Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

hvala momcima koji su mi pomogli oko info. za HD 6950. e sad jos jedno pitanje: mogu li ja na primer da proda 30 LTC (ostalo da ostavim) a to da mi legne na racun pa da podignem? citao sam prvi post gde se pominje min wire transfer od 1000$ pa nije sve najjasnije.

Još uvek ne može da se proda LTC (osim ako nemaš račun. na Kipru) nego moraš da ga komvertuješ u BTC pa onda da ga prodaš... Već je pisano o tome kao i o trenutnoj i predposravki buduće vrednosti LTCa.

Još uvek ne može da se proda LTC (osim ako nemaš račun. na Kipru) nego moraš da ga komvertuješ u BTC pa onda da ga prodaš... Već je pisano o tome kao i o trenutnoj i predposravki buduće vrednosti LTCa.

aha. to bi onda islo preko mtgox-a ako ne gresim. hvala na odgovoru.

Da, jedini nacin je preko mtgox-a, za sada.

Ako koristite extendere bez moleksa obavezno posle nekliko sati rada pipnite iste, ja imam 4 kartice na extenderima, nisam im kacio molex da vidim sta ce da se desi, posle nekoliko sati rada ispipao sam extendere i 1 od 4 se ugrejao lepo, njega sam prikljucio na molex i sada je hladan kao spricer

U planu mi je kupovina ove kartice. Pročitao sam celu 78xx temu, nema informacija o njoj. Postoji bench test, gde se loše klokovala, ali to je samo test. :D Na nekim drugim recenzijama piše da je "loš" overclock domet posledica nešto slabije jedinice za napajanje. Čini mi se da ima dosta dobar hladnjak. (tišina) Imam trenutno FM2 platformu koja mi zaista završava sve poslove, što znači i korišćenje računara prilikom mining-a. Kada PC nije zauzet, računam na oko 450-500 kH/s, zajedno sa integrisanom, za početak dovoljno. Nisam u fazonu brze i lake zarade, što Sale KG kaže:"Zrno po zrno, pogača." :)

Želim da Vas zamolim za malo više informacija o njoj ili još bolje, ako je neko poseduje, kako se pokazala kao "worker"? :D
:wave:

Mnogo je to sto kazes za tu kartu realno ako ide nad 1150MHz je da ocekujes oko 400kHs

nego ljudi, jel se isplati kopanje ltc i dalje? Ja gledam cene, razlika u ceni je ~10%

160a2i8.png

Kod:
cgminer --scrypt -o stratum+tcp://notroll.in:3333 -u x -p y --shaders 384 --intensity 16 --worksize 256 -g 1

Intensity menjam od 10 do 16 po potrebi.

sam633 hvala za info!
Budi drug, pa kada instaliraš dodatnu kartu javi kako si to izveo (sa kojim drajverima) i utiske o takvoj mining kombinaciji! ;)
:wave:

Hvala ali ne pomaze ni ovo. Tebi je blago kloknuta memorija, ali ne verujem da 60MHz podize 40KHs. Probao sam sa 2.11.1 i 2.11.4 cgminer-om, isto je. Probacu drugu kombinaciju driver/sdk.

@SuperStarr

Sad kad sam video ovaj palac od ASIC-a, došlo mi da pošaljem sve u tri lepe. Uh! Ali mislim da se neću predati.

@vuja

Čisto da zabeležimo:

28b880g.png

Vise se ne isplati kopati ltc zato sto su nesic i vane povecali kapacitete svojih rudnika a diff naglo skocio :mad: :smoke:
ma sve je to dzabe mislio sam da kopam sa dve ali pusta sreca nova karta nece da radi vraticu je u ponedeljak cuo sam se sa prodavacku ova druga bice probana na lice mesta da ne lutam 400km za dzabe :D

Ozbiljno poradi na pravopisu, za tvoje dobro.

Da citiram čoveka sa drugog foruma :d

Kopati se isplati ako se ne ulaže mnogo u delove i ako se udruži nekoliko ljudi... Ali, kako rekoše, *******ije postaje kada krene podela love...

Koliko vidim čovek je iz Makedonije, tako da sasvim dobro zna naš jezik.

Nemam zamerki na reči, ali znakovi interpukcije nedostaju :] A ponekada jedan zarez pravi veoma veliku razliku izmedju onoga što je rečeno i onoga što je trebalo da se kaže, ili u ovom slučaju, napiše. Ipak gramatika spada u pravopis i obrnuto.

Ovaj NotRoll stvarno zeza... Ostavim komp preko noći da napunim malo zalihe na NotRollu i ujutro vidim da ide 100kH/s o_O A početak je obećavao. 270kHs. Sad sam se prebacio na LTCmine i sa smanjenom agresijom daje 260 uz normalno korišćenje kompa. Ili su ovi sa LTC nešto fino pročačkali ili sam ubo dobra podešavanja :D

Prale,kako podesavas proxy na reaper-u?

Odnosno,ako nije problem daj mi sadrzaj config fajla...

Kako misliš proxy na reaperu? Ili ja nešto ne razumem dobro? :D Meni je Grine poslao njegov. Ja sam samo prepravio.

kernel reaper.cl
save_binaries yes
enable_graceful_shutdown no
long_polling yes
platform 0
device 0

mine litecoin

Nazad
Vrh Dno