Šta je novo?

Lionheart GOLD!

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
woohoh :D

novi rpg od BlackIsleStudiosa je pozlacen

Vivendi Universal Games and Interplay Entertainment Corp (OTCBB:IPLY) announced today Lionheart: Legacy of the Crusader has gone gold. This original PC role-playing game from award-winning Black Isle Studios, and developed by Reflexive Entertainment, combines an intriguing story of alternate medieval history and fast paced real-time combat. It also features the SPECIAL system for character advancement previously found in the Fallout® series of PC games. Hordes of monsters, hundreds of weapons and items and over 60 spells are found in the game to challenge your combat and spell-casting abilities. Get ready to enter a hauntingly familiar yet fantastically foreign world to our own.

hihi konachno neshto intrigantno :beat:

Deluje fantasticno !! I interesantno je da ce biti 2d a ne 3d, sto je vrlo cudno s'obzirom da su napravili Aurora endzin koji pokrece Neverwinter Nights. Izgleda da su malko ciljali i korisnike sa slabijim masinama sto meni licno nimalo ne smeta. Meni je ok cak i grafika Baldura 1 i Planescape Torment-a. Svejedno izgleda sjajno !!!

BTW kad smo kod BG1 i Planescape Torment-a, ima li neka dobra dusa voljna da nareze ? Ja donosim cd-e, naravno...

ajde javite kad to stigne ovde da se kombinujemo za rezanje. bas da vidim taj novi s.p.e.c.i.a.l

Jos da izadje i ToEE...

A sta mu dodje tacno ToEE ???

zar engine za NWN nije radio Bioware?
kako god ne privlachi me zbog toga kako izgleda nego shto se zasniva na falloutovom sistemu s.p.e.c.i.a.l. , kao shto reche miroslav ali ce biti real time (i to bez pauze valjda)

ToEE je Temple of Elemental Evil i radi ga Troika studios koji su odradili Arcanum i u kojoj je skoro pola ekipe koja je radila na prvom delu Fallouta, i bice potezna

a naravno sprema se i Fallout 3 (neverovatno zar ne)za informacije pogledaj Miroslavljevu signaturu ;)

pozdrav

Verovatno mislite na Greyhawk: Temple Of Elemental Evil ? Zar to nece biti arkadna avantura tipa Diabla ? Ili sam se zeznuo...

Fallout 3 ????? To ce da rula, ionako su mi kec i dvojka bili bezveze... :mrgreen: Samo kad bi izbacili poteznu borbu...

Samo kad bi izbacili poteznu borbu???
Ne daj boze.
Ne dopada mi se sto ces u fo3 moci da kontrolises prijatelje u druzini,ali daj sta das.

OptiPlex je napisao(la):
Verovatno mislite na Greyhawk: Temple Of Elemental Evil ? Zar to nece biti arkadna avantura tipa Diabla ? Ili sam se zeznuo...

Fallout 3 ????? To ce da rula, ionako su mi kec i dvojka bili bezveze... :mrgreen: Samo kad bi izbacili poteznu borbu...

ne nece biti arkadna avantura :mrgreen: daleko od toga bice jedna od kompleksnijih nelinearnih rpg igara sa poteznom borbom

potezna borba fallouta je jednim delom ono shto chini fallout onim shto jeste, a kako bi izgledao u real time videcemo u lionheartu (manje vishe)

lionheart ima vece shanse da ispadne arkadna avantura nego li ToEE :S

Nazad
Vrh Dno