Broz je napisao(la):LiteON u svakom slucaju. Potrazi 48/24/48 jer ja mislim da je on bolji od nasviranih na 52x koji ne donose nista...
D-KEE je napisao(la):a ja zaista nisam nesto odusevljen tim liteon-om !?!?
zilet je napisao(la):...
Pa naravno kada LG Rulz. Em je vishe fensi .. em reze kao munja.. em nema idijotski zvuk pri ubacivanju i izbacivanju diskova![]()
jel majke ti a šta da kupi možda Teac-a? :beat:PitBull je napisao(la):Pa ko te je terao da kupis LITEON ???
raindog je napisao(la):hvala beastmaster ali nemam u nero info tool imam samo nero drive speed ali on izgleda da uslovljava da mora da ima u drive-u disk... izvadicu drive pa cu pogledati neku sifru sa etikete pa na www.liteonit.com
a za pitbulla: to je moja stvar sto sam kupio liteon-a a mogu samo dobro da prodjem jer sam ja hteo 48x12xx48 pa ako sam dobio ovaj drugi jos bolje... ovaj tvoj krstaski rat protiv liteon-a je cist spam
PitBull je napisao(la):...
Posto si kupio LITEON-a uzni sad lepo i pocni da rezes 20-30diskova za redom na 24x i videces koliko je dobar taj LITEON.
PitBull je napisao(la):...
Posto si kupio LITEON-a uzni sad lepo i pocni da rezes 20-30diskova za redom na 24x i videces koliko je dobar taj LITEON.
Space cowboy je napisao(la):Pa sta se primate 90% Pitbullovih postova je velicanje LG najbolji monitori, najbolji rezaci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari