Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ma jok, nego kinezi rasprodali par iljada novchica pa se nakupovali par iljada kartica :D

Bice to i vise odnedelje ;)

Pogledajte prilog 122309

Kinezi nas ubise sa asic-sima i muljanjem, sad ce doci glave LTC-u i profitabilnosti.........
Ko je nameravao sad da ulaze tesko mu se pise... onih 1TH na wemineltc je pa skoro potvrdjeno da su kinezi, ko zna gde kradu struju! i koliko je placaju

Poslednja izmena:
lele...ventovi tih kartica umiru posle 4-5 meseci, potpisujem

ma jok, cak mislim da je idealno da se vrte na 60-70%, vec je tu neko objasnjavao da su sile centrifugalne jace i da je manje trenje .. blabla ne pitajte me dalje :p

Zavisi koji su ventovi i kako su projektovani, nista im nece faliti godinama i na 100% ako su kvalitetni i ne preforsirani kad su na 100%

Mislim da je ovo FPGA za ltc , ovaj lik vec dva dana ima preko 1,5 ghash-a.

I to su oni TF IV cooleri na kartama, a ne kao kod nas sto nude MSI TFIII. Izbor ovde robe u Srbiji je NULA.

i ja sam ubedjen da je neko napravio FPGA za ltc za sebe i par ljudi u okruzenju. Garantujem i potpisujem.

Mige ovde je odlicno kupanje, hladno pivo... pozdrav.

Uzivaj i ne misli na diff i kineze skriptomane :)

Poslednja izmena:
Para na paru ide, tako je to sta je za njih 1000 kartica po 200$. Koje su samo ono ploce koje cepaju 6 karti. A u prostoriji su se nekad gajili brojleri

Poslednja izmena:
FPGA i daq je napravljen ne bi se bas ovako brzo digao hash, a da ne pricamo koliko bi bio purta kompleksniji od onog za BTC, po mojom proceni bar 5x kompleksini ipotreba za memorijom sto me kompleksnost dize na 20x a i ceni, takodje performans ne bi bile ni blizu tako dramaticne!

Uh koliko karti na onoj slici, o tako nečemu sam ja oduvek sanjao :p, ali to može samo ako se ne plaća struja ili se plaća nešto malo...*** (od) sad maltene nema profita ni u LTC (barem za nas male). Pa ništa, ostaje da se nadamo da je ovo prelazni period i težak kao za btc u decembru kad je maltene bilo neisplativo, neki skok cene bar na 3,5$ u sledećih mesec-dva bi pomoglo :D.

Ameri koji imaju dosta kapaciteta ce prestati sa kopanjem kad diff bude na 1500. Tu cak i Arizona ili Washington sa cenom struje od 12$/Kwh nemaju isplativost. Do tad...

Pa na 1500 prestajemo i mi *** :d. Ajd videćemo, možda će ameri pauzirati, ali će zato kinezi (i rusi) duplirati kapacitete :D.

Evo nesto konkretno od pomoci svima nadam se

Prijatelj je odradio super sajt sa svim na jednom mestu (vrsta portala o coinima). O svakom koinu imate sve i svasta, od poolova, walleta itd. Jako dobra ideja i za pocetnike a i za naprednije korisnike jer skracuje vreme mucenja ukoliko zelimo da se saltamo na druge koine i trazimo wallete, poolove i objasnjenja kako funkcionise. Uz to postoji i varijanta cene koina na berzi sto je extra, a najbolje je sto se redovno update-uje tako da se coini redovno nadopunjuju.

http://com-http.us/

Moj post nije reklamnog karaktera nego je stvarno od pomoci ova njegova ideja i za to mu skidam kapu jer je meni prvo pomogao u ovim teskim vremenima :)

clanovi su foruma - inace marcetin i dimke :)

eto nadam se da ce i drugima biti od pomoci

Poslednja izmena:
E pa drugari, ko se ukrcao na vreme...Salim se, al izgleda da ce LTC/BTC malko ojacati. Ko je kupio ispod 0.019 sad vec ima pristojnu zaradu. Ja sam se ukrcao na 0.01883 juce. Pa da vidimo dokle...Nadam se da BTC/USD nece mnogo potonuti, da se ne igramo opet spojenih sudova. Mozda pocinje spekulativni pump pred 10.-15. septembar...

A sta je 10-15tog septembra?

A sta je 10-15tog septembra?

*****za o potencijalnom LTC on GOx dogadjaju u koji neki veruju, a vecina prati...BTW ovo je izgleda bio Fontas pump, izadjoh ponovo u BTC na 1973...Pa ulazim ponovo ako krene, kad krene...

Ja sam uleteo na 0.0188, sve sam ostalo rasprodao i kupio sam ltc za sve pare. Za sada se isplatilo.

Evo nesto konkretno od pomoci svima nadam se

Prijatelj je odradio super sajt sa svim na jednom mestu (vrsta portala o coinima). O svakom koinu imate sve i svasta, od poolova, walleta itd. Jako dobra ideja i za pocetnike a i za naprednije korisnike jer skracuje vreme mucenja ukoliko zelimo da se saltamo na druge koine i trazimo wallete, poolove i objasnjenja kako funkcionise. Uz to postoji i varijanta cene koina na berzi sto je extra, a najbolje je sto se redovno update-uje tako da se coini redovno nadopunjuju.

http://com-http.us/

Moj post nije reklamnog karaktera nego je stvarno od pomoci ova njegova ideja i za to mu skidam kapu jer je meni prvo pomogao u ovim teskim vremenima :)

clanovi su foruma - inace marcetin i dimke :)

eto nadam se da ce i drugima biti od pomoci
Extra !

Nazad
Vrh Dno