Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

jel me ti zezas, (24/5136)*100
imas ispod pola procenta, znaci bez brige

Ma istripovao sam se zbog brojki... brzi mi prsti (jezik) od pameti. :)
Jutros sam se preracunao kada sam imao vremena i video da to nije nista.

Inace, nisam znao kolika je tolerancija u proncentima, tj. koliko % sme biti rejected.

Hvala u svakom slucaju. Izvinite zbog malog cima. ;)

valjda do 1% max..
nego ljudi, jel to opet hoce neko da progura doggy da skine malo diff pritisak sa ltc-a? Eno 2100 dif na doggyju

ne vidim razlog zasto ne bi kopao?
sta treba, da se igram igrica ili skacem od shit coina do shit coina kako bi ih na kraju promjenio u LTC?

HVCu sad malo skocila cena ..da ga sad prodam imao bi isto kao da sam kopao litecoin ali sa tim sto mi trosio duplo manje struje nego kad kopas ltc ..al ne prodajem jer ce diff samo da skace verovatno..a ko je skakao po sht coinima zadnjih 3-4 meseca mogao je da uzme 3-4 puta vise BTCa nego kopanjem LTCa.

Poslednja izmena:
HVCu sad malo skocila cena ..da ga sad prodam imao bi isto kao da sam kopao litecoin ali sa tim sto mi trosio duplo manje struje nego kad kopas ltc ..al ne prodajem jer ce diff samo da skace verovatno..a ko je skakao po sht coinima zadnjih 3-4 meseca mogao je da uzme 3-4 puta vise BTCa nego kopanjem LTCa.

Pogotovo ako su kopali qubit, max, doge ... i ostale dzukele.

ja sam od.doge imao bas lepu zaradu,qubit mi stoji i ceka bolja vremena.ili nek propadnu,a max nisam ni kopao

I sav utc si istog momenta menjao u ltc i saldo na kraju meseca je... npr...

Umesto 10 ltc-a dobio si 40 ?

I sav utc si istog momenta menjao u ltc i saldo na kraju meseca je... npr...

Umesto 10 ltc-a dobio si 40 ?
ja nikad ltc koristio nisam..sve menjam u BTC ..tako da imao sam 4 puta vise btca dnevno nego da sam kopao ltc..zato mu je i otisla cena u bunar jer je bio bolesno isplativ i to duze vreme ..sa 7 *280x bilo je i po 100$ dnevno u btcovima ..sto ne potraja jos malo :D

Ljudi, da li se još nekome dešava da je 0,5 LTC "over the size limit"? Pokušavam da pošaljem na mcxnow, ne kapiram...

Kukate jos od kad je diff skocio preko 3k. Kako vam ne dosadi.

Svecani trenutak kad se kramp predaje asicima.
da, da, doslo je do drzalju ... :S: , zarada po ovoj ceni kad se oduzme struja je negde 30%, e sad neki bi rekli da je to super zarada, ovi sto imaju brdo neisplacanog HW-a verovatno gaje nekakvu nadu da ce se naci neki alt-coin koji ce imati dovoljno "poverenja" (zaledjine) da moze da se kopa a ja cu verovatno jos sutra ta prebacim masine u 3. smenu ....

odo da popisem strujomer juce bio EPS-ovac da popise glavni ....

Poslednja izmena:
Jeste vi u crvenoj kada vam je takva racunica? Ja na 7500 struje imam 15500 znaci 8000 cisto...

3.5mhs iskopa 0.6 po kalkulatoru, realno 0.57 to je oko 17ltc tj 187$ ?

3.5mhs iskopa 0.6 po kalkulatoru, realno 0.57 to je oko 17ltc tj 187$ ?
alo sunce pa jesi ti tolko zelen , pa po novom difu ces kopati 0.56 pa izracunaj onda kolka ti je zarada i to bez fee-ja i ostalih taksi ....
edit:
zvanicno 6190
ne panicim ja nista ali da pricamo o nekoj zaradi na LTC trenutno je iluzorno, da mi se ne svidja trenutna situacija to je ocigledno tako da ne razumem ja likove koji kazu eto ja sam platio struju 7500 a proslog meseca sam zaradio 187$ a ne pomisle koliko kosta taj HW koji daje 3,5 Mh/s i ako je nov kupljen koliko ce trebati vremena da se otplati sa ovom tendencijom rasta diff-a po ovoj ceni a niko ama bas niko ne moze da vam sigurno kaze da ce cena da se vine u nebo to se samo svi nadamo ...

Poslednja izmena:
koliko ti to ode u budućnost? diff je skočio za 7-8% a ti mu smanjio zaradu za 30%

Pa dobro, evo skocice ltc sada na 12$ i isti _)_ :p

Bojane, uvek racunare ROI kada je najgore, a periode extra isplativosti ne racunate :) btw ja ne prodajem coin-e ali da prodajem sigurno bih npr postavio order na 11.3$ a ne na 11$ koliko je trenutno, niko me ne bije po usima da odmah istog trenutka prodam a time podignem prosecnu prodajnu cenu

Poslednja izmena:
Pa dobro, evo skocice ltc sada na 12$ i isti _)_ :p

Bojane, uvek racunare ROI kada je najgore, a periode extra isplativosti ne racunate :) btw ja ne prodajem coin-e ali da prodajem sigurno bih npr postavio order na 11.3$ a ne na 11$ koliko je trenutno, niko me ne bije po usima da odmah istog trenutka prodam a time podignem prosecnu prodajnu cenu
ne racunam ja roi to sam samo dodao kao jos jedan argument ja sam samo hteo da skrenem paznju novim minerima da se GPU-om nece vise od ovoga leba najesti oni koji imaju stek :) mogu samo da cekaju ili da vataju ulaz u neki novi novcic ( ali u koji od ovog silnog kukolja koji se svaki dan pojavljuje) a ljudi koji su u skorije vreme ulozili mislim da se cvrsto razmisljaju sta da rade, vidim vec na oglasima ASUSE R9 280X za po 250E a Safirke 7950 i po 160....

Poslednja izmena:
@ nesic

bice i toga , ima ti da se nakupujes pa ces posle da prodajes po 350 i 250E :D

ne racunam ja roi to sam samo dodao kao jos jedan argument ja sam samo hteo da skrenem paznju novim minerima da se GPU-om nece vise od ovoga leba najesti oni koji imaju stek :) mogu samo da cekaju ili da vataju ulaz u neki novi novcic ( ali u koji od ovog silnog kukolja koji se svaki dan pojavljuje) a ljudi koji su u skorije vreme ulozili mislim da se cvrsto razmisljaju sta da rade, vidim vec na oglasima ASUSE R9 280X za po 250E a Safirke 7950 i po 160....
Maxcoin i Darkcoin, jedan od ta dva ce uspeti...ali po meni za ove stvari koje pominjete,tipa brzine transakcije tu je max br1, devovi izginuse oko koina, vec ima par servisa koji prihvataju max, a ono najbitnije je da imaju max keisera iza sebe da ga gura medijski. Definitivno ima veliki potencijal.

Nazad
Vrh Dno