Pustio covek buvu, vec krenuo hype da ce stici na 15$ i svi ce kao da cekaju tu cifru.
A onda se fontas istovari na tipa 7$ i ostavi vas da se nadate da ce posle pada opet da skoci na bar 3$![]()
Buva ili ne, onog momenta kad ltc izadje otvoreno na mtgox njegova zavisnost od btca se prakticno brise. To moze dovesti do ozbljiljne promene u ceni btca odnosno do masivnog migriranja sa btca na ltc.
Svi koji su ikada igrali bilo sta na nekom online serveru na kome je pronadjen exploit znaju sta se desava sa tim serverom - ljudi predju na drugi. Ako asic posmatramo kao exploit, ovakva migracija je vrlo realan scenario. Ili nije - procenite sami. U svakom slucaju bice jako zabavno![]()
da , da
bas bi bilo "zabavno" da se cene zamene (mislim da LTC preuzme cenu BTC-a i obrnuto) kakav bi to haos bio![]()
Pustio covek buvu, vec krenuo hype da ce stici na 15$ i svi ce kao da cekaju tu cifru.
A onda se fontas istovari na tipa 7$ i ostavi vas da se nadate da ce posle pada opet da skoci na bar 3$![]()
malo je sedam, peak ce biti 10+ 100%
to onda nece da bude dobro
ubicemo se od sushki![]()
grafici za GPU, dakle ima malih prekida, glupira se itd... sad im ni sajt ne radi.
EDIt: Sad kao radi, i tako, od 18:00 do sada, malo malo pa zeki.
fontas: Welcome to litecoin, where the only way to lose is to sell.
litecoinpool.org
da li vam dobro radi, zaustavio sam grafiku da igram neku igru i kad je pustih da nastavi nece, prekinem ostale pa restartujem miner kad ono nece ni ostale :S: na drugim poolovima rade normalno
EDIT:
proradilo, napravio sam novog workera
litecoinpool.org
da li vam dobro radi, zaustavio sam grafiku da igram neku igru i kad je pustih da nastavi nece, prekinem ostale pa restartujem miner kad ono nece ni ostale :S: na drugim poolovima rade normalno
EDIT:
proradilo, napravio sam novog workera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari