Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

pajo, prvi post...

Posle koliko vremena su ti se pojavila sredstva na BTC-e? I ja isto dugo čekam i još uvek ništa.

Ja sam prvo poslao nesto sitno to mi nije ni stiglo, nakon toga sam poslao 2 ltc-a i stiglo mi u roku od par minuta. Ne znam o cemu se radi. Kontaktirao sam i ja tog Baltazara doduse za nesto drugo i ok je lik brzo odgovara na mail.

Citam poslednjih 10 strana i ne nalazim... Koja je alternativa mtgox-u ali za LTC?

btc-e ili vircurex

preporucite neki ltc pool koji radi normalno bez kradje, pogasio sam servere zbog radova

Šta li može da bude razlog da mi 5770 daje samo 145 KH/s na 920/1250, a pre mi je davala blizu 220? U međuvremenu sam rotirao karte između kompova, menjao trista drajvera, tako da ni sam ne znam na kojem je drajveru davala 220, ako je do njega.

Notroll mi radi super, lepo placaju mada coinotron je super korektan.
+1

Šta li može da bude razlog da mi 5770 daje samo 145 KH/s na 920/1250, a pre mi je davala blizu 220? U međuvremenu sam rotirao karte između kompova, menjao trista drajvera, tako da ni sam ne znam na kojem je drajveru davala 220, ako je do njega.
Probaj 885/1235 kod mene je driver 12.6 i daje oko 205-210.

coinotrom vise ne radi nego sto radi "connection problem"

jel zna neko zašto ne mogu sa notrolla da isplatim nekih 3.5ltc na btc-e?

Pisao je kurajber da treba instalirati neki addon u operi koji radi reload pa ces posle toga brzo i lako prebaciti novcice ;)

Adon u "fajrfoksu" zove se reloader i nastelujes na 5 sekundi...

KOji od ovih je tacnije ?

Na laptopu mi je a sad nisam pored njega da vidim koji sam ja ubacio... Mislim da ce svaki da odradi posao. Mogu da javim kasnije...

@sajber koliki ti je share diff, kad pocnem da kopam pise 32 a posle malo prebaci na 64 sad na 128,
izgleda ima veze koja je snaga rudara?

Poslednja izmena:
@sajber koliki ti je share diff, kad pocnem da kopam pise 32 a posle malo prebaci na 64 sad na 128,
to sam i ja primetio na ltcmine.ru, u zavisnosti od jacine rudara sam podesava share diff...

da li to ima neke veze sa kolicinom dobijenih novcica? na vecem difu dobijam manje?

nesic1 je napisao(la):

Da, diff se odredjuje po snazi rudara i to je skroz ok. Na 1x7950 diff je 32, na 3x7950 diff je 128, na 4x7950 diff je 256. Ali na to stvarno ne treba uopste obracati paznju jer je zarada apsolutno ista ma sta pisalo.

U međuvremenu sam rotirao karte između kompova.
Desava se da na dve iste ploče, ista setovanja, isti drajveri totalno isto sve, karatice u jednoj daju 500 a u drugoj 600 na istim podesavanjima. Ne pomaze ni reintalacija win-a menjanje memorije itd. Kada mi se to desi na takvu ploču ide bamt pa obicno radi kako treba

sad gledam i share dif skace kako refersujes stranicu :D ide od 32-128 na 1500kh, nema veze sad kopam na njemu pa cu videti stanje

Procitao am 82% :) teme i nisam uspeo da nadjem podesavanja za 6950. Koristi li je neko za rudarenje?
Lomim se izmedju sledeceg: 2 x 6950 ili 2 x 7850 ili 1x 7950.
Iz vaseg iskustva sta je najbolje uzeti?

vishe se btc isplati sada....Kuda ide ovaj svet:)

Nazad
Vrh Dno