Šta je novo?

Lista poziva-064

Pupke3

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
619
Jedan od moderatora mi je preoporucio da topic ove sadrzine postavim ovde tako da ne zamerite vi koji mislite da nije prava soba.
Dakle,zanima da me da li je moguce dobiti listu poziva od nekog ko koristi 064 karticu?Nesto tipa nedeljni,mesecni...izvestaj svih brojeva koji su zvali na taj broj i brojeve koji su zvani sa tog broja.

Mozes samo ukoliko si post paid pretplatnik,i to samo listu koga si ti zvao posto ne vode evidenciju ko je tebe zvao tako je makar bilo do pre mesec dana.Znaci pre paid ne moze :(

i te kako moze da se vidi i ko je tebe i koga si ti zvao (i na prepaid i na postpaid - postoje logovi sa svim informacijama, vreme,location area/celija u kojoj si se nalazio u tom trenutku...), samo sto u praksi to mozes da vidis samo ako si cika milicajac pa dodjes sa nalogom ili ako imas nekog u mobilnoj :p

Pa to smo svi znali ja sam rekao u slucaju da je covek obican smrtnik a ne neka budza :)

Znaci mora kao i uvek:) juriti se veza.Da li moze nekako na finjaka da se podnese nekakav nalog za to?Inace zaboravio sam da napomenem da kartica nije moja

Do pre jedno 8 meseci si mogao da pojuris nekog ko radi u MUP-u ili SMIP-u da uzme sluzbenu karticu kao sto sam ja uzeo od buraza koji radi u SMIP-u sluzbenu on je imao 2 i kada ti neko sakrije poziv vidis mu broj ne znam tacno kako se zove ta usluga a uz racun se dobija i lista poziva koga si sve zvao i ko te je zvao ali je MOBTEL to ukinuo zbog zloupotreba kartica.Tako da sad ako ti je Djindjic blizi rod ili neko od Karica mozes da dobijes :)
Za 064 ne znam kako stoje stvari :)

Pupke3 je napisao(la):
Inace zaboravio sam da napomenem da kartica nije moja

sta je riba te vara pa bi sa da saznas ko je frajer :hump:

Born2Kill je napisao(la):
Ajde reci ce da ti sredimo ako priznas :)

razumem te mlad si hoces da jedes hoces da jeb... al to kosta brate

ajde sad lepo priznaj i moj brat djura ce ti oprostiti sto te tuko :D :D :D :D

Au bre niste normalni!:)Evo citam i valjam se od smeha:D
To mi treba da bih nesto proverio i to od 1.2 do 1.3 u tom periodu.
Ajd stvarno ako neko nesto zna neka javi ali ozbiljno:)

Moze meni se desilo nesto slicno, zove me neki lik nemam pojma ko je i kaze mi zvao si tog i tog tad i tad, i kao nemoj vise da mi smaras ribu, rece ortak mu radi u telekomu pa mu je izvadio moju listu, bezveze se cimao i ortaka i mene riba je nikad jaceg karaktera. E sad ja bih ti pomogao al ne mogu da se javim toj ribi da ne bi opet pravio bespotrebna ******.

Vrh Dno