Šta je novo?

Lista igara za mart/april...

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - 20. Mart, 2007 THQ, GSC Game World Sci-Fi First-Person Shooter

TMNT - 20. Mart, 2007 Ubisoft, Ubisoft Montreal Beat-'Em-Up

Genesis Rising: The Universal Crusade - Datum izlaska: 20. Mart, 2007 DreamCatcher Interactive, Metamorf Studios Sci-Fi Real-Time Strategy

Command & Conquer 3 Tiberium Wars - 26. Mart, 2007 EA Games, EA LA Sci-Fi Real-Time Strategy

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles - 26.mart, 2007 Bethesda Softworks Role-Playing

Sherlock Holmes: The Awakened - Mart, 2007 Focus Home Interactive, Frogwares Adventure

Blazing Angels: Secret Missions - 29. Mart, 2007 Ubisoft WWII Flight Simulation

Disney's Meet the Robinsons - 27. Mart, 2007 Disney Interactive Studios Sci-Fi Action Adventure

The Sims 2: Celebration Stuff - 3. April, 2007 Electronic Arts, Maxis Virtual Life

Loco Mania - 3. April, 2007 Atari, 7FX Train Simulation

UFO: Extraterrestrials - 17. April, 2007 Tri Synergy, Chaos Concept Sci-Fi Turn-Based Strategy

Sparta: Ancient Wars - 24. April, 2007 Eidos Interactive, Playlogic Historic Real-Time Strategy

Pa to je to sto nam stize. Pravi naslovi se ocekuju tek tamo u maju/junu 😉.
Ja najvece nade polazem u Sparta: Ancient Wars. Evo llinka sa screenshotovima.

Sherlock Holmes je odavno izasao.Sa nestrpljenjem se ocekuju STALKER,Shivering Isles i Genesis Rising.Sasvim je dovoljno 3 kvalitetne igre za jedan mesec

Halo 2 - 8. maj, Freestyle Street Basketball - 15. maj, Two Worlds - 1. jun, Shadowrun - 1. jun, GRAW 2 - 2. jun, Tomb Raider: Anniversary - 5. jun, za Q2 su najavljeni Enemy Territory: Quake Wars, Left 4 Dead, Loki, Kingdom Under Fire: Circle of Doom... itd.
U svakom slucaju burno leto. 🙂

Poslednja izmena:
Prodavci hardvera, trljajte ruke 😀

Da niste zaoboravili CRYSIS !!!

Halo 2 - 8. maj, Freestyle Street Basketball - 15. maj, Two Worlds - 1. jun, Shadowrun - 1. jun, GRAW 2 - 2. jun, Tomb Raider: Anniversary - 5. jun, za Q2 su najavljeni Enemy Territory: Quake Wars, Left 4 Dead, Loki, Kingdom Under Fire: Circle of Doom... itd.
U svakom slucaju burno leto. 🙂

Dobro, ali zašto misliš da su naslovi iz druge grupe bolji od ovih iz prve?
Ne znam dali će svi ti naslovi biti dobri, ali STALKER, The Elder Scrolls IV: Shivering Isles, i GRAW 2 su sigurno potencijalni hitovi.

Meni je posle onog "hunting the big daddy" filma Bioshock UBEDLJIVO naslov br1. Ako on razocara prodajem komp i kupujem XboX i PS3 :d

Covek otvori topic o igrama u aprilu i maju,dakle onim sto dolaze uskoro a vi "Crysis,Bioshock,GRAW 2...".To nista nece ni blizu ova dva meseca izaci.

Jel ovaj shivering isles expanzija ili jos jedna kompilacija modova?
Shivering Isles je derivat medovine, fina tkanina satkana od strane devica iz raja, mirisno cveće od kojeg najdraža plete venac voljenome, galantna pojava zapanjujuće konotacije.

^ samo da medvedi ne ogladne da pojedu tu medovinu pa posle toga da poigraju po tim cvetnim poljima i pogaze cvece.😀
Halo 2 vredi cekati.

