Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Doduse cudniju url adresu za sajt nisam video :-D

Sta ovo znaci jel ovo i Bitstamp ode u K.

Nisi video, traze verifikaciju, sto znaci cekanje

Ma jok, jel smo se dogovorili da cekamo 5$ il nismo :p

Ovo galopira aj zdravo! :) 2.75$ !

Stamp verifikuje acc za jedan dan za razliku od japanaca koji su spori, ali i kod njih traje oko 5 dana sada. Pre 2 nedelje sam svoj acc na stampu verifikovao za manje od 24h.

2.86$ yea

i 2.7$ dok se ja smislim pade

Poslednja izmena:
Uh covece al je ubrzalo. Sad ce da se trazi ltc vise :d

Sto se tice bitstampa to je vec neko vreme i jako brzo rade verifikaciju tako da nema frke.

Ima problem od juce. Ne znam sta se desava xfx 7950 od juce poludela klokovo 100/1300 vent bio 65% medjutim sam ide na 100% i vraca se isto tako i hash pada pa se vraca temperatura ludi na 97c dok vrm je ok...???

Ps: Mige ako ne uspem preko tv moraces do rudnika da vidis sta je... :D

Zaribao ti je jedan vent skroz a drugi vrti na 100% pokusavajuci da ohladi kartu. Spremi se za reklamaciju tj. povracaj novca ;)

Zajasio sam konja bas na vreme i sad uzivam u galopu :d

Hmm dokle cekati sa prodajom...*** ja u sustini mogu da prodam (mozda cetvrtinu) samo na vircurexu za btc a posto btc trenutno ide dole ko zna koliko bih dobio na kraju u $ za LTC.

Zaribao ti je jedan vent skroz a drugi vrti na 100% pokusavajuci da ohladi kartu. Spremi se za reklamaciju tj. povracaj novca ;)

Hmmm verovatno, tacno je to bre, vidim ja pre neki dan dok nisam otisao u CG da se nesto cudno ponasa. Ali opet malopre sam kevu pozvao kaze svi se ventovi okrecu e sad koliko je to majka dobro videla :)...

Ma znam odmah sta mu je. Dosta XFX-a je vraceno zbog losih ventilatora, ni tvoj nije izuzetak. Lose hladjenje uzima danak. Jedina dobra stvar je sto ces 99% moci da uzmes lovu nazad ;)

Sajber hvala, nema onda sta drugo. Smanjim klokove na default i opet isto ...

Kad je reklamiram kako ide dalji postupak, koliko dana koja su mi prava... lova ili karta? Kako to ide?

samo 7... ma 10 minimum!

meni sell oredr odavno stoji na 0.08 BTC ja nista neradim ;)

ma i ja sam stavio nego rekoh da iskoristim neki pump/dump

Željko, a ako BTC padne na 70$ hoćeš i onda da prodaješ za 0.08? To je 5,6$ nije ni 7 čak :D

Željko, a ako BTC padne na 70$ hoćeš i onda da prodaješ za 0.08? To je 5,6$ nije ni 7 čak :D

Pao ne pao, treba mu BTC da vadi pare nekad sa Stampa. Predjes u BTC kad stane rast LTC-a, onda ces malo da se zezas sa FTC-om i NVC-om, pa onda ide NMC pa rast BTC-a... :) i tako par puta godisnje

Pao ne pao, treba mu BTC da vadi pare nekad sa Stampa. Predjes u BTC kad stane rast LTC-a, onda ces malo da se zezas sa FTC-om i NVC-om, pa onda ide NMC pa rast BTC-a... :) i tako par puta godisnje

Da li je neko probao OKPay?

Sa BTC-e možeda se povlače $ na OKPay uz 1% provizije. Registrovao sam se tamo ali nisam uspeo da verifikujem nalog jer im slike koje sam slikao telefonom ne odgovaraju (traže skenirane pa me mrzelo da se cimam). Ne znam samo da li može sa OKPay-a na naš devizni račun da se povlači i kolika je provizija.

Da li vam radi coinotron? Masina mota, a sajt pao izgleda... Da predjem na drugi pool ili da ostavim ovako?
Edit: Sada radi...

Poslednja izmena:

Pa to da, za povlačenje. Blago vama ako vi to razumete i pratite, ja nešto nisam imao volje da se rasplinem na 5 strana pa da pratim nonstop i prebacujem kad mislim da treba itd. Naravno tako jedino i može da se zaradi nešto više od siće samo treba biti angažovan dosta. A siguran sam da bih pukao par puta da pratim sve to i probam razne kombinacije, ali tako se uči :).
Znači ti npr kupiš za nešto LTC-a BTC (kad je BTC malo jeftiniji) pa onda kad skoči prodaš? To sam i ja trebao da probam dok je BTC bio 70-80$ pa nisam. Ali ima tu još kombinacija za zaradu samo se ja ne igram mnogo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno