Šta je novo?

Lite-On 20A1S (Sata) + Ashampoo Burning Studio 7.21 problemcic

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Evo ovako znaci rezac Lite-On 20A1S znaci SATA model radi super sa svim ostalim programima za rezanje samo sa Ashampoo Burning Studio-m 7.21 nece da zatvara disk, znaci nareze sve lepo do kraja i kad treba da se zatvori disk on tu trokira vrti disk u prazno i nista se ne desava i moram da ga prekinem rucno (vadjenjem diska). Ovo me nervira iz razloga sto mi se ashampoo extra svidja jer su ostali programi poceli da me smaraju pogotovo nero, jel neko zna neko resenje ili ne za ovo? Da nije do toga sto je SATA? Na LG H42N koji je IDE mi reze najnormalnije ali sutra nabavljam Samsung S203D koji je SATA takodje pa ne bih zeleo da imam problema i sa njim bezveze ako program nece lepo da komunicira sa SATA rezacima

Komp iz potpisa, OS Vista x64, svi driveri za sve zivo su UP TO DATE

Poslednja izmena:
pa dobro ljudi hoce li neko da mi objasni zasto nece da mi zatvara diskove?

ne treba resenje jer ga izgleda i nema, problem je sa svim SATA rezacima, probao sam sa LiteOn, Samsung i Pioneer-om, nikako nece da zatvori disk, znaci bug u programu

Da, 6-ca i 7-ca imaju ovakve bubice(najcesce pod xp-om, dok su pod vistom retke), ali recimo sa verzijom 2007 tih problema nisam imao.
Mozda bi mogao da probas verziju 2008 koja je bazirana na 7-ci, isto kao sto je 2007-ca bazirana na 6-ci.

Poslednja izmena:
ja sam probao na visti x64 sa SP1 i eto zezala na 3 sata rezaca dok je sa pata radila bez ikakvih problema. ma necu ni da pokusavam vise bezveze da se nerviram upropastio sam 5-6 diskova zbog ovoga misleci da su diskovi defektni ali kad sam video da na svakom sata rezacu nece onda sam digao ruke i iskreno ne vracam se ovom programu vise, kad me nesto razocara u startu onda se ne majem posle vise sa tim. Inace program je klonirani nero express

Vrh Dno