Tihi_Bandit
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.05.2013
- Poena
- 170
trenutno nisam za kompom na poslu sam, ali ne mogu u proncentima da kazem. A=513600, R=2400.
.
jel me ti zezas, (24/5136)*100
imas ispod pola procenta, znaci bez brige
trenutno nisam za kompom na poslu sam, ali ne mogu u proncentima da kazem. A=513600, R=2400.
.
jel me ti zezas, (24/5136)*100
imas ispod pola procenta, znaci bez brige
dal moguce da jos kopate litecoin grafikama i sa ovim diffom
HVCu sad malo skocila cena ..da ga sad prodam imao bi isto kao da sam kopao litecoin ali sa tim sto mi trosio duplo manje struje nego kad kopas ltc ..al ne prodajem jer ce diff samo da skace verovatno..a ko je skakao po sht coinima zadnjih 3-4 meseca mogao je da uzme 3-4 puta vise BTCa nego kopanjem LTCa.
Pogotovo ako su kopali qubit, max, doge ... i ostale dzukele.
ja nikad ltc koristio nisam..sve menjam u BTC ..tako da imao sam 4 puta vise btca dnevno nego da sam kopao ltc..zato mu je i otisla cena u bunar jer je bio bolesno isplativ i to duze vreme ..sa 7 *280x bilo je i po 100$ dnevno u btcovima ..sto ne potraja jos maloI sav utc si istog momenta menjao u ltc i saldo na kraju meseca je... npr...
Umesto 10 ltc-a dobio si 40 ?
Ide diff na ~6200...
da, da, doslo je do drzalju ... :S: , zarada po ovoj ceni kad se oduzme struja je negde 30%, e sad neki bi rekli da je to super zarada, ovi sto imaju brdo neisplacanog HW-a verovatno gaje nekakvu nadu da ce se naci neki alt-coin koji ce imati dovoljno "poverenja" (zaledjine) da moze da se kopa a ja cu verovatno jos sutra ta prebacim masine u 3. smenu ....Svecani trenutak kad se kramp predaje asicima.
pa ne znam ja kako ti sa 7500 din iskopas 20LTC-a kad ti za to treba ~5Mh/s ili ti 7 X R9280XJeste vi u crvenoj kada vam je takva racunica? Ja na 7500 struje imam 15500 znaci 8000 cisto...
alo sunce pa jesi ti tolko zelen , pa po novom difu ces kopati 0.56 pa izracunaj onda kolka ti je zarada i to bez fee-ja i ostalih taksi ....3.5mhs iskopa 0.6 po kalkulatoru, realno 0.57 to je oko 17ltc tj 187$ ?
ne racunam ja roi to sam samo dodao kao jos jedan argument ja sam samo hteo da skrenem paznju novim minerima da se GPU-om nece vise od ovoga leba najesti oni koji imaju stekPa dobro, evo skocice ltc sada na 12$ i isti _)_
Bojane, uvek racunare ROI kada je najgore, a periode extra isplativosti ne racunatebtw ja ne prodajem coin-e ali da prodajem sigurno bih npr postavio order na 11.3$ a ne na 11$ koliko je trenutno, niko me ne bije po usima da odmah istog trenutka prodam a time podignem prosecnu prodajnu cenu
... vidim vec na oglasima ASUSE R9 280X za po 250E a Safirke 7950 i po 160....
Maxcoin i Darkcoin, jedan od ta dva ce uspeti...ali po meni za ove stvari koje pominjete,tipa brzine transakcije tu je max br1, devovi izginuse oko koina, vec ima par servisa koji prihvataju max, a ono najbitnije je da imaju max keisera iza sebe da ga gura medijski. Definitivno ima veliki potencijal.ne racunam ja roi to sam samo dodao kao jos jedan argument ja sam samo hteo da skrenem paznju novim minerima da se GPU-om nece vise od ovoga leba najesti oni koji imaju stekmogu samo da cekaju ili da vataju ulaz u neki novi novcic ( ali u koji od ovog silnog kukolja koji se svaki dan pojavljuje) a ljudi koji su u skorije vreme ulozili mislim da se cvrsto razmisljaju sta da rade, vidim vec na oglasima ASUSE R9 280X za po 250E a Safirke 7950 i po 160....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari