume koji je potreban kako bi cena bila niza, network koji je stabilan 100% u zadnjih 6 meseci i duze, skoro izlazak fpga za scrypt koji ce dodatno pojacat sihgurnost, same najava Gox-a za LTC je da novcic ima poverenje, veliki holderi koji veruju u njega, aktivan develop LTC (tacno krenuo tek pre dva meseca) ali pokazuje da ce se ensto veliko uskoro desiti

U razgovoru sa tim trgovcima saznaces da ih to NE ZANIMA. Nemoze valuta koja dnevno menja vrednost 20% biti pogodna za bilo kakvu trgovinu! Ti stavis na sajt cenu neko kupi, dok prodju novcici, dogodi se dump...i ostanes sa 20-30% manje novca. To sto ti verujes u nesto to nije NIKAKVA garancija da ce to i da se dogodi. Mislim da bi to u tim godinama trebalo da ti bude jasno.

U razgovoru sa tim trgovcima saznaces da ih to NE ZANIMA. Nemoze valuta koja dnevno menja vrednost 20% biit pogodna za bilo kakvu trgovinu! Ti stavis na sajt cenu neko kupi, dok prodju novcici, dogodi se dump...i ostanes sa 20-30% manje novca. To sto ti verujes u nesto to nije NIKAKVA garancija da ce to i da se dogodi. Mislim da bi to u tim godinama trebalo da ti bude jasno.

Na cemu si ti, pa sa LTC se za sad ne trguje, BTC je cenu menjao za 100% na dan pa to je OK jer je to veliki BTC, ne budi smesan!
Idi troluj BTC :p

Takdoje Gox je javno najavio prihvatanje LTC i ako ti to nije dosta neznam sta je.... a to sto si ti hteo da kupis LTC pa za 24h da imas 10x vise pa si se razocarao, tvoj problem

Poslednja izmena:
Izvini, nema potrebe da se prozivamo sa "na cemu si ti". Uozbilji se barem malo, ophodis se ovde prema ljudima sa "trolu", "na cemu si" i slicno. Veruj u sta hoces, samo nemoj naivne ovde uvlaciti u pricu koja je osudjena na propast.

Izvini, nema potrebe da se prozivamo sa "na cemu si ti". Uozbilji se barem malo, ophodis se ovde prema ljudima sa "trolu", "na cemu si" i slicno. Veruj u sta hoces, samo nemoj naivne ovde uvlaciti u pricu koja je osudjena na propast.

ovo je tema o LTC a ti ga trolujes bez ikakve potrebe, sve samo zato sto ti nimalo ne verujes u njega, nemas ni jedan argument... ja sam ih izneo bar...

Izneo si koji argument? Da zelis da LTC uspe, kazes ja verujem 101% mora gore. To je argument? Posle kazes ja trolujem? Kazem ide to na 100 i to je 3x realnije nego da ide na 300. 3 meseca imamo trend pada, uz jedan mali rast u jednom kratkom trenutku. Sta mislis da sutra ode na 300-400 da bi vi svi uspeli da unovcite coine? Veruj da ne bi. Vec na 250 bi se istreslo toliko coina da bi pao na ispod 200. Jednostavno svi stalno vadite novac (dolare) iz sistema i kao posledica toga (uz svu zelju u verovanje i naivne koji kupuju LTC za BTC), to mora da ide polako dole, a trend je da ide dole i trend ce biti da ide jos dole. BTC ce momentu kada prestane da raste network tj. kad udju skoro svi ASIC mineri poceti da ide istim ovim silaznim trendom.

Sad si sam sebi odgovorio ti neverujes u kripto valute nimalo, za tebe je to cista piramidalna sema, sta onda vredi tebi da predocavam cinjenice koje sam predocio par postova gore...
Tacno da bi LTC uspeo potreban je prodor crypto valuta, normalno ti ako u to neverujes naravno da ce po tome i LTC i sve ostalo puci

A struja? A hardware? A tvoj rad (makar kakav bio)? To je sve "dzaba"???

Struja za dz, sto se hardware-a tice njega sam dobio bas jeftino tako da, kada bi ga sad prodao bio bih na nuli. A moj mizerni rad necu da racunam jer sam to radio vise radi entuzijazma i sto volim da ceprkam, pravim i osmisljavam resenja. Pa mi je bio bukvalno hobi.

Vrh Dno