Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

4.044 137839.94031183 557424.71845 $ aooooo

@Vozar probaj preko GUIminera, najlaksi je za podesavnje...

i jos malo
4.044 138269.19992183 559160.64448$
i jos malo
4.044 137323.94160728 555338.01985$
bole ga brige
4.044 136236.14421382 550938.96720

Poslednja izmena:
@izzy
isti fazon i sa guiminerom izbacuje u mh/s (kao da rudarim btc a ne ltc) ili problem u konekciji
inace btc mining odlicno radi i sa cgminerom i sa guiminerom

I odzipuj novu "svežu" kopiju CGminer-a 2.11.4 u GUIminer-scrypt 0.03 alpha, nemoj ovu sa kojom si, koliko vidim, svašta radio.

jel uspeo neko da uradi na cryptonit.net ono sto treba da moze da withdrawujee sredstva? i kako meni nece da rade oni programi ili sta vec

@izzy
probao, kad ga instaliram i pokrenem pojavi se na taskbaru ali ga nigde nema na desktopu
mene bas nece ovaj ltc
mozda je nesto do drajvera posto koristim 13.1 probacu sad da stavim 13.4

Ima ga u system tray-u. I pređi na stratum kako treba, port 3333.

mmm evo dešava mi se od jutros,ne mogu da povučem koine sa notroll-a...kad kliknem na povlačenje iskoči mi odgovor:Transaction failed(incorrect address?

E sad koji je ok sajt za čuvanje LTC-a nešto mi ovaj LTC wallet nesiguran i bagovit.

I koji pool za FTC ispade najposteniji na kraju ne ukljucujuci dig feathercoin jer puca cesto i ima problema sa isplatom?
BTW da podelim sa vama bter.com menjacnicu, deluju ko Woone ali su uveli FTC/BTC direktno i danas je mogao da se neko lepo opari jer je odnos bio 0.003, sto je isplativije nego na cryptonitu kad prebacujemo u LTC. Ali izgleda da se sad stabilizuje na 0.0016 :( , ali eto cisto da znate da pratite..

To je klasican bug na notrollu... Resenje je da budes uporan, probaj na svakih pola sata :)

Poslednja izmena:
Budi uporan i probaj kasnije.

Kako da budem isplaćen sa fc.ltcoin.net? Pokušavam već dva dana i ništa! :mad:

pola sata...pa pokušavam celu noćnu smenu i evo od kad sam ustao.Na svakih 15min! :D

Vozim 300 na sat, a u pozadini traktorišem. :d

33u7pdt.png

Naravno, ovako radi GUIminer kad nisam za računarom. Kad jesam, smanjim ili potpuno ugasim kopanje preko integrisane 7660D.

Što se podešavanja tiče (izgenerisana od strane GUIminer-scrypt-a), ona su sledeća:

7850:
Kod:
cgminer.exe --scrypt -u x -p y -o stratum+tcp://notroll.in:3333 --gpu-platform 0 -d 1 -w 256 -v 1 -I 19 -g 1 -l 1 -T  --thread-concurrency 14436

7660D:
Kod:
cgminer.exe --scrypt -u x -p y -o stratum+tcp://notroll.in:3333 --gpu-platform 0 -d 0 -w 256 -v 1 -I 16 -g 1 -l 1 -T  --thread-concurrency 14436

CGminer je u verziji 2.11.4.

Jako lep hash baca ta 7660D ;)
Reci mi kako si instalirao drajver i koji? Znači šta je bilo kada je bila samo integrisana i šta si tačno radio kada si dodao diskretnu. Ja sam probao sa nešto starijom integrisanom i ili sam dobivao da mi samo integruša radi a diskretna je ili ne prepoznata ili disable , ili sa novijim drajverima da mi je integruša neprepoznata odnosno da koristi Windows drajver ako bi diskretna radila tak da nikako nisam našao funkcionalno rešenje a ne smatram sebe za njubčinu. :)

Ne razumem ovo.

Penal u smislu procenta koji naplaćuju prilikom povlačenja stredstava ili trgovine. OK je, korektan procenat, na to sam mislio. :)

Da li ste išta podigli odatle? Ja još uvek ne mogu.

Ja isto ne mogu. Nema vise polja za unos adrese wallet-a. Nadam se samo da ce se ubrzo srediti.

Ja sam podigao 120+ komata, u pocetku nije radilo al je vremenom isplata proradila.

Samo nekima, nažalost.

skinuo sam onaj na kompu ali nece da raid, kresuje stalno, da ga hebem

Nesicu, sta kazes da ce diff da padne za LTC? Inace diff za FTC se duplirao, bili smo vredni :) za cela 2-3 dana sa 41 na 82...

Svi diffovi skaču, novčići se sve teže kopaju a BTC je za 7 dana došao na ispod 100€ sa 125€...

Jednostavno ljudi ko mutavi kupuju GPU, za BTC palako krecu Asec-si da rade pa GLU-jevci prelaze na LCT i ostale, mozete tek da zamilite za 30-40 dana

Potpuno nov sam u ovom sportu ;) pa imam pitanjaca.

Kopam na WeMineLTC.com, graficka daje manje nego sto bi trebalo (ali to sad nije bitno) ono sto me buni je sledeca situacija. Cgminer pokazuje jednu brzinu kopanja, na nalogu stoji druga (manja) ali pise da ona nije tacna tj. da je tacno ono sto pokazuje cgminer. To mi je jasno. Ono sto mi nije jasno je kada koristim njihov kalkulator i sa tom njihovom nizom brzinom ja sam trebao da ima znatno vise LTC-ova nego sto imam.

Pa mora jos neki coin da nam uvedu na bazi ltc-a da imaju ljudi gde da se rasporede... Ako ltc ne bude cenovno ispratio diff bice jako tesko... Sad nadjoh est next ltc diff 524

@Mean Machine, mislim da je fora sto taj pool ima pplns nacin isplate koji je po meni nepredvidiv. Treba da predjes na neki pps pool, tu ce kalkulacija biti preciznija..

Poslednja izmena:
kupim jos 2 x 7950 i onda cutim dok se stvari ne raspetljaju diff/cena ...

Inace kad bolje sagledam nacin funkcionisanja anonimosti, sad vidim da je ovo idealna meta za mafiju za sada cyber ali mislim da samo mozemo ocekivat veci napad od stoke, pre svega verujem rusa i kineza koji su ogrizli u cyber mafijaski kriminal
Taj ko drma MtGox racunam da u napadima koristi bar 10 milina $ na bezi po napadu sto se samo moze zakljuciti koliko kesa imaju
Takodje i ostal berze su usporene sto samo znaci da je ddos napad u toku, cryptonit je jedva radio zadnjih 30min

Poslednja izmena:
Vrh Dno