Poslednja izmena:
Zaboravili ste na Virtua Tennis 3, izlazi za par dana, biće genijalan!

Takođe, očekujem i novi C&C. FMV rules!

Shivering Isles je derivat medovine, fina tkanina satkana od strane devica iz raja, mirisno cveće od kojeg najdraža plete venac voljenome, galantna pojava zapanjujuće konotacije.

A ja se ponadao sad ce filipenko da preskoci thread pa mozda dobijem dirketan odgovor 😀
sad sta je tu je 🙂

Filipenko je poceo sa poezijom😀

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles - 26.mart, 2007 Bethesda Softworks Role-Playing
Zvanicni expansion pack.

bethesda sebi kuca ekser po ekser u kovceg 🙁 original ima toliko slab replay value i toliko malo itema u igri da su expansion packovi ekseri...Ja tu igru ne bi ponovo pokrenuo sve i da mi plate. Kolko mi je bila zanimljiva u pocetku i do 2/3 glavnog kvesta, tolk je smrdela zadnju trecinu. Stalno jedno te isto, jedino je priroda lepa , sve ostalo je krsh, pecine sve iste (lose od pocetka)...igra je ko screen saver kad prodjes 20 sati iste...

bethesda sebi kuca ekser po ekser u kovceg 🙁 original ima toliko slab replay value i toliko malo itema u igri da su expansion packovi ekseri...Ja tu igru ne bi ponovo pokrenuo sve i da mi plate. Kolko mi je bila zanimljiva u pocetku i do 2/3 glavnog kvesta, tolk je smrdela zadnju trecinu. Stalno jedno te isto, jedino je priroda lepa , sve ostalo je krsh, pecine sve iste (lose od pocetka)...igra je ko screen saver kad prodjes 20 sati iste...

pa dobro to je tacno za monotonost ali gledaj na to s druge strane, koliko bi malo bilo dovoljno promeniti sistem igranja da bi se to znacajno popravilo. Mislim bas na to sto si pomenuo, ubaciti puno vecu sarolikost tamnica i ukinuti oblivion gates na svakom cosku :d . Dobra prica za main q ( mada ni ova nije bila losha) i eto par dana zabave 😉

Poslednja izmena:
Izgleda da nisi video skrin šotove za Shivering Isles...

Znaci opet moram da se zakljucavam u sobu 😀

Oblivion: Shivering Isles
C & C 3
Stalker

Bice zanimljivo!! 🙂

Treba uskoro da izadje i Theatre of War. RTS od tvoraca Il-2 🙂

Ne mogu a da ne primetim-Fable si igrao 2 ili 3 puta i ta igra ti koliko vidim ima replay value a Oblivion nema?!:trust: Sta si se uhvatio za pecine,questovi vezani za guilde su odlicni i imaju veliku dozu raznovrsnosti.Dok u Fableu imas da mrdnes metar levo i mozda metar desno i to je t😵vo nikad necu razumeti.

Ne mogu a da ne primetim-Fable si igrao 2 ili 3 puta i ta igra ti koliko vidim ima replay value a Oblivion nema?!:trust: Sta si se uhvatio za pecine,questovi vezani za guilde su odlicni i imaju veliku dozu raznovrsnosti.Dok u Fableu imas da mrdnes metar levo i mozda metar desno i to je t😵vo nikad necu razumeti.
Objasniću ti vrlo lako. Fable se može podesiti u 1280x1024 da radi sa 16xAF i 8xAA na X1950 XT, dok Oblivion u toj rezoluciji može samo sa 8xAF i 4xAA. Drugim rečima, nema replayability. Slična priča važi i za Dark Messiah of Might and Magic - to je igra sa brdom riplejabilitija i čak 10 oružja, dok Oblivion nekako ima loše pećine i mali izbor naoružanja...

Nazad
Vrh Dno