Kako ovo sracuna![]()
Puko kolega, dug radni dan... 97, ali to je onda jos gore. Pssss... bolje da cutimo, neko bi mogao dobiti aritmiju.
@genije - tako nekako sam i ja razmišljao juče-danas, a opet u poslednjih godinu dana ni pola nisam pogodio kako će biti i šta će biti (dobro delom zato što sam relativno nov u ovome). Teško je predvideti šta će biti, i meni je logično da se cena sada (i već neko vreme) održava veštački ali pitanje je koliko je zapravo SR usera zaista do prekjuče kupovalo btc. Danas sam pročitao da SR usera ima oko 900hiljada! Naravno nisu svi non stop kupovali ali dobar deo jeste, pitanje šta je sledeće, koliko će federalci nastaviti sa stezanjem obruča, ako su sledeća meta npr menjačnice ondaK doviđenja
. Hmm teško je predvideti..
dovoljno je jednom da budeš u pravu. hoću reći, možeš biti 1000x u krivu po pitanju dnevne trgovine i procene, ali je dovoljno da budeš jednom u pravu kada se cena prepolovi. a za to je potrebno mnogo strpljenja i pameti.![]()
i ja sam do sada bezbroj puta izgubio neku sitnu lovu na dnevnoj trgovini, ali sam isto tako prodao gomilu btc-a po ceni od 200 eur, i LTC po ceni od 3+ $ (koji sam kupovao i ruradio po 0.002).
Eh, da si bio pametan pa da nisi prodao...sada bi na to gledao dugorocno, kao na ulaganje. Samo oni bez mozga prodaju, oni sa mozgom veruju u rast i nikad ne prodaju, samo kupuju. Salu i sarkazam na stranu, uradio si bas kako i treba, izlazio kad je skupo i verovatno delimicno ulazio ponovo, kada je opet postalo jeftino. Jesi imao unapred plan kada izlazis, i
drzao se toga, ili je radio instikt, ili, mozda, neke informacije?
Pa ti si odigrao skoro savršeno, svaka čast. Bilo je tu odličnih prilika za zaradu, a ja sam uglavnom samo posmatrao i nisam prodao kad je trebalo a posle već to nije to. No ima tu i tamo dobrih prilika, samo lakše bi mi bilo sa sam već u dobrom plusu onda bih se igrao a ovako sam izgubio želju maltene pošto sam promašio 2-3 dobre prilike. No videćemo, možda bude još bude dobrih prilika pa konačno iskoristim i ja neku.
Hoces matematiku za 93 karte i crvenu tarifu- da vidis sta je aritmija
Mogli smo otvoriti dobrotvorni fond za one što izgube na coina na berzi, propade mi dva meseca mininga
Bitcoin bi mogao doživeti skok ukoliko nekim slučajem dođe do nove ekonomske krize i Amerika bankrotira (što je malo verovatno, ali treba se nadati)
Izvinte al ja govorim o ekonomijiMolio bih vas bez politike, jos kad odvaljujete neverovatne gluposti....... ameri da bakrotiraju hahaha
Ne znam ni ja, prosto se nadam nečemu što će ponovo oboriti cenu da bih uspeo izvući što sam pokušao udvostručiti, a ustvari izgubio poprilično LTC-a![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